Svadba 13. august vs. 17. september 2011. Poraďte!
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
14. jún 2010- Sponzor fóra
tak toto nevie ani Ilko predpovedať
boli roky, kedy v auguste lialo ako z krhly, bolo neskutočne chladno, a ešte aj povodne zasiahli. naopak september bol slnečný, prišlo babie leto, a bolo neskutočne krásne. teraz ti nikto nedokáže predpovedať aké bude počasie na druhý deň, nieto ešte o rok.
asi by som to volila podla toho či máte v rodine školopovinné deti a či v tom období nebudú hostia plánovať dovolenky a tak.15. jún 2010no ano však my sme sa spolu aj dohodli, že si dame toho 20. augusta 2011... no kvôli jeho rodine to ten datum nemôže byť, pretože oni byvaju v zahraniči a musime sa podla toho zariadiť ako to jeho rodičom vyhovuje v praci, tak a teraz nam ostala ta možnosť, že bud 13aug. alebo 17 sept. nevieme sa rozhodnuť,lebo je to take nijake
bojime sa, že v aug. bude velmi horuco a že v sept. už bude chladno a škaredo same listie a tak...no ale pravdepodobne ostaneme pri auguste, však aj ty Lubka maš ešte skôr?? sa nebojiš, že bude strašne horuco? vieš ako v šatach, v stresoch sa potit, make - up a tak?
16. jún 2010ichem
Vobec sa nebojim tepla. My milujeme s drahym leto tak preto chceme mat v lete svadbicku a september mi pride uz ako jesen. Aj ked moze byt este pekne. Chceli sme 11.6. lebo drahy ma vtedy narodeninky ale tak to budem mat tyzden po statniciach takze nepripada do uvahy no a na buduci rok vychadzaju jeho meninky na 13.8. Takze aj preto som to dala na tento den. A 13. som sa aj narodila ale iny mesiac tak hadam to bude nejako prepojene16. jún 2010h.a.i.n.y aj my mame radi leto, len si myslim, že v 30tkach ako boli minuly tyžden tak sa asi z horučavy zblaznim
ale nakoniec aj ja ostanem pri 13 auguste...pekne že vam to tak vyšlo ten isty datum, my sme zo začiatku planovali na naše vyročie rok neskôr v juni, no nakoniec sme to chceli unahliť tak budeme mať svadbu už buduci rok a velmi sa tešim
16. jún 2010Neviem... my sme mali mat svadbu povodne 5.6., len kvoli skuskam a rodine sa to nedalo...potom 17.7., ale cast rodiny zo zahranicia by nemohla, tak sme si vyberali termin, co by sa nam este pacil...kedze som sa chcela vydavat do narodenin
a ziaden iny pekny datum do toho terminu tam nebol (narodeniny mam 7.8.
), tak je svadba vtedy
Nebojim sa, lebo mam zarucene od vizazistky, ze ten make-up prezije vsetko, lebo sa nim licia aj herecky a tie pod tymi svetlami maju tiez asi dost teplo a vraj to vyzdri celu noc... tak to je ok...a ja sa moc nepotim,takze mi to nevadi a pod suknou sa mi to bude luftovat
a mame k dispoziciii izbu, tak ked bude treba, pojdem sa sprchnut... Tiez sme si vraveli, ze najlepsia svadba je na jar alebo na jesen, ale nakoniec sa mi svadba v lete paci...su skoro vsetky druhy kvetov, ovocia je kopa, dovolenky su, tak ludia mozu prist....lepsie obdobie sme si vybrat nemohli. A navyse...skor sa bojim, aby neprsalo, ako to, ci bude teplo
16. jún 2010- Sponzor fóra
ahoj, ja som chcela strasne svadbu v lete jun, jul, augus a nakoniec sme mali 18.09.2010, bola som smutna, že pocasie nebude pekne, cely tyzden pred svadbou lialo ako besne a v sobotu bolo nadherne, krajsie pocasie som nezazila, nefukal vietor, slniečko, nieco okolo 23 stupnov, nadherne pocas.takže aj september moze byt nadherny...
30. nov 2010ahoj, my sme si vybrali dobrovolne 17.9., to ze to ma byt september mi bolo vzdy jasne, nakolko najkrajsim obdobim roka je babie leto a jesen. To ci nam pocasie vyjde alebo nie, tak to neovplyvnime. Tento rok sme boli na svadbe v polovici augusta a ta horucava bola hrozna, v sale z kazdeho kvapkal pot a v strede tanca sme si museli robit utieracie prestavky. Ale myslim si, ze o tom, aby svadba bola vydarena nerozhoduje pocasie, ale ludia, ktori na nej budu a nalada, ktoru vytvoria.
30. nov 2010no tak my sme tiez mysleli,ze bude pekne slnecno a koniec augusta tento rok bol pekne hnusny,cely tyzden prsalo a v sobotu aspon na fotenie na pol hodku prestalo
tyzden predtym 21.8 bol uplne asi najkrajsi vikend celeho leta ale na nasu sobotu to uz nevyslo.
takze to proste nenaplanujesaj tak je to jedno lebo na pocasi nezalezi.
11. dec 2010@barborabilinova aj my mame 10.9.2011 uz mas vsetko nachystane, mne est bluud veci chyyyba
27. júl 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Takže došla na mna menšia dilema... neviem sa rozhodnúť či mať svadbu 13 augusta alebo 17 septembra,, neviem ako to je s počasím, chcela by som aby bolo prijemne slnečno no nie velmi horuco( žiadne 30tky ), hlavne aby nepršalo nebolo by chladno.. najdu sa tu nejake nevestičky čo mali svadbu v takomto čase a poradili by mi, ohladom toho niečo?? je to pre mna DILEMA ... dakujem a poradte ...