Svadba 13 teho

Ahojte, chcem sa spýtať co hovoríte na svadbu 13ty den v mesiaci??? O trinástke sa veľa píše ako o nešťastnom čísle, tak co poviete,bude na tom niečo pravdy alebo sa nemusím báť a je to len číslo ?? :(
Odpovedať
ahoj.. ja si myslim, ze kazdy veri na nieco ine.. su ludia, ktori si z 13 robia tazku hlavu - veria poveram a potom su taki, ktorym je to jedno.. ja patrim medzi nich, kedze mam taktiez svadbu 13, zasnubili sme sa 13, vyrocie mame 13.. pre nas je to symbolika a vobec sa toho datumu nebojim :) takze, je to len na tebe
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa na našu prenesmierne teším...celý môj život je previazaný s 13kou - šťastne....13 som sa narodila, 13 som maturovala, 13 som spravila prijimačky na medinu, 13 som letela brigadovať na vysnívaný cyprus, 13 sa narodil aj môj budúci manžel a požiadal ma o roku v roku 2013 a ešte veľký kopec pre mňa významných vecí...svadba bude 13.9.2014 a iný dátum by som si ani nevedela predstaviť!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu dokonca piatok 13.a tu sme :) vobec sme sa s tym nepozadievali,pre nas ma 13istu symboliku a chceli sme svadbu v piatok,cize bolo rozhodnute :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu 13.7.2013. Krasny datum
Odpovedať
Profilova fotka
A dnes 13eho oslavujem posledne slobodne narodeniny :-) :-)
Odpovedať
@bubinko58 uvazujes nad 13.9.? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nás sa vraví: 13 - Pán Boh pri nás.. takže žiadne nešťastné a brať sa budeme 13.9. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že nejde vôbec o to, v aký deň, kedy sa vydáš, s akým číslom to bude spojené, pretože láska počíta len s láskou, neráta, a nepozerá kedy sa mi čo bude hodiť...ak toho človeka miluješ, bude to ten najkrajší deň v živote... :-) tak šup šup do toho :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme sa brali 13.teho a ktomu v roku 2013 dvakrat 13-tka v datume a nikdy by som nemenila, a tak ako vyššie napisala barumienka 13- Pán Boj pri nás, niet sa čoho báť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?