Svadba 29.2.2020 - čo hovoríte na takýto dátum?

Ahojte baby, s priateľom som sa len tak dotahovala, ze kedy sa už vezmeme, a on len tak tresol, ze 29.februara,bol v tom, že taký deň nebude budúci rok, a ja zo srandy, ved počkaj, v 2020 je prestupny rok, a co čert nechcel, fakt to vychádza na sobotu, myslite, ze je to dobrý nápad takto v zime?? Lebo celkom sa s tou myšlienkou pohrávam, pride mi to také zaujímavé a ze to takto vyšlo, že z jeho žartu by mohla byt realita :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ máš rada zimu a nevadí ti, tak je to dobrý nápad...A hlavne je to len na vás dvoch kedy chcete vás deň D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ vám nevadia isté nevýhody zimnej svadby, ako je chlad, sneh, horšie sa prepravuje, tak prečo nie. Treba si tiež uvedomiť, že výročie budete mať vlastne každé 4 roky :-D
Odpovedať
Zima mi nevadí, ved budeme vnútri, vidím výhody v tom, že asi málokto si takýto termín za jedna, takže nebudú až tak obsaden, starejsi, catering atď. V neposlednom rade, ľudia nebudú stále fajčiť vonku, všetky letné svadby si pamätám, že polovica hostí bola stále vonku a fajčila, lebo v sále bolo neznesiteľné teplo :) drahé budú asi kytice, predsa len vo februári asi nie je sezona plus chrípkové obdobie, no neviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ave17 presne to s tym fajcenim, a kto nefajci tak sa vydychava vonku :D a to aj ked mas v stane i tak je tam teplo. Podla mna je to super datum. Moji rodicia sa brali 28 februara :D. ako si pisala s dodavtelmi by problem byt nemal, nikto by ani nemal mat naplanovanu dovolenku (maximalne lyzovacku, ale zas to nie je take frekventovane ako more v lete). Mozno tie chripky su take minus. Inac je to podla mna dobry datum :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Tiež budeme mať svadbu v zime, podľa mňa to je v pohode akurát ak chcete cirkevný sobáš neviem ako to je keďže to už je pôstne obdobie pred Veľkou nocou.
Odpovedať
Aj moji rodičia sa zobrali 28.2. Oni to vychvalovali, že netopili sa zákusky, mohli sa sústrediť na pripravy, lebo cez zimu nebola robota v záhrade...počasie síce nemali až tak dobre, pršalo, a keď vychádzali z kostola, už padal sneh, /to inač môže byť aj romantické/, ale napr. že 2 týždne predtým bolo krásne jarné, slnečné, teplé počasie. Takže to nikdy nevieš, aj v lete ti môže byť chlad a dážd. A dátum - podľa mňa nastávajúcemu by sa to mohlo páčiť, má výhodu, že musí si spomenúť na výročie iba raz za 4 roky, nemôžeš mu vyčítať každý rok, že to zabudol :))) A zas, osláviť to môžete, však sú ľudia, ktorí sa narodili 29.2. aj oni oslavujú národky asi každý deň. A každé 4 môžete mať nejakú viac pamätnú oslavu. Ak sa aj jemu páči, ja by som išla do toho !!!
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?