Svadba v 17. alebo 20. týždni tehotenstva. Poraďte!

Ahojte, prosim Vas o radu. Som dost stihla a svadba nam vychadza na 2 mozne terminy - v 17tt a 20 tt. - neviem, ktory datum vybrat. Ci ten skor a ist tam s malym bruskom alebo ten neskor a mat na veci viac casu... :( Obavam sa, ze pri mojej stihlej postave bude brusko vidiet aj skor :(((
Odpovedať
Profilova fotka
nerieš bruško... ideš sa vidavať a vačšina vašich znamych už aj tak vie ... tak si vyber pekne šatky učes nestresuj sa... teš sa že onedlho budete traja... hlavne nech je to zdrave..prajem všetko len to naj :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@dadda02 dadi, nebud smutna. ved ukazat brusko na svadbe je krasne. ja sa napr. budem vydavat v 29. tyzdni. tak hlavu hore a pre brusko sa netrap, ale bud nan hrda. krasne saty mozes mat aj ako tehulka. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dadda02 Tak za prvé, nestyděla bych se zato, ale když už, tak mě naše fotografka ukazovala fotky, na kterých byla holčina, které by mělo břicho být vidět, ale ona nechtěla, tak se fotky retušovaly... A poznat to nebylo vůbec... To je taky cesta...
Odpovedať
Juj, tak ja sa za babo nehanbim, to nie :) Skor mi ide o saty a celkovu pohodu na svadbe. S priatelom sme mali vybrany iny termin, ja krasne saty a teraz to musime posunut kvoli babu o par mesiacov. Myslite ze pri 167/52 kg budem uz "bruskata" aj do povodne vybratych siat? Vsetko sa nam nejako skomplikovalo, cakaju ma navyse statnice, ale dufam, ze to zvladneme...
Odpovedať
Profilova fotka
@dadda02 nič sa neboj zvladnete to hlavne sa veľa nestresuj..a ked chceš šaty ktore si si vybrala.. tak sa daju upraviť aby ti boli pohodlne.. nič sa neboj... budeš krasna nevesta :-))
Odpovedať
@vaskana Dakujem, aj ostatnym... Viem, ze sa nemam stresovat, len vybavit zrazu svadbu za 2 mesiace v case pred statnicami, to bude riadna fuska. Ale musim(e) pozitivne mysliet :) Kedy sa vam vyraznejsie vyrysovalo brusko?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna brusko na svadbe je krasne. Akoze chapem, ze to moze byt trosku obmedzujuce, clovek je mozno unavenejsi, musi si davat pozor na stres, ale samotne saty a brusko urcite nie su problem. Hlavne ked ste sa uz aj tak chceli brat a nie je to len tak nasilu kvoli babatku. Videla som krasne fotky, kde nevesta v pomerne vyssom stadiu tehotenstva mala uple uzke saty (mermaid), brusko vyslovene ukazovala a bola nadherna. Len tak z nej ziarilo stastie. Akurat ti nezavidim to rychle vybavovanie, ale ved nieco ste uz aspon mali rozhodnute ked ste to uz aj tak planovali, nie? Ak by aj neboli dokonale dotiahnute vsetky detaily, neboj sa, na svadbe sa to strati, len nech je dobra nalada. Drzim ti palce, nech mas krasnu svadbu, uspesne statnice a nadherne babatko :-)
Odpovedať
@dadda02 náhodou, je to super vydávať sa s pupíkom :-) a ja by som sa práveže snažila, aby bruško vyniklo. Vyber si neskorší dátum, viac vecí premyslíš a aspoň aj bruško viac poukazuješ ;-).
Odpovedať
aha ;-)
Odpovedať
@katusska1 waaaw, to je uplne super! ale na to ja nemam guraz a obavam sa, ze po niecom takom by mi rodicia svadbu nepreplatili :) Ale vazne super, vyzerate tam krasne - vsetci traja.
Odpovedať
Profilova fotka
@dadda02 s tym bruskom je to individualne. ja budem koncit 16. tyzden a ked mam obtiahnute tricko je to uz vidiet. ale vsetky nohavice este v pohode zapnem a ti co ma nepoznaju si ani nevsimnu, ze som tehotna. ja som pocas prvych 3 mesiacov schudla 4 kila (mam 164 cm a 51,5kg teraz), takze este len dobieham do povodnej vahy (52kg). v nasej teme je zas kocka, co je v 10. tyzdni a uz pisala, ze si nedopne nohavice. zalezi aj od genetiky. spytaj sa mamy alebo sestry (ak mas sestru a uz ma babatko), ze ako to bolo u nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@ena1903 suhlasim s tebou. ja budem na svadbe v 29. tyzdni a v salone mi poradili uzke saty a mali pravdu. anticky styl sa mi vobec nehodil. samozrejme, ze budu o 2 cisla vacsie ako pred otehotnenim. pripajam obrazok, aby dada videla, ze aj ako tehotna moze mat krasne saty.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dadda02 Ahoj ja budem v 16 tt, a keďže som si objednávala šaty keď som nevedelaa že som tehu, tak budú krásne obtiahnuté a ak bude vidno tak bude, svet sa nezblázni, tiež som potom chcela posunúť svadbu na skôr, ale doktorka mi poradila aby som nič neriešila, lebo do 4 mesiaca mi bude zle a potom keď bude svadba tak už nie. Ešte že som si nechala poradiť, lebo zle mi je stále. A tiež somna tom rovnako ako ty, 7.5. je svadba, 9.5. odovzdávam diplomovku, a potom štátnice, a to ešte nehovorím že chodím normálne do roboty :-) takže aj tak bude toho dosť :-) drž sa!
Odpovedať
@rosaria moje nervy a to ako stihas vsetko ???? co si superzena :-D ale vazne obdiv velkyyyy
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 oh ďakujem :-) mám šikovného priateľa, ktorý mi veľa pomáha, som zvedavá ako to budem stíhať pri mimine. Lebo mám pocit že toto zvládam v pohode, ale neviem či zvládnem baby.-)
Odpovedať
@sinov Presne taketo saty chcem, nieco na ten styl, obtiahnute do polovice bokov... som zvedava, ako to bude vyzerat :) Super vyber!
Odpovedať
@rosaria - my sme sa dohodli, ze naprv statnice a potom svadba, aj ked mne by to vyhovovalo aj opacne. Tiez pracujem, studujem, chystam svadbu, ale verim, ze vsetko zvladneme... ved uz sme na to traja, nie dvaja :) viac ludi, viac sily :D aj tebe vsetko dobre!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@sinov Ahoj, chcem sa len opytat, ako si nakoniec zvladla svadbu? Nebola si unavena? Nozky neboleli? Mna totiz tiez caka svadba v 29tt a neviem si to celkom predstavit, byt skoro 24hodin na nohach. Nepatrim medzi tehulky ciperky, kludne by som prespala aj pol dna, tak mam z toho trosku obavy, ci budem vladat, ci nadranom uz nebudem nervozna z toho, ze som unavena... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
AHojte baby, ja budem na svadbe asi v 23tt. :) Uz teraz som unavena a prespala by som aj cely den bez problemov :D a dolezite je fakt nestresovat. Ak budem unavena, tak snad hostia pochopia, ze je to velmi velka zataz pre telo, ale ved uvidime :) ja sa moc tesim, aj ked asi mi bruskio este nebude vidno :) drzkajte sa :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?