Svadba začiatkom marca

Ahojte. Chcela by som vedieť, čo si myslíte o svadbe 1.3.2014.? S priateľom nám je to v celku jedno kedy budeme mať svadbu. Miesto, kde chceme mať svadbu je na rok 2014 skoro celý voľný. 1.3.2014 sme si navrhli ako prvý dátum, lebo je to aj deň čo budeme spolu 7 rokov. Myslíte si, že môže byť ešte moc chladno? Či nie je lepšie to dať niekedy po 26.4.2014. Mal niekto svadbu na začiatku marca?
Odpovedať
Profilova fotka
@aninka347 vzhladom na to, ze pocasie si nevyberies, tak je to podla mna jedno...... zober si aky bol marec toho roku :-D Dajte si termin aky sa vam paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla pocasia sa neriad... :) to sa ti moze vypomstit.. :D kludne moze byt aj v juni chladno...co dufam, ze nebude.. :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
nepametate si tento rok ci bola clapkanica alebo poladovica alebo sneh o takomto termine? mne sa ale nepaci ziadna kozusina ani nic, ja chcem mat na just hole plecia :D max cipka :D
Odpovedať
Profilova fotka
v marci roku 2013 bol sneh a chladno... pamätám si to, lebo mám v tedy narodeniny a navyše naši v tomto roku stavajú dom a ešte ani po VN (ktorá bola koncom marca) sa nedalo kopať... ale ja by som "zimnu" svadbu prijala :D
Odpovedať
My sme mali 6. aprila a veru teplo nebolo... Zaciatkom marca urcite s prijemnymi teplotami nepocitaj. Tento rok tusim aj snezilo.
Odpovedať
Marcovy termin je fajn ale pocitaj s tym ze to bude zimna svadba. Uz par rokov je to tak ze zima zacina v polke januara a konci v aprili. My sme zase zastancami zimi a preto mame svadbu v january aj ked sme zvazovali aj februar. Ja osobne milujem netradicne veci a zimna svadba je pre nas velke dobrodruzstvo;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu 24.3.2012 a normálne bolo celý mesiac ešte chladno, teda okrem týždňa kedy sme mali svadbu ktorý bol veľmi príjemný na krátke tričká a podobne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?