Tajná svadba 24.12. - bude to možné?

Dobry den. Chcela som sa spytat na Vas nazor, ze by sme chceli rodinu a priatelov prekvapit a tajne sa vziat na stedry den.. pre nas je tento datum velmi vynimocny..uz davno sme sa zhodli na malej svadbe..nasim rodicom to je jedno "len sa uz mame konecne vziat" :-) myslite si, ze sa bude dat vziat v kostole tento datum? A najdeme ochotneho fotografa, kadernicku a vizazistku? Obrad by bol urcite doobeda a bez hostiny, kedze by bola svadba o dvoch svedkoch ;-) dakujem za nazory
Odpovedať
no to veru neviem, či bude nejaký kňaz ochotný vás zosobášiť v tento deň. Skôr si myslím, že nie. Musíte sa asi opýtať priamo na fare...
Odpovedať
Profilova fotka
Noooo tajna svadba.. Ja kebyze som rodic, bola by som z toho smutna, kebyze ma deti nezavolaju na takuto velkolepu udalost. Mylsim, ze svadba je aj nejaky ten prejav vdaky, takze ich by som nemohla vynechat. A zase aj mne by asi vadilo, vziat sa bez nich.. Ale to je uz na Vas :-) ... Co sa datumu tyka, pochybujem o tom, ze v kostole Vam to povolia. Nebola by som v tom optimista. Mozno este fotograf a kozmeticka ano, lebo vsak do 12 tej je pracovny den ale... predsa len, su to Vianoce...
Odpovedať
Profilova fotka
nápad krásny :) realizácia asi ťažká, ale nie nemožná - viem, že konkrétne u nás v NZ bola posledná svadba v roku ešte 26. decembra a 27. dokonca kaplán krstil, takže nemožné to nie je... ale Štedrý deň... fu... ťažko povedať... myslím, že keby ste mali nejakého blízkeho priateľa kňaza, bolo by to oveľa jednoduchšie vybaviť ako len tak... no neviem... budem držať palce... a kaderníčky a vizážistky..? myslím, že je to taký deň, kedy každý chce mať svoj pokoj s rodinou, ale ak máš svoje, ku ktorým pravidelne chodíš, azda by mohli ti v tom termíne vyhovieť :)
Odpovedať
@6mimi6 24.12. je ešte advent a pocas neho sa nemaju vykonavat sobase. 26.-27.12, to uz je Jezis "narodeny", takze uz je po advente, tak to sa uz mozu take radostne udalostri robit, ale 24.12. urcite nie.
Odpovedať
@catrina_so nasi rodicia vedia, ze sa neradi pretrcame a ze bud sa vezmeme v sukromi alebo vobec.. dokonca sa im ten napad paci.. moja mama mi po sestrinej svadbe dokonca povedala, ze ona vie, ze nechcem velku tradicnu svadbu a ze bude stastna, ked budem ja stastna a ze by ju potesila uz len sprava, ze sme sa vzali 😂 @methexis @zuzu108 @betka2506 aj som si myslela, ze kostol bude najvacsi problem :-( no tak nic, skusime radnicu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@6mimi6 no a na radnicu by som sa tiež veľmi nespoliehala. Veď je to Štedrý deň, neviem či budú radi, že práve v tento deň chce niekto sobáš. Ale tak možno budete mať šťastie.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som skôr povedala, že asi by zosobášili niekoho na Štedrý deň v kostole, než na radnici :D
Odpovedať
Profilova fotka
@6mimi6 aha... Tak v takomto ptipade okey. Len ten kostol asi budr tazky oriesok, na tento datum :-/ ...
Odpovedať
ja si myslím, že sa to na štedrý deň nedá, jednak je tam až do západu slnka pôst, takže v kostole vám svadbu na tento deň nepovolia a tiež všetky veci okolo - počnúc kaderníkom, končiac hostinou - neviem či sa niekomu bude chcieť toto na štedrý deň absolvovať..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?