Termin svadby 6.6.2015 alebo 4.7.2015?
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
![]()
Sprievodkyňa svadobným dňom
Celé Slovensko
Buďte hosťom na vlastnej svadbe! Prežite váš svadobný deň spokojne a bez starostí.
Kasolina one&only
Celé Slovensko
Nechajte sa uniesť a prežite svoj svadobný deň, na ktorý sa nezabúda. Povedzte nám vašu predstavu alebo sa nechajte inšpirovať našimi nápadmi.
Svadobné oznámenia LarisDesign
Bratislava
SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Potrebujem poradiť, lebo sa so snúbencom nevieme zhodnúť na termíne svadby. Uvažujeme nad týmito dvomi, pričom ide hlavne o praktickú stránku veci - čiže 6.6. ako pekný termín nie je argument
, začiatok prázdnin - decká už nemusia potom do školy, pondelok po (6.7.) je sviatok v Čechách (odtiaľ máme ca. 6 pracujúcich hostí), už bude určite po alergii, ale bude drahšie ubytko, niektorí možno budú chcieť ísť na dovolenky a obavám sa, či nebude moc horúco a búrky

Tu sú moje úvahy, opravte ma, ak sa mýlim:
6.6. - začiatkom júna by nemuselo byť tak teplo alebo búrky -> výhoda pre hostí, koláče,... 4.6. je u nás (Nemecko) sviatok - ľahšie pre zahraničných (ca. 8 hostí) si naplánovať trebárs predĺžený víkend na Slovensku, ešte nie je obdobie dovoleniek, je lacnejšie ubytovanie, lebo to je mimo sezónu a už máme predbežne na tento termín DJ-a a sálu (ešte bez zálohy), odrádza ma ale, že snúbenec má alergiu, tak sa bojím, aby svadbu neprekýchal a tiež máme hostí so školopovinnými deťmi z druhého konca Slovenska - nie je vtedy na konci roka posledné skúšanie a nebude problém, keď celý víkend preflámujú? A tiež sa obávam či tento termín nebudú problémy s dodávateľmi
4.7. - dva dni po našom 7.výročí
Tak ja neviem - čo by ste robili na mojom mieste, resp. máte ďalšie pre a proti? (Viem, že všetkým nevyhoviem, ale chcela by som