Za akú najkratšiu dobu ste si vybavili svadbu? Vaše skúsenosti?

Profilova fotka
ahojte baby. mohli by ste mi poradit za kolko sa da tak najrychlejsie vybavit vsetko co treba k svadbe? kamaratka to stihla za 4 mesiace a to je rekord co poznam zo svojho okolia. da sa to aj skor? ale tak aby bolo vsetko ako si predstavujete? rozmyslame totiz s mojou polovickou o zmene datumu :) len neviem ci by som to stihala :) dakujeeeeeeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
moja kolegyňa to stihla za dva mesiace :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mala som spoluziacku, ktora to stihla expresne za dva tyzdne - je to extrem, len na to treba mat ludi, ktori ti budu ochotni pomoct a poradit, nie ta este viac stresovat ;-) inak, oni mali cca 35 ludi, normalnu hostinu, saty, vsetko ako ine pary, len s tym rozdielom, ze brala, co prislo, nevyberala a neprehodnocovala veci niekolko tyzdnov. a tak bezne poznam ludi, co to za tie dva mesiace stihnu aj s naukami a vsetkym, co k tomu patri.
Odpovedať
:))) moja segra ,jedna za tri tyzdne, a druha za styri... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
poznam jeden par, co sa rozhodli v nedelu a v sobotu bola svadba, takze tyzden..
Odpovedať
ahojte, tak my sme to stihli všetko za mesiac. tak ale mali sme šťastie, že ten náš termín bol voľný v reštike, fotograf a kameraman, takže ide aj o šťastíčko :)
Odpovedať
ahojte vela zavisi od datumu. V zimnych mesiacoch je realne v nedelu sa rozhodnut pre sobas a na dalsiu sobotu ho mat. Ale keby to niekto chcel takto napr. v septembri, tak nema sancu. September je dost vychytany mesiac pre svadbu a je problem zohnat uz len volny priestor, nie to este kameramana. My mame svadbu v septembri a nakolko sme teraz na sviatky prisli domov, tak vybavujeme veci cez tieto dva dovolenkove tyzdne. A mame toho dost - knaza, salu - s vyzdobou aj s menu, saty, obrucky, kameramana, pani ktora nam napecie zakusky, zajtra ideme k fotografovi... Da sa to, ale je to narocne na cas, to vam poviem :)
Odpovedať
mesiac :-D a to som sa vydavala v zahranici :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my máme termín 22.01.2011 a rozhodli sme sa pred týždňom, chýbajú mi už len topánky, kaderníčka a vzáž, šaty vybraté, :) ale dá sa to :) za cca 3 týždne pohode
Odpovedať
ludia chcela som mat svadbu v zrkadlovej sieni v BA len neviem ci sa na to podari vybavit ..a teraz som narazila na beladice a zavzujem ...kolko by to asi tak stalo v beladiciach?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
spolužiačka to dala za 2 mesiace :) ( ale uz je aj šťastne rozvedena:))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
my sme sa pre svadbu rozhodli 6 tyzdnov pred svadbou, teraz mame 4 tyzdne do svadby a mame vsetko vybavene- samozrejme okrem svadobnej kytice, tu budem vybavovat tyzden pred svadbou, takze da sa vsetko:)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja planujem svadbu bud v auguste, sep, al. oktobri a tiez absolutne nic neriesim este z casoveho hladiska, ale my chceme malu svadbu do max 30 ludi v okoli ba tak hadam sa zadari ved uvidimeeee
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme vybavili svadbu za 3 mesiace a všetko v pohode, bolo to pre 70 ľudí :-) žiadne naháňačky
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu ze v stredu rano som isla na urad a nadalsi tyzden v sobotu sme sa brali... cize 11 dní :) saty obrucky oblek hostina vsetko sa da :)
Odpovedať
my sme sa rozhodli pre svadbu 4.4 a 1.6. mame svadbu a uz mam vsetko zariadene :)
Odpovedať
rozhodli sme sa pre svadbu minulý týždeň a dnes už všetko mám :D svadba je 8.6. :D takže som v suchu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme riesili medzinarodnu svadbu a vybavit vsetky papierovacky nam trvalo tri mesiace...ostatne sme zohnali do tyzdna :-) nemali sme svadbu počas vrcholnej sezony (jul, august, september), tak s nicim nebol problem. mali sme 17 ludi aj s nami a fotografom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
fuha baby normalne vas obdivujem ako ste niektore rychlo si vybavili svadbu. My sme sa len dva tyzdne dohadovali na termine aj to este nevieme ci budu mat volne v kostole
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Baby a da sa svadba poriesit tak rychlo aj ked ju chceme v kostole?niektore kostoly to maju tak riesene ze sa tam musite nahlasit pol roka dopredu a to nam nevyhovuje kedze by sme ju chceli mat tak oktober-november
Odpovedať
@lenka11111988 áno dá, my sme v januári vybrali dátum a máj bola svadba, ktomu som sa obávala či to stihneme a podarilo sa. Samozrejme prvé čo si musíš zistiť je kostol a farára ako stihnete prípravu;)
Odpovedať
No to je jasne,farar musi byt na prvom mieste od toho sa vsetko odvija.tak snad sa nam nieco podari.dakujem za rady :-)
Odpovedať
v sezone asi pomoze aj ked ta svadba nie je v piatok/sobotu ale napr uprostred tyzdna
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte... obnovujem tuto tému. Potrebujem pomôcť. A súrne. Chcela by som Vás poprosiť či by ste mi vedeli poslať všetky potrebné zoznamy na svadbu (zoznam priprav pripadne ich harmonogram, zoznam veci na zabezpečenie, svadobný program a podobne... )... potrebujeme stihnúť svadbu za dva týždne :-p :-p ... naposledy som na nejakej svadbe bola asi tak 15 rokov dozadu takze nemám poňatia čo a ako... zoznamy na nete čo som našla sú dosť obšírne, potrebovala by som niečo konkrétne a detailnejšie... vopred vrelé diky
Odpovedať
@renatte616 kolko hosti a cirkevna ci civilna svadba?
Odpovedať
@renatte616 Zacni vo svojom fotoblogu kdesi nizsie pod fotkou je odkaz na svadobny planovac - na zaciatok. Harmonogram si skus pytat na hlavnej nastenke, cita to tam viac bab :-) Poslu ti ako to ony mali, nie je to striktne, usporiadaj si to podla seba (ja nemam - mala svadba, pamatam si).
Odpovedať
Sesternicinu sme stihli za mesiac.a mala asi 80 ludi. Najhorsie bolo najst kapelu a fotografa ale zvladlo sa .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?