Aký vysoký podpätok na svadobné topánky?

Ahojte slecny,zeny,manzelky, poradte asi aky vysoky by mal byt podpatok na svadobnych topankach pre nevestu,aby v nich vydrzala po cely den? Chcem si kupit topanky s 10cm podpatkom,myslite ze je to ok? Dakujem za vsetky rady a nazory:)
Odpovedať
Profilova fotka
no podla toho aka vysoka si ty a ako tvoj buduci manzel a aka si zdatna v chodeni a tancovani na opatkoch ja som napr 175 moj fesak 186 a opatky mam 8cm plus budem mat veniec kvetovy takze budeme narovnako cca
Odpovedať
moj nastavajuci ma 180 cm a ja 170 cm,...ja som zvyknuta ale predsa len na tancovanie sa bojim a pohodlie je pohodlie a na svadbe o o viac:)
Odpovedať
Profilova fotka
@elizabeth14 ahoj :-) ja som od jednej kamošky počula, že super sú topánočky na platforme...ona si zohnala bielučké, mala ich v deň svadby a nevie si to vynachváliť :-) Takže asi to tak aj ja poriešim... :-) a pokiaľ si ty osobne zvyknutá na opätky, prečo nie :-)
Odpovedať
a ja budem mať just balerínky :D jednak by sa mi v tom nechcelo byť celý deň a jednak sa nechcem až tak priblížiť k jeho výške :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala opätky len na obrade...hneď na hostine som sa prezula do tenisiek....inak sa to ani nedá vydržať :)
Odpovedať
Aj nad teniskami som rozmyslala, ale tie platformove topanky su tiez fajn napad lebo su pohodlnejsie teda aspon pre mna:)
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mna je 10 cm strasne vysoko :-) Ja som nasla pohodlne s 5 cm opatkom a v tych verim ze vydrzim celu noc. Supnem si do nich tie gelove pacicky, osvedcili sa mi pri dlhom chodeni. Mam ploche nohy, takze balerinky u mna nepripadaju v uvahu. Ale premyslala som aj nad topankami co su specialne na latino - maju opatky od 8 cm a vyssie. Znama co tancovala vravela, ze maju specialne urobene opatky aby boli stabilnejsie ci co. Jedinou nevyhodou je, ze v nich nemozes chodit po vonku (maju kozennu podrazku).
Odpovedať
Profilova fotka
@elizabeth14 ja som mala sandaliky s 10 cm opatkom a celu svadbu som v nich pretancovala, nohy vobec neboleli, takze ak chces s takym opatkom, kludne ski kup :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tyelde Ja tak isto budem mať obuté balerinky...pretože su to pre mna pohodlna obuv..vobec nie som zvyknuta chodit vo vysokych opetkoch aj ked ja mam 173cm a moj nastavajuci 186cm :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som malá, mám len 160 cm a môj priateľ 189 cm...som naučená chodiť na vysokých opätkoch, ale na svadbu budem voliť niečo nižšie..predsa len budem musieť veľa tancovať, nech ma nezačnú už večer bolieť nohy...
Odpovedať
ja budem mať len také cca 3 cm opätky a neskôr sa prezujem do baleríniek...som skôr botaskový typ ženy, takže všetko vyššie je pre mňa utrpenie... btw. môj chlap má rovné 2 m, takže aby to vyzeralo normálne, musela by som mať asi chodúle : :-D
Odpovedať
Ja mam 160, na svadbe som mala 10,5 cm opatky a vydrzala som v nich az do polnoci, a to niesom nejako velmi zvyknuta chodit v opatkoch.. Samozrejme zalezi od typu topanok, na polovnickej zabave som mala ine, tiez 10,5 a v nich som nevydrzala viac ako 3 hodiny.. Ked tak pomahaju aj tie gelove vankusiky a rozne ine "vypchavky"..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nika.be Nad tými tanečnými silno premýšľam aj ja... Mám s nimi skúsenosti. Dala som si v Lozorne ušiť na mieru (bo to bolo o dosť lacnejšie, ako v tanečnom obchode) a okrem fakt stabilného opätka majú tie gélové pacičky už všité dnu do podrážky a chodí sa v nich úžasne. Ale ak by som si ich dala šiť (tak som si povedala), tak sa dá objednať určite aj s normálnou podrážkou, nie kožennou. Tá ma ale neskutočnú výhodu na parkete, takže asi sa jej nevzdám. A i tak sú tie topánočky asi len na ten jeden večer, tak oželiem že sa trošku zafúla spodok (dá sa to aj vyčistiť). Tak čo myslíš?
Odpovedať
Profilova fotka
@nika.be mozes chodit s nimi i von-treba so ich dat podkut u obuvnika a je to ;)
Odpovedať
zienky sice mate pravdu s pohodlnymi balerinkami a teniskami no tak ci tak sa asi rozhodnem pre tie 10 cm pretoze sa mi velmi pacia a nechcem mat biele topanky ale ruzove syte, po pripade sa prezujem do tenisiek ked bude najhorsie:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?