Farba tanečných svadobných topánok - biela alebo telová (hnedá)?

Ahojte :-) mám na vás otázočku... vzhľadom k tomu, že som tancovala cca 7 rokov, tak si iné topánky ako tanečné neviem predstaviť na svojej svadbe. Akú farbu tanečných svadobných topánok odporúčate?? ďakujem :-)
Odpovedať
ja mám telovky
Odpovedať
Ake sa tebe pacia :-) ja som mala strieborne a pekne to bolo, najma ked mi spod dlhych siat vykukli, pekne sa trblietali :-)
Odpovedať
stále menej neviest má biele, béžové, zlatisté a strieborné, sú podľa mňa krajšie, biele na mňa pôsobia ako na prvé sv.prijímanie
Odpovedať
@magdus157 Dobrý deň, u nás obuv v T-style (tanečný štýl topánok) s úpravou na bežné nosenie - teda s vychádzkovou podrážkou :-) Najžiadanejšia je tento rok zlatá, pistáciová, ružová a žiarivá žltá ... oproti minuloročnej fialovej, modrej a striebornej ;-) Upraviť a vyskladať si ich možete podľa seba, návhry spracujeme radi a celkom zdarma - viac na našich stránkach v rubrike "boty vizualizace". V prípade otázok nás prosím neváhajte kontaktovat - sme tu pre Vás...Prikladáme pár obrázkov z návrhov neviest a prajeme krásne svadobné plánovanie...Váš Popelka team
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Také jsem tanečnice, budu mít tělové boty na standardní tance, které jsem si polepila bílou krajkovou aplikací, vypadá to moc pěkně :) Neumím si představit mít nepohodlné, netaneční boty 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Treba myslieť aj na odtieň šiat. Nie sú biele ako biele. Telové, zlaté sú síce moderné a využiteľné aj po svadbe ale iba šatám vo farba šampane, smotanovej, ivory. K snehobielym šatám si to teda neviem predstaviť. Zlatá a telová by neladila k farebnému odtieňu žiarivo snehobielych šiat. Možno strieborné by šli keby že je na šatách nejaké striebristé zdobenie. Ja budem mať šaty snehobiele s čipkou a zháňam k nim biele lodičky s nejakou ozdobou alebo kúpim jednoduché biele a pri zdobíme ich. Dajú sa zohnať také ozdoby na topánky. Tie sa potom dajú preč po svadbe a jednoduché biele lodičky sa dajú ešte vynosiť po svadbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?