Hladam zelene svadobne topanky

Ahojte. Hladam zelene lodicky alebo sandale s opätkom (nie extreme vysokym) na moju svadbu. Budem mat totiz zelene doplny, tak by som mala rada aj zelene topanky. Viete niekto, kde by som mohla zelene topanky najst. Pozerala som uz vsade mozne a nic. vopred vrela vdaka za vsetky rady a tipy.
Odpovedať
@korocka skus tu: http://popelkateam.eu/material-klasik.... ja som si cez nich objednala svetlo fialove a dokonca ani nemaju taku farbu v ponuke a boli ochotný mi pomoct. zatial mi nedorazili tak dufam ze budu super..
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den mi sijeme topanky na mieru .
Odpovedať
Profilova fotka
Napríklad model č. 711-P-363 je pekný. ;-) http://www.gift-collection.sk/katalog...
Odpovedať
@mmmegan jej super, dakujem velmi pekne za radu. A ak sa mozem spytat, kolko ta to vyslo?
Odpovedať
@gabrielaslivkova dakujem krasne, len na mna maju akurat vsetky tie zelene strasne vysoky podpätok, ja v tom neviem chodit a uz vobec nie tancovat :-)
Odpovedať
@korocka ahoj uz mi dosli topánočky ešte skôr ako som očakávala.. tak sa vytešujem.. poriešila si tie svoje?
Odpovedať
@mmmegan Ahoj. No ja som si nakoniec objednala topanocky cez tu stranku www.svadobneozdoby.sk. Lebo tie co mi poslala ta pani na obrazku, sa mi velmi pacili (tie tmavsie - olivovozelene), takze zrovna tie som si objednala. Takze teraz cakam. A ty si so svojimi spokojna?
Odpovedať
@korocka ano som spokojna :D
Odpovedať
@korocka No tie sú krááásne! Prosím, pošli mi do IP, koľko ťa vyšli, lebo na ich stránke nemajú cenník :-( Ja som takú farbu hľadala tiež, ale nakoniec mám strieborné tanečné. Ale ak by bola cena prijateľná, možno by som ešte zmenila :-) Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Pridávame aj jedny z našej ponuky - vo veľ. 38 od 15.8. 2014 v salóne Weda alebo na esaty.sk: http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Dobrý deň ďakujeme @mmmegan za nákup u nás - teší nás Vaša spokojnosť a pre inšpiráciu prikladáme pár obrázkov v obľúbenej zelenej :-) PS: vizualizácie z Vašich návrhov ... za krásne nápady a cenné pripomienky ďakujeme, vďaka Vám stále vylepšujeme a rastieme...Popelka team ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?