Kde zoženiem úplne TOP pohodlné lodičky ? :)

Ahojky :) potrebovala by som pohodlné lodičky....ja viem, to chce každá..ale ja sa prezliekať nebudem po polnoci a šaty si upravím podľa výšku opätku svadboných lodičiek, čiže by som chcela také, v ktorých by som neumrela..nemáte nejakú skúsenosť?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@verzonka ahoj, ja odporucam marks and spencer topanky. Ja mam problem, ze nevydrzim v opatkoch, ale v tychto som vydrzala celu noc. Mam ich niekolko, akurat som mala problem zohnat biele svadobne, pokial ti stacia inej farby, skus pozriet.
Odpovedať
Ja som narazila na polsku znacku Boda a mala od nich tie najmaksie crievicky na svete...vnutri tenucka makka koza,povrch leskly saten,boli fakt spicove
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 a kde si ich zohnala
Odpovedať
Profilova fotka
Predajňa LANTCH v Trenčíne. Lodičky majú koženné pohodlné..ja som v nich chodila do práce na 12ky. Koža za super cenu. Posielam foto..sú už dobité trošku ale nosím ich často :-) Lodičky nakupujem iba tam...
Odpovedať
Ja som maximálne teniskovy typ. Lodičky som mala naposledy na maturite (7 rokov dozadu) a svadbu som celú (do 5 rána) dala v lodičkach z John Garfield. Mali mega vložku takú vankusikovu a aj celé dookola makkulinke, neodrali päty, prsty, nič. A stali do 20€
Odpovedať
@alenka210 tie moje konkretne v obuve v Senici,ale znacku som nasla aj v Banskobystrickom Priore v Obuvi,aj v Košiciach na Hlavnej v obchode John C. V takych beznych,neznackovych predajniach su :)a cena bola 46€!
Odpovedať
celkom ok pomer cena vykon su tamarisy podla mna, event. sa do topanok da vlozit vlozka. napr. tento typ: http://www.tamaris.de/pumps/c-Weiß/p-1 Tamaris su v predjaniach John Garfield, Robel a predajna Tamaris je aj vBA dalsie dobre znacky su: 1) Vagabond - napr. tieto http://cdn1.sarenza.net/static/_img/p... 2) Paul Green - maju velmi pohodlne vlozky - tiez ich predavaju v Robel http://www.paulgreen-shop.de/damensch...
Odpovedať
Lazarinni, ale nie vsetky. Zrovna biele topanocky maju ako papucky :), tmave co som si skusala tak neboli take pohodlne.
Odpovedať
Ja som mala tiez z John Garfield a boli makkucke, perfektne, vydrzala som v nich cely den aj vecer :-)
Odpovedať
Ďakujem, ste Zlatíčka :*
Odpovedať
Dôležité je aby boli kožené a aby si si ich doma napriek všetkému rozchodila.to určite nebudeš ľutovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 Ahoj kde si zohnala take lodicky?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
V Deichmane som kupila ja osobne nie vysoké a uplne pohodlné 😊
Odpovedať
Deichmann - http://www.deichmann.com/DE/de/shop/d...
Odpovedať
@marryilu ved to tam píšem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja opätky nenosím, bola to výzva nájsť také lodičky a ešte som ich chcela trochu vyššie keďže som nízka. Kúpené s.oliver bezove s 9 cm podpätkom a 2 cm platformou a testované na svadbe priatelov, kde som v nich v pohode pretancovala celú svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem či také úplne top pohodlné lodičky aj existujú. Lodičky sami o sebe sú už nepohodlné, iba s malinkým opätkom sú pohodlné, inak všetky ostatné radím medzi nepohodlné:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 prepáč pozerala som to cez telefón a nezobrazovalo mi to dobre ... ale už som to našla ďakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@p_etrisha prosím kde je taký obchod?
Odpovedať
@pochyla22 http://www.john-garfield.com/index.ph...
Odpovedať
Dievčata, ak by niektora mala zaujem, mam na predaj tieto lodicky, su velmi pohodlne, makkucke . kvalitne zn. Vina Vestina . Raz obuté na mojej svadbe, PC bola 50 Eur, predam za 20 Eur, original balenie . Vyska podpatku 10 cm Na cene sa vieme dohodnut , v pripade odberu aj inych veci odomna :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@veron249 uplne suhlasim, okrem LANTCH tam maju este jednu polsku znacku na ktoru si momentalne nemozem spomenut a tie su uplne ze top pohodlne, este mäksie ako Lantch :)
Odpovedať
Dobrý večer, odporúčame voliť obuv z pravej či exkluzívnej kože. U nás navyše topánky v tanečnom štýle (tanečné s úpravou pre bežné nosenie) pre vačšiu pohodlnosť práve pre Vás...Navrhnite a upravte si ich podľa seba už od 59,- Eur - sme tu pre Vás. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátit - sme tu pre Vás. Prikladáme pár obrázkov pre inšpiráciu aj link na odporúčania od klientov:http://www.mojasvadba.sk/catalog/vendor/obuvpopelka/blog-album/dakujeme-ste-nasou-inspiraciou-3pe7h4/ Popelka team
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Obuvpopelka vaše topánky vyzerajú nádherne.
Odpovedať
Tie fialové sú proste top :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
popozeraj sa po tanečných topánkach, ja som si jedny objednala z Ali (5cm opatok) a určite by som v nich vydržala do rána
Odpovedať
ja mam hogl znacku a nikdy som pohodlnejsie topanky nemala
Odpovedať
ahojte, tiez mam tento problem..vcera som skusala lodicky u Batu celokozenne, este s nejakou technologiou, ze nohy nebolia.. zobrala som si ich, lebo vsak celkom ok, ale ako chodim doma, zacali tlacit. Proste som z toho zufala, lebo mam este velkost 41, cize nizke lodicky alebo balerinky nevyzeraju dobre :D Este som pocula o nejakych latkovych...nemate s nimi skusenost? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maryskas skúste značku G.Westerleigh, máme z nej veľkosti až do 42 a sú to najpohodlnejšie svadobné topánky aké sme kedy mali. Špeciálna gélová výplň pod stielkou zabezpečuje dokonalé pohodlie, nevesty, ktoré ich mali určite potvrdia ;-)
Odpovedať
@esaty dakujem za tip! :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?