Lodicky na sirsie nohy

Ahojte, viete mi odporucit znacku obuvi, ktora dobre sedi na sirsie nohy? Hladam vhodne svadobne topanky a chcem v nich vydrzat cely den :-)
Odpovedať
@treia ahoj v hocijakej dobrej obuvi....reno, robel, sona, bata, john garfield, humanic.....lodicky su ocislovane pismenkami, ktore znamenaju sirku, tu je mala pomocka: Systém šírkového značenia obuvi Šírka obuvi - obvodové skupiny majú stupňovanie po 6mm a značia sa písmenami E, F, G, H, I, K. Čím vyššie je písmeno abecedy, tým je obuv širšia. Označenie šírky obuvi nájdete spravidla vo vnútri obuvi písmenom, alebo číslom. Najčastejšie šírky obuvi používané u nás F 06 úzka obuv G 07 štandardná a najviac používaná v dámskej aj pánskej konfekcii obuvi H 08 širší typ obuvi určený pre širšie prstové kĺby I 09 širší typ obuvi použítý pri diaobuvi MEDI K 10 najširší typ kopyta, obuv pre neštandardnú nohu (opuchy, spadnuté klenby nohy, vybočený palec, väčšie prstové obvodové miery - OPK) podla mna to bude G, tak staci len v predajni si vypytat a skusat, skusat, skusat :-)
Odpovedať
@mis_h Wooow! Dakujem krasne, takuto fundovanu odpoved som necakala :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si na www.popelkateam.eu, tam ti spravia na mieru ake chces, ja som si tam tiez davala, su pekne ale este cakaju na svoj den, takže nie su odskusane
Odpovedať
@treia za malicko :-) ked mozem, rada pomozem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?