Môžem mať k svadobným šatám tenisky?

Chceli by som vediet vás názor. Mám biele šaty svadobne a chceli by sme,sa zladiť so zlta. Chcela by som žlté bolerko a zlte topanky, ženích kravatu alebo motyliky žltého a možno že ponožky, ale tie asi na,fotenie. Lenže neviem zohnať topanky žlté, tak som rozmyslala nad žltými teniskami i keď nie som na podpätky a celú v noc tom tancovať by bolo príčina,dosť veselé. Že čo si o tom myslíte, prehnané?
Odpovedať
Ja som tenisky k svadobným šatám už videla na pár fotkách tu na MS, ale neviem... možno v rámci nejakého fotenia urobiť takto pár záberov je celkom milé, ale vyslovene ich mať obuté k šatám aj na oslave....to sa mi zdá trochu prehnané, resp. detinské... nevesta by predsa len mala byť dáma... problém s podpätkami sa predsa dá vyriešiť aj balerínkami...
Odpovedať
Podľa mňa môžeš mať obuté čo len chceš, aj tak to pod šatami nebude vidieť ;-) Ja som tiež chcela mať Vans-y. Budeme mať záhradnú svadbu, takže opätky by sa mi len zbytočne zapichovali do trávy a balerínky, ktoré by ma netlačili som ešte nenašla. Ak je problém, že nevieš nájsť žlté lodičky, videla som pekné v Žiline v OC Dubeň, predajňa SOS.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat celu svadbu obude Convers tenisky a priatel tiez. Zatial som sa nestretla s nikym komu by to prekazalo. Prave naopak. Ludia to vnimaju zaujimavo a moderne ;)
Odpovedať
Profilova fotka
je to vecou vkusu a nazoru. Ale dobre zvaz ake tenisky. Ak nejake conversky alebo nieco take tak to ano ale nie nejake prilis mohutne tenisky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?