Nízke sv. topánky, príp. balerínky?

Profilova fotka
Ahojte, poraďte kde zoženiem krásne nizučké svadobné topánky, prípadne balerínky za rozumnú cenu. Mala niektorá z Vás, nevestičiek, len nízke topánky??? Poprípade aj ponúknite (Prešovský kraj).
Odpovedať
Mam cez 180cm takze u mna jedine balerinky ci bez opatkove topanky so spicom, nielen na svadbu ale nosim stale len take :) pozri aj tu na mk je bazar topanok
Odpovedať
Ja nosim nizke topanocky stale a nebude tomu inak ani na svadbe. Jednak mi robia topanky odtlaky, jednak moj buduci manzel je rovnakej vysky, tak nechcem nosit vysoke. Najvyssie topanky co si dam su 3-4 cm max na hodinu/dve, lebo dlhsie nevydrzi. Takze svadobne som chcela nizke, pekne, pohodlne a kvalitne. Nakoniec som zainvestovala a kupila si jedny a fakt kvalitne na fb stranke dokonale topanky podla teba witt. Ale myslim, ze predajni je viac, aspon co som citala tu na ms. No a vyskladala som si ich podla seba. Radsej som investovala do jednych a kvalitnych ako kupovat viac topanok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rora diki, nenasla som také, čo by mi padli do oka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalumi25 mam ten istý problém, že nikdy nenosím vysoké, takže u mňa len nízke aj svadobné aj akékoľvek iné :) ďakujem za typ na stránku s topánkami
Odpovedať
Ja nechcem robit zlu reklamu tym dokonalym topabkam, ale ja som za ne dala 85eur a nesedia mi na nohe. A so slzami v ociach mi nechcu vratit pebiaze. Iba zalohu (40eur), ktore som dala..... Tak som vcera bola kupit tajeto a tie su fajn :).
Odpovedať
To su tie nove ;).
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz už podľa mňa nebudeš mať problém kúpiť topánky vhodné na svadbu aj v klasickej obuvi. Mňa minule ohúrili jedny v deichmane :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivakat to mi je ľúto, že ste sa v predstave nezhodli s obuvnikom... každý má iný vkus, napríklad mne sa o 100% viac páčia tie, ktoré máte v profile, tie čo vám usili :) ale tiež to je o tom ako padne na nohu a ako padnú do oka
Odpovedať
Profilova fotka
@princeznakiki tiež som najprv rozmýšľala prejsť obuvi :) možno budem prekvapena, ze nájdem ešte krajšie ako v svadobkach :) chcem skor balerínky ako nízke, aby mi bolo čo najpohodlnejšie počas celého dňa :) jedna z družiciek krúti hlavou, že aspoň na fotenie si mam dat vysoké, no bohužiaľ mam také nohy, že nevydržím ani do 500m prejsť vo vysokých. Hrozne pľuzgiere mam, len ich obujem... neviem čo to mam za nohy :-D pritom môžem aj oči nechať nad tou krásou v obchodoch
Odpovedať
@ivakat a mali ste spravne pomerane nohy? Ja som isla podla ich navodu a pomerala som niekolkrat, tak ako pisu v ich instrukciach a sadli mi. Ak ste mali dobre rozmery, nechapem ako je mozne, ze nesedia. Ale to o tej zalohe mate pravdu, to som citala aj ja v tych podmienkach. Kedze som ale merala poriadne, nebala som sa, ze nesadnu :-)
Odpovedať
@kika05901 ja som z okolia pb, presla som celu pb, za, pu a nenasla som pekne baleriny v bielej farbe, bud boli kremove, alebo vysoke, alebo farebne. Drzim palce pri hladani :-)
Odpovedať
@kalumi25 bola som priamo v obchode v bardejove, kde sidlia.... merali mi ich oni......
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kika05901 aj mne sa viac pacia, ale su mi na nic, kedze mi do nich ani noha nevojde....
Odpovedať
Dobrý deň ...mrzia nás sklamania z obuvi na mieru...Je však rozdiel medzi výberom veľkosti a obuvou na mieru - tá by Vám sadnúť mala, a ak nie tak by ste mali mať aspoň možnosť dodatočnej úpravy (ako u nás - prepáčte tu reklamu, ale nedá nám to nenapísať) keď už do kvalitných topánok investujete - tak by Vám nemali ostať oči pre plač. U nás u obuvi na mieru vždy s možnosťou dodatočnej úpravy, a vždy aj s možsťou úplného zrušenia objednávky (samozrejme, že je tam stornovací poplatok = 37,- Eur) ale rozdiel sa Vám vráti - navyše ku všetkým našim topánkam poskytujeme ako záručný tak aj pozáručný servis - opravy, výmeny podrážok, stielok, patníkov a pod. Tešte sa z pohodlnej obuvi a navrhujte a upravujte podľa seba...v tanečnom či klasickom štýle - nákup u nás nebudete ľutovať. Sme tu pre Vás...
Odpovedať
Ahojte, ja som kúpila v humanicu - nízky opatok úplne jednoduchý štýl
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som sa tiež po obrade prezúvala do balerínok. nie som nejak zvyknutá na vysoké opätky, takže obrad aj fotenie my dali celkom zabrať a len som odrátavala čas, kedy sa budem môcť prezuť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wvandi presne to nechcem aby som len čakala kým to skončí a prezujem sa :) chcem sa cítiť všade pohodlne, preto som zvolila nízke topánky a nech si každý hovorí čo chce :) + mám 168 cm, čiže pri mojej výške nebude vadiť ak nebudem mať vysoké topánky :)
Odpovedať
@kika05901 ja som si kupila topanky z bazaru, ale original boli v humanicu, konkretne lazarini :) mam ich aj v albume M&N, nizky opatok, pohodlne, odporucam aby si isla do predajne skusit topanky mas istotu ako by si mala objednat cez internet.. pripadne este v deichmane mali podobny styl, otvoreny bok tie su ovela pohodlnejsie ako nieco uzavrete :) ale ked budes mat dlhe saty a balerinky vidiet to podla mna nebude :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?