Nízke svadobné topánky - Košice. Poraďte

Ahojte, tak potrebujem radu, svadbu planujeme az o rok..ale priatel je odo mna asi o 2 cm nizsi..a mam problem uz teraz zohnat nejake topanky aby som nebola ako zirafa....tak mi prosim poradte ako a kde ste zhanali topanky..daju sa vybrat aj z katalogu?alebo ,,usit,,na mieru? :-( budem vdacna za kazdu radu...lebo v balerinkach sa vydavat nechcem:) ale chcem topanocky nejake legantne a hlvne nizke ( bez podpatku)..tak teraz radte 8-) a bola by som rada ak by ste mi odporucili obchody v KE kraji a aj z PO to moze byt:) pekný dník... IVANOCKA
Odpovedať
nikto mi neporadi? ;-(
Odpovedať
Ahojko! Skus na Kovacskej ulici,ja som tam kupila elegantne,nizke topanocky,vraj boli robene na objednavku...aspon tak mi vravela ta predavacka :-) Mali ich sice z tohto druhu len jedny,ale vyber svadobnych topanok tam bol dost dobry...skus ;-)
Odpovedať
Sorry,nenapisala som Ti ze ten obchodik je v Kosiciach,ale to si sa uz asi dovtipila :-N
Odpovedať
NIe som z KE, tak ale myslela som si ze to bude v KE:) ale rada sa tam pojdem pozriet...inac pacia sa mi aj na stranke topanky 098 od WITT ale aj tak su este ,,vysoke,,.. inac ak sa ta mozem spytat, aka bola cena ked boli robene ,,na mieru,, ? DAKUJEM VELMI PEKNE ;-)
Odpovedať
Neviem presne ci to boli robene na mieru pre niekoho kto si ich nevyzdvihol,no predavacka hovorila ze boli robene na objednavku z Talianska ci co... :-N Stali 1500 Sk...
Odpovedať
tak to je v pohode cena 8-) myslela som ze to bude horsie..:) a bola si sa pozriet aj v salone PRINCESS???tam maju presne tie topanky od WITT kt. chcem len neviem ake su tam ceny, lebo saty su tam vraj drahsie... ale ked uz je svadba len raz , tak dam za ne nech stoja cokolvek:) len nech budu nizke... :-N
Odpovedať
To Ivanocka: ja mám tie topánky 098 od Witt a sú elegantné, aj ten opätok vyzerá veľmi pekne. Žiadne krajšie na nižšom opätku som nenašla a to som hľadala asi pol roka a prešla som niekoľkokrát PO aj KE. Možno nájdeš nižšie o 1 cm ale nebudú pôsobiť tak pekne, ten 1 cm ti nebude stáť za to. ;-)
Odpovedať
jeeeeeeeej lenka to si ma potesila???a kde si ich presne kupila???mali presne tvoju ,,labku,, ? alebo aj doobjednaju? a cena? ja uvazujem ze si ich pojdem kupit na buduci tyzden ked budem mat cestu do KE..ved hadam do roka nezozltnu:)
Odpovedať
Ja som ich kúpila cez svadobný salón www.judyt.sk, pozri si tú stránku, ja som si vybrala celé krajkované, sú vážne elegantné s tým opätkom. Neviem ktoré chceš ty ale oni ceny majú od 1100,- do 1600,- a v Princess čo som sa len pýtala koľko stoja u nich tak od 1500,- takže by boli drahšie. Ten salón ti ich pošle a poštovné už je v cene. Kľudne tam zavolaj a dohodni sa. A čo sa týka čísla tak s tým mám trošku problém, mám nohu 5,5 a 38 mi bola trochu malá a 39 trochu veľká ale nechala som si 39 a špic si vyplním aby bol pevný a neprelamoval sa mi a dám si gelovú vložku a bude to ok- už som to tak vyskúšala. Ak niečo kľudne sa pýtaj... :-)
Odpovedať
Tak to som rada..lebo ja som si uz myslela ze sa budem vydavat v cvickach, ale nakoniec ked som ukazala tieto topanocky priatelovi tak sa mu pacili a povedal ok:) Som cela stastna, hned by som si ich uz teraz objednala..inac u mna to bude tiez problem lebo ja mam jednu lavu nohu dlhsiu ako pravu :-D ...
Odpovedať
Ahojte, ja tiež uvažujem nad čo najnižšími topánkami a pozerala som tie Vaše a páčia sa mi. Asi si ich tiež objednám. Len sa ešte chcem spýtať - čo to znamená 3,5 cm opätok? To kde mám merať tých 3,5cm? (z vnútornej strany opätku alebo z vonkajšej)? Vďaka za radu.
Odpovedať
Ten opätok má 3,5 cm z bočnej vonkajšej strany, je vážne pekný a elegantný.... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jaanna a iva - poslala som vam ip s linkom ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@martuskap pls můžeš poslat aj mne?diky
Odpovedať
prosím ta posles aj mne IP zhanam nejake topanky na nizsom opätku a je to naozaj problém
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ďakujem za radu ,no pýtala som sa na to ešte v r.2007 a zo svadby nebolo nič,keďže sme sa rozišli... Aj take sa stáva :-)
Odpovedať
ak mas malu nohu 35-36 skus v detskom oddeleni u johna garfielda :)
Odpovedať
ahoj, neviem , ci v KE alebo PO mate svadobny salon Sissi, ale v PP ho mame, tam si z katalogu mozes objednat aj na 3,5cm opätku a na predok na spicku si das co chces, vyberies si. zakladna cena je 45 eur topanok, dojdu do troch tyzdnov a na dobierku. aj na nete si mozes pozriet ich stranku. ak mas chuducku nozku, nieje problem. ale inak maju aj nejake topanky na skusku u nich.
Odpovedať
Ivi ja mam v ponuke svadobne topanky na 3cm opetku velkost 39 za 20 eur, ináč sú super pohodlné, vydržala som v nich bez problémov celú noc. Mozem Vám poslat fotku
Odpovedať
Ahoj my také máme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?