Obchody so spoločenskými topánkami v Bratislave

Ahojte nepoznate prosim vas nejaky obchod so spolocenskymi topankami v BA? Klude aj nejakeho cinana ktory take topanky ma, lebo ccc, deichman a pod proste nula bodov :-( Ďakujem :-)
Odpovedať
Baby neviete o nijakom?
Odpovedať
poznám jeden, na Palisádach niečo také je,neviem presne názov, nechodievam tade bežne, ale hneď na začiatku od Hodžka po ľavej strane majú taký obchod
Odpovedať
@zuzuliennka pzriem dakujem Z hodzovho ktorym smerom?
Odpovedať
@kofolka45 Palisády, takže zast. autobusov pod Ernst&Young a potom hore.. po pravej strane je Goethe Institut a po ľavej ten obchod
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet aj internetovy obchod ZOOT.sk (vies ich vyskusat v BA a Aj mnohych inych mestach). Maju super vyber- ja som tam tiez obzerala svadobne no nakoniec som nasla v Nine West.
Odpovedať
Ja poznám John Garfield, majú tam klasickú obuv a aj časť so spoločenskými topánkami a výber bol naozaj dobry. Myslím že obchod je aj v Boroch a na zlatých pieskoch. Dlho som tam nebola, treba si to overiť. Sú na viacerých miestach v BA
Odpovedať
@zuzuliennka dakujem :-) @lu121 garfielda poznám na jar sm mala obute vsetky lodicky od nich ani jedny mi nesedeli :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@kofolka45 ako ani jedny ti nesadli na nohu?
Odpovedať
@mielena ani jedny, bud ma tlacili, alebo boli volne, pripadne mi tam odstavali, zle sa mi v nich chodilo, boli vratke a pod. Na kazdych nieco.. ale mam od nich topanky na stuzkovu co som mala tie sedia ako tak dobre, ale su tie nestabilne.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si nasla krasne v nina west v auparku, tam maju krasne
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem vo februari-marci na tyzden domov a tiez by som chcela pozriet, ci si najdem svadobne topanky, ale voooobec netusim, kde co maju. Viete, ci je mozne u nas najst vo februari niekde sandale na svadbu?
Odpovedať
@maggie6 ja pojdem tiez vtedy pozriet, lebo mamina mi povedala, ze plesove a spolocenske topanky vozia do obchodov tak po vianociach koncom decembra/ zaciatkom januara - to jej povedala predavacka v obchode.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?