Objednávali ste topánky zo stránky Asos?

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa informovať na topanky z tejto stranky,mate skusenosti,ako sedia veľkosť,pohodlnosť? Objednavate niekto kolko trvá dodanie? Ďakujem za info :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak su to asos tak s pohodlnostou je to asi primerane k tej cene, tam mas tabulku velkosti v cm, tak si odmeraj nohu, ja som si odtial len raz sandale objednavala a odmerala som si nohu pravitkom :D a objednala velkost aka k tomu sedi a sadlo mi to, tak treba skusit :-)
Odpovedať
@mishelka111 ja si objednavam topanky z asosu pravidelne, zalezi ci to je ta "ich" znacka, alebo ci to je ina ... vzdy to tam byva napisane, ale co sa tyka tej "ich" ASOS znacky tak je to kvalita porovnatelna s H&M topankami alebo akymkolvek inym retazcom. vacsinu topanok ma asos len prebratych z New Look - tie mam napriklad ja rada lebo za tu cenu su velmi fajn a mam od nich aj par drahsich kozenych a da sa ...
Odpovedať
Ja som mala odtial na prezutie balerinky a boli fajn, ale povodne som si objednavala aj svadobne lodicky a tie som musela vratit lebo boli uplne sialene nepouzitelne vysoke.. Na strankach pisali myslim 10cm a mali snad tak 13, no nespravila som v nich skoro ani krok. Ale boli moc pekne no :D bola to znacka true decadence, stali tusim nejak 37 eur. Inak velkost sedela, pohodlnost tak normalne, a prisli asi tak za tyzden?
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za reakcie a nechystáte sa niektorá objednavat, kt.ste v tom zabehnute? Pridala by som sa k vám, neviem resp.mam strach tam nasadzovať cislo karty :-)
Odpovedať
@mishelka111 jedny topanky z tade mam ale mne ich kamaratka objednavala takze v tomto ti neviem poradit ale co sa tyka tej pohodlnosti tak su v pohode ale uz druhe by som si neobjednavala. Viacej mi vyhovuje ked si topanky vyskusam v obchode. Toto bolo take na blink a ani ich moc casto nenosim
Odpovedať
Profilova fotka
@mishelka111 môžem otázočku už si si objednávala topánočky? :)
Odpovedať
Profilova fotka
sestra si objednavala, a su uplne krasne, kvalitne a pohodlne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie neobjednavala @cipky hľadala som niekoho kto ma skúsenosť a objednava no žiaľ som nikoho nenašla :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som vcera objednala tak som zvedava 😂
Odpovedať
Profilova fotka
@cipky daj vediet potom :-)
Odpovedať
@cipky aj mne daj prosím ťa potom echo,,tiež som tú stránku niekoľkokrát pozerala ale nevedela som či je to spoľahlivá stránka a či by nebol problém s vrátením alebo tak keby mi to nebolo dobré,,tak nakoniec som to nechala tak :-(
Odpovedať
@bubbble ahoj, pri vrateni si kolko platila postovne? vdaka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Oki napisem vam pisu ze 21.4 mi dojdu uz mi prisiel e-mail aj o tom ze odoslali zasielku :) vyzeraju seriozne :)
Odpovedať
@dobrotkova_mata asos je velmi dobra firma, peniaze vratia velmi rychlo na ucet urcite netreba mat ziadne obavy
Odpovedať
Profilova fotka
No tak :) topanocky prišli vsetko uplne ok... mali dokonca prisť az piatok a dnes mi prisla sms z dhl ze mi dorucia balik :) ked som urobila objednavku tak mi prisiel e-mail o tom ze mi stiahli peniazky, tak isto mi prisiel e-mail s linkom na dhl kde som mohla sledovat zasielku :) zasielka prisla pekne zabalena neposkodena :) topanocky su presne ako z obrazka aj velkosť sedi takze nemozem povedať kriveho slova :) doporucujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Taaak super, Ďakujem za infooo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Asos je super, rychlo a zdarma pride, ked nesadne, zdarma poslete spat a do tyzdna mate peniaze na ucte :-)
Odpovedať
@maryskas asi uz pisem neskoro, ale neplatila som nic - vytlacila som si z ich stranok taku "vratku" ktoru som len nalepila na krabicu a dala na poste..
Odpovedať
asos mozem aj ja len odporucit :)
Odpovedať
Asos je super , pravidelne odtial Objednavam :)
Odpovedať
aj ja propagujem ASOS kde mozem a nic mi za to neplatia :-D :-D :-D v UK je to este lepsie ked to dorucia na druhy den 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?