Obuv na zimné svadobné fotenie

Ahojte, aku obuv ste riesili alebo budete riesit na fotenie v zime? Budeme mat svadbu v horach a snad bude kopa snehu. Nejake vyteplene gumaky, cizmy alebo snehule? Sme vasnivi turisti a rozmyslala som, ze si vezmem moje turisticke vyssie topanky. Co si o tom myslite? Alebo mate napad? Dakujem za vsetky rady. :)
Odpovedať
1
2
@luc_lucka volila by som turisticke topanky, este ked vas to vystihuje, tak nie je nad cim vahat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim, tiez by som si vzala turisticke topanky :)
Odpovedať
@luc_lucka uplne v pohode by som si dala tie turisticke topanky. Zbytocne by si kupovala, ked mas doma take. Turistika pre vas nieco znamena, takze uplne v pohode chod v nich na fotenie:-)
Odpovedať
Profilova fotka
kludne, videla som uz kopec fotiek fotenych takto v prirode a mali tam obute turisticke topanky. dokonca ked sme boli v septembri v tatrach sme aj stretli nevestu so zenichom a s fotografom co slapali hore :) a myslim, ze v zime v snehu ti ani nic ine nezostava :)
Odpovedať
Určite turistické. Bude to na fotkach iné:D A keď ste turisti, prečo nie.Navyše je to praktické. Keď si ich po svadbe budeš obúvať tak si vždy spomenieš že si ich mala obuté na svadbe.
Odpovedať
A prakticky topánky pod sukňou ani moc vidno nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
na fotenie ti to bude asi jedno, kedze topanky saty zakryju. ja by som sla kludne aj v snehulkach a mozno ak by boli biele, vedela by si ich zakomponovat aj do samotneho fotenia :-)
Odpovedať
Baby, ste super. Najprv sa mi ten napad s turistickymi topankami zdal moc sialeny. Teraz sa mi to vsak zacina cim dalej, tym viac pacit. :)
Odpovedať
Ja som tiež za. Bude to niečo iné a teraz sa to pravdupovediac aj dosť rozmohlo :) Mne sa to páči :)
Odpovedať
Presne ako baby pisu, na foteni ti nebude vidno ake budes mat topanky, pokial ich samozrejme nebudes chciet naschval ukazat:-)
Odpovedať
Profilova fotka
keď máte turistku tak úplne v pohode, budete mať na fotkách niečo čo vás vystihuje :) ale ja by som si napríklad dala kľudne aj obrovské biele chlpaté snehule :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lelepons presne tak. Chcelo by to nieco ikonicke, aby to zapasovalo a podla mna by tak mohli vzniknut celkom zaujimave fotecky. Ja by som sla do tych snehuliek :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lelepons nech si aj manzel da biele snehule :-D :-D to by boli este len fotky :-D
Odpovedať
@mielena tak to by teda bola podívaná :D
Odpovedať
Profilova fotka
Aaa tak to by uz asi molo moc, nemyslite :)
Odpovedať
Profilova fotka
to už by som dala jedine keby ste chceli aj vtipné fotky ale možno by nebolo zlé keby ste si ich na pár fotiek aj vymenili, že ty by si mala jeho topánky a on tvoje snehule ale inak by som mu nechala normálne turistické :) a myslím, že to bude pekné :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby biele snehule? Co ste :-D :-D To uz je moc prehnane! Nech si daju pekne len turisticke topanky.
Odpovedať
Už som sa rozhodla. Ďakujem vám všetkým za nápady/názory, ste skvelé. :) Pekne vyčistím turistické boty, dám teplé ponožky a môžeme sa ísť fotiť. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luc_lucka jej tak si to tiez take tematicky ponala. a budes sa fotit aj tak, aby ich bolo vidno? budu to pekne fotky a teraz vam aj sneh praje tak ich sem potom aj hod a dufam sa s nimi pochvalis :-D
Odpovedať
@meegi25 poprosim fotografa, nech vymysli nejake pekne pozy, aby ich bolo aj vidiet. Dufam, ze toho snehu bude dost, ziadnu "brecku" nechcem. :D
Odpovedať
Profilova fotka
jéj to super nápad! :) teda už som to videla na nejakých fotkách ale veľmi sa mi to páči :)
Odpovedať
Napad super. Po pravde by mi lodicky na snehu prisli take divne, takze ste to vymysleli super. Bude to mat v sebe napad a budu trocha ine ako vacsina fotiek. Super :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@anabelis hlavne by sa v lodickach na snehu asi dorazila :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@marika194 asi by ani daleko nedosla :)
Odpovedať
Profilova fotka
Snehule by boli originalne ale som tiez za tu turisticku obvu :) Lodicky absolutne nie
Odpovedať
Profilova fotka
Lodicky? Vsak by mi nozky omrzli, pokial by sme sa dofotili :)
Odpovedať
Aj ja by som to takto nejak originalne chcela ponat. My sme premyslali, ze by sme si aj samotny obrad spravili niekde na horach, len neviem, ci by nas tam niekto oddal :) Neviete ako to funguje na takychto miestach, ci sa to teda aj tak da?
Odpovedať
ak zimnú tak potom turistické keď aj radi chodíte na turistiku, videla som to teraz už na viacerých na fotkách a aj na letných alebo na jarných svadbách :)
Odpovedať
@rybienka my budeme mať civilný obrad v hoteli pod horami keďže máme svadbu v zime. Za určené poplatky prídu tam, kam sme ich požiadali. Ale keby sme ju mali v teplejšom období, tiež by sme ju mali s veľkou pravdepodobnosťou vonku na horách. Ak plánujete tiež civilný obrad, záleží to od tej ktorej matriky, či by boli ochotní prísť niekde inde. My sme museli trochu prehovárať. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luc_lucka takže je to v podstate na matrike, či ponúka aj takéto služby alebo nie. a ak sa ťa smiem spýtať na cenu takého poplatku. ďakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?