Svadobne topanky na foto

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, prosím pomooooc...kde sa dajú zohnať tieto topánočky. Sú aj s nizučkým opätkom, ale ja ich chcem min. 6 cm ;-) Za každú radu ďakujem.
Odpovedať
@inusik1 a foto? 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@lilyianka nedarí sa mi pridať :-D Skusim neskôr.
Odpovedať
Mávajú v takých drahších obchodoch napr. aj s teniskami také topánky na profesionálne tancovanie. Tam mávajú aj také pekné, podľa mňa aj celkom vhodné na svadbu. Ja si asi pôjdem vybrať tam. Keď sa ti podarí pridať tú fotku tak ti môžem povedať, či som také niekde videla :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anettt27 Jejo, zatiaľ ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Joj krásne sú ale nevidela som nikde žiadne podobné :-| všade iba také jednoduché majú. Budeš mať krátke šaty alebo dlhé? Lebo takéto topánočky by som asi dávala iba ak budeš mať krátke šaty, že tak pekne vyniknú :) Pod dlhé šaty je ich podľa mňa škoda ale veď je to na tebe :) Skús popozerať aj na internete alebo obehať aj nejaké obchody s topánkami na profesionálne tancovanie ale neviem či tam budú mať až takto ozdobené tam mávajú také jednoduchšie väčšinou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak take si vies urobit aj sama, alebo si ich daj vyrobit. kup si jednoduche topanky, nejaku tvarovanu pevnejsiu cipku, nalepis, na to capnes sponu a hotovo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@inusik1 myslím, že takéto topánočky zoženieš iba tak. že si kúpiš biele lodičky a zapojíš fantáziu. Našiješ si tam krajku či sieťaku či čo je to a prilepíš nejaké kamienky a máš topánočky ako lusk:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?