Svadobné topánky pre vysokú nevestu

Zdravím, možno tu táto téma už bola, ale neviem ju nájsť, chcem sa spýtať, či by ste mi vedeli niekto poradiť, kde zoženiem svadobné topánky na max 2-3 cm opätku- za prijateľnú cenu (max. do 35 eur) kedže som rovnako vysoká ako môj budúci manžel :) (Nechcem byť vyššia ako on) A balerínky nechcem je na nich väčšinou veľmi tenká podrážka a keby som bola v nich celú noc boleli by ma nohy. Na sashe nemajú, a v kamenných obchodoch už vôbec. Ak máte niekto info kde sa dajú kúpiť prosím poraďte, som už z toho zúfalá..
Odpovedať
ahoj, ja som natrafila na tie moje náhodou, v malom obchodíku v Topoľčanoch, kde som vôbec nepredpokladala, že by také vôbec mali... Treba len chodiť a hľadať a hľadať... Boli nejakej talianskej značky, na asi 1 cm podpätku. Kožené a stále 20 Eur :) Držím Ti palce pri hľadaní :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sekanoval1 Ja mam v mojom bazariku velkost 38 tu je link http://www.mojasvadba.sk/market/svado... podpatok 3,5 cm :)
Odpovedať
Ja som skúšala v j.garfield na nízkom opätku, stali 29e.😊
Odpovedať
@mirka75 Dakujem za ponuku, mam c. 39, tie by ma tlacili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sekanoval1 v pohode :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sekanoval1 Skúste pozrieť u nás, ponúkame niekoľko modelov s podpätkom vysokým 2,5 cm. Možnosť skúšať v salóne Weda v Bratislave, kde máme k okamžitému odberu cca 200 párov svadobných topánok, resp. objednať sa dajú i cez náš e-shop. Napríklad: http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob...
Odpovedať
@esaty ďakujem, pozriem vašu stránku
Odpovedať
ahoj, ja som tiež vysoká a dlho som zhaňala svadobné topánočky na nízkom opätku a podarilo sa mi nájsť krásne topánočky. Svadbu budem mať 11. júla, ak bude pekne počasie a topánočky budu v Ok stave tak ich plánujem posuuť ďalej. veľkosť je 39. potom pošlem aj foto ak by bol záujem.
Odpovedať
kvetinka245 ďakujem, pošli potom fotku :) ja som už zohnala nejake, ale možno sa mi hodia aj tvoje :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
http://www.mojasvadba.sk/market/svado... ja som mala tieto nie su vysoke a su pohodlne....ak by posluzili su este na predaj
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?