Svadobné topánky s podpätkom cca 3cm

Milé nevestičky! Mám jeden malý problém. Potrebujem zohnať topánky, ktoré nemajú vysoký podpätok a vyzerajú dobre (asi tak 3 cm), aby som nebola vyššia od ženícha. Viete mi s tým poradiť?
Odpovedať
mackab a balerinky ??
Odpovedať
To som už tiež videla u nevesty, ale....... 8-) ! Doma mám krásne lodičky majú 3cm podpätok, ale sú v čiernej a v hnedej farbe - keby boli biele. Dúfam, že myslia v tomto aj na nás vyššie. Ale ďakujem za nápad.
Odpovedať
Ahoj mackab.Nasla som poslu stranku, na ktorej je vela takych topanociek.Skusame to vybavit,aby nam to poslali dobierkou,ale zatial sa to nepodarilo.Povedali,ze tieto topanky distribuju do mnohych obchodov po celom Polsku.Pozri si stranku www.growikar.pl .Ak ich neposlu,pojdem si asi pre ne :-).
Odpovedať
Ahoj mlmm! Týmto si ma veľmi potešila. Ani som ich neprezrela všetky ale sú nádherné, tak aspoň v Poľsku myslia na nás vyššie. Nevieš náhodou či predajne sa nenachádzajú aj v blízkosti Noweho Targu, tento mesiac som tam bola 4krát. Mám síce ešte na to necelý rok, ale na poslednú chvíľu si to nechcem nechať. Idem sa ďalej pokochať až by si zistila niečo nové daj mi vedieť prosím ťa. Vopred ďakujem. Si zlatá hneď sa mi nálada zlepšila ahoj. :-)
Odpovedať
A ešte jedna otázočka nevieš náhodou aké sú ceny za tie krásne topánočky? :-)
Odpovedať
ja som si take topanky zhanala v UK, kedze som vysoka viac nez dost. Pozri tuto: http://www.girlsofelegance.co.uk/acat... Na tejto stranke sa da vyhladavat aj podla vysky opatku: http://www.weddings2go.co.uk/ - klikli na "Bridal Shoes" -> "Heel Hight" -> 0-1 inch Mozno take na Slovensku nepredavaju, ale aspon vies, ze take existuju a aka je to znacka. Tie, co som si kupila ja su znacky Ecco a maju 3 cm opatok. Kupila som ich v zahranici, ale Ecco ma vyrobnu aj na Slovensku.
Odpovedať
Ste zlaté, ďakujem veľmi pekne za rady. Dúfam, že sa mi podarí niečo zohnať. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Moj priatel robil okrem ineho aj obuvnika a aj mne navrhol, ze ak nezozeniem topanky, tak mi ich scasti vyrobi. Ak niekto nechcel investovat do drahych topanol, ci nenasiel vysnivane topanky vo vhodnej farbe ku satockam, urobil to jednoducho...polepil ich tou istou latkou, z akej su svadobne saty alebo mejakou podobnou. Ja mam totiz podobny problem, sme rovnako vysoky, tak potrebujem nizke topanky, zatial som v bielej pekne nenasla, takze to mozno budem musiet nechat na neho.
Odpovedať
alebo www.bialebuty.pl - odtial som si obejdnala ja (mam v albume) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?