Svadobné topánočky

Profilova fotka
Ahojte, viete mi poradiť, kde by som našla nejaké svadobné topánočky? Nejaké jednoduché, nie vysoké, pekné a hlavne pohodlné...a aj cena, ktorá je prijateľná :) Ďakujem
Odpovedať
@weronka17 ahoj :-) ja z vlastnej skusenosti ti mozem odporucit tanecne :-) mala som strieborne, s otvorenou spickou a T zapinanim. Boli take pohodlne, ze som si ich nechala aj k popolnocnym satam. Objednala som ich z angl. stranky (ale prisli z Ciny), no nelutujem! Vysli ma na cca 19€ a sadli super :-)
Odpovedať
Ja si tiež nechávam ušiť tanečné, veľmi sa na ne teším. Zo skúsenosti oporúčam Popelka-team, urobili mi topánky presne podľa mojich predstáv.
Odpovedať
Profilova fotka
jeeee dakujem za tip :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf a mohla by si mi prosim napisat link na tu stranku??? @calvera25 a na kolko ta u nich vysli topanocky?? Dakujem vam za tip :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf 19 EUR? podla toho co viem, tanecne nepadnu pod 30 eur...ale asi som malo informovana :D no v tanecných je ten problem že clovek by v nich sa mal pohybovat len v interieri ci?
Odpovedať
@fantaghiro21 práve Popelka robí tanečné topánky s vychádzkovou úpravou, takže majú normálnu podrážku. Môj vybraný model stojí 65 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 dakujem , kuknem si to :-)
Odpovedať
ja som mala z Popelka vysli na 69e. ale musim povedat ze o polnoci ma v nich uz nohy boleli....
Odpovedať
@fantaghiro21 no ved ja som si to tiez myslela :-) toto bol len vystrel naslepo.. Neviem to porovnat s tymi drahsimi, skusala som si ich len na svadobnom veltrhu a tie stali cca 100€, mozno ako profi tanecnik by som ich vyuzila, inac asi nie... Ja mam problem celkovo s topkami, mam 34 -35 a poskusala som vselico na SK, aj Menbur?! Ale sadli mi len jedny - strieborno cierne c. 34 a tie som nechcela ako svadobne :-D a nechcela som ani vysoke, aj ked mam 151 cm.. Takze som to riskla a oplatilo sa :-) Tu je link http://m.jjshouse.com/Women-S-Sparkli... a maju tam aj ine krasne.. Len treba na cenu pozerat, maju aj zbytocne predrazene.. Upozornujem, ze je to Cina, niektore som videla aj na Ali.. By som zabudla :-): podrazku som si dala podlepit u obuvnika, aby som mohla aj povonku chodit :-)
Odpovedať
@weronka17 prepac, zabudla som ta vyssie v prispevku oznacit :-) http://m.jjshouse.com/Women-S-Sparkli...
Odpovedať
Profilova fotka
U nás :) pozri album, alebo naše stránky
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?