Topánky Nina Electra

Ahojte nevesty/budúce nevesty, rozmýšľam nad kúpou topánok Nina Electra, určite sa tu nájdu baby, ktoré sa tiež rozhodli pre tieto topánky a chcela by som sa opýtať - ako ste riešili veľkosť? na ich oficiálnej stránke som sa dočítala že odporúčajú objednať o pol čísla väčšie ako je vaša reálna veľkosť, urobili ste to tak a sadli vám? Radšej si robím takýto prieskum, nerada by som potom behala bosá alebo kompletne otlačená ;-) Ďakujem :-)
Odpovedať
Ja som tiež videla také, len zelené, a hneď sa mi zapáčili... :-) A také aj chcem :-) Len kde zoženiem 35?! :-N
Odpovedať
aj mne sa páčia tie zelené, sú krásne, ale dosť drahé :-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@mnajdra @marienkakf @sona0109 baby kúpili ste si ich nakoniec?
Odpovedať
@martuska Ahoj :-) nie.. Nakoniec som mala strieborné tanečné s otvorenou špičkou, uzavretou pätou a T-zapínaním. Super voľba :-)
Odpovedať
@marienkakf škoda :-( a kupovala si si tak že si ich skúšala, alebo z internetu?
Odpovedať
@martuska mne sa páčia aj Nina, len mi to prišiel risk objednať z netu za taký peniaz, keď mám blbú nohu a neviem, či by sadli. A prídu mi aj dosť vysoké, čiže nepohodlné :-( Tie moje som objednala z netu, pomerala som si nohu a vybrala podľa návodu číslo...Vyšli ma tuším na dákych 19 €. A sadli ozaj veľmi dobre, presne na moju nohu..
Odpovedať
@marienkakf však to, že aj ja sa bojím kvôli veľkosti, bežne nosím 38, ale lodičky mi sadnú 37 a niektoré aj 36, tak som na pochybách. A Nina posiela len do USA a Kanady, tak to jedine cez niekoho by som musela kúpiť. Síce na e-bay som našla, ale s kúpou cez e-bay nemám skúsenosť. Som v rozpakoch, lebo na druhú stranu ak som si premerala nohu tak v jednom slovenskom eshope mi vyšlo že mám mať 35 nohu, čo je totálna blbosť :-D tak si teda dobre dopadla, 19€ nie je vôbec veľa a ak pasovali tak super :-)
Odpovedať
@martuska veľmi záleží, aké číslovanie, kto používa.. Najlepšie je si nohu pomerať na cm. Potom je dôležitý aj strih topánky.. No ja mám lodičky niekedy aj 34 :-D Treba skúšať! Ale ja by som ti v pohode odporučila aj tie moje.. Za taký peniaz v kamennom obchode nekúpiš. Síce je to anglická stránka, ale budú to veci z Číny :-D To som zistila, až keď mi prišli domov. Ale sú presne, ako na obrázku. Ja dokonca rozmýšľam, že si ešte objednám, lebo ideme na tanečný kurz :-D Kuk sem http://www.jjshouse.com/Women-S-Leath...
Odpovedať
@marienkakf ďakujem pekne za link. Budem o nich rozmýšľať :-)
Odpovedať
@mnajdra @marienkakf @martuska chcem vas poprosit s akou strankou mate skusenosti...? A kolko cca trva dovoz z USA?? ;-)
Odpovedať
@alenoocka ahoj :-) ja som dala link vyššie a potom som objednávala z Aliexpress, ale tam Nina originál nie je.. Na e-bay by mohli byť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?