Zlte lodicky, zlte balerinky

Profilova fotka
dievcence poradte... hladam zlte jednoduche lodicky aj balerinky.. lietam po obchodoch ako diva a nic.. viem, ze na ebay ich je milion no chcela by som sa opytat, ci neviete o nejakych slovenskych strankach.. popripade ci niekora z vas nepredava...mam cislo 38 :) vdaka za akukolvek radu!
Odpovedať
Profilova fotka
tu ti urobia aj zlte lodicky, vyberies si model a farbu satenu... http://www.world-shop.sk/world-shop/e... robia velmi pohodlne topánky, sama mam jedny, takze mozem len odporucat.
Odpovedať
Ahoj , ja som si objednala z tejto stránky teraz vo štvrtok . Ešte neprišli ale dúfam že na týždeň mam ich doma. :-) http://www.totochcem.sk
Odpovedať
@ja311 Dobrý deň u nás si možete vybrať nielen materiál a farbu, ale aj opätky, špičky, päty, zapínanie, zdobenie rôzne pohodlné úpravy a topánky zhotovíme podľa Vašej dĺžky chodidla, alebo aj presne na mieru. V ponuke máme viacero odtieňov žltej. V prípade otázok nás prosím neváhajte kontaktovať - sme tu pre Vás, prajeme krásne svadobné plánovanie a prikladáme pár obrázkov pre inšpiráciu ...Popelka team Nájdete nás aj u profesionálov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som prebehla celé KE i PO a len v jednom som našla zlte balerinky(PO, do 6eur) a zlte topanky na opatku, aj spodok je skor svetlejší, len ma štve otvorené špička (15 e).... tak len pobehať čiňaky, alebo luxusnejšie (na mega opatkoch a platformach som ich videla aspoň tu do bludu) Ale inak i v bonprixe som videla žlté balerinky a myslím i v novom letáku Lidl je reklama na žlté :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za rady kocky :) idem popozerat odkazy, co odporucate ..
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 ja som si teraz kúpila v lidli žlté baleríny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mary6319 aj ja :D kdyby neco... pod satami ich nevidno a su zltucke ak by nahodou vykukli :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?