Zúfalstvo pri hľadaní svadobných topánok

hladam svadobne topanky ale ked vidim tie strasne staromodne tak sa mi to ani skusat nechce. :-)Alebo na druhej strane platformove v kt by som len tazko vydrzala tolke hodiny.Asi sa predsalen zrieknem bielych a kupim si mätove podla farby vyzdoby.
Odpovedať
1
2
Ahoj. No ja som zatial este nepozerala, ale uz sa chystam. Na platfome taktiez urcite nechcem, sak by som sa musela po 2 hodinach prezut. Inak tiaz rozmyslam nad tym, ze si kupim podla vyzdoby, teda v mojom pripade zlate. No kamoska ma od toho odhovara, tak vobec nevim :(
Odpovedať
Profilova fotka
V ponuke mame svadobne topanky, ktore su sice vyssie, ale vyborne sedia. Malo ich 5-6 neviest a kazda si ich velmi pochvalovala. Vydrzali v nich cely den aj noc. Ak by ste mali cestu okolo, mozete sa u nas zastavit a vyskusat.
Odpovedať
@quenti podla mna si kludne daj podla farby vyzdoby.Je to velmi pekne,hlavne ked je vsetko tak zladene.Ja budem mat cyklamenovu vyzdobu a veru nezohnala som take topanky :-( .Vsetko krasne bolo vysoke,tak som si kupila prekrasne biele.Len teraz spekulujem,ako ich prefarbit :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne by som si uz svadobne topanky nekupovala... Moje som zhanala straaaasne dlho, napokon som kupila prve kt. mi sadli a mali nizky opatok... Vyvalila som za ne 45€ a mala som ich na sebe iba pocas obradu a po prvom tanci som sa prezula do bielych balerinok... Aj tak nikto neriesil co mam obute. Aj keby som mala tenisky.. :) Majte obute co chcete, ale hlavne je aby ste sa v tom citili pohodlne... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala cervene tenisky :) pri foteni to bolo ako super rekvizita a potom pod satami aj tak nebolo vidno, co mam obute :)
Odpovedať
@quenti ja som si čítala nejaký článok o svadobných topánkach. vraj by mali mať 3-4 cm, aby sa v nich dalo vydržať. niektoré platformy sú však pohodlné, keď majú ten pravý sklon pre nohu, a pretože sa platformou opätok vlastne zmenšuje. ja platformu nemôžem mať, lebo výškový rozdiel medzi mnou a partnerom nie je veľký. rozhodla som sa, že určite nebudem mať biele. buď zlaté alebo cyklamenové, aby som ich vynosila a určite kožené. skúsim aj opätkové, lebo mám jedny kožené Tamarisy už tretí rok, majú opätok 9 cm a sú to najpohodlnejšie topánky, aké mám. a keď nebudú také s mašľou vpredu, tak si dám vyrobiť klipsňu na ne. tak :)
Odpovedať
@quenti a kto ti robí výzdobu, keď mätovú? ja tiež zvažujem, no na trhu je málo mentolkových dekorácií. hm?
Odpovedať
sama si planujem robiť.Teraz nie je na trhu takmer nic ale čoskoro toho bude vela
Odpovedať
Profilova fotka
No podla mna si spokojne mozes dat podla vyzdoby farbu topanok. Bude to nieco ine, stylove:) A nejedna nevesta to uz takto riesila.... Ja mam zase iny problem - mam malu nohu a nemozem pozhanat topanky. Svadobne uz nastastie mam, ale popolnocne nemozem zohnat :-( Vela stastia pri hladani!
Odpovedať
Profilova fotka
ja ked som videla, ake demode topanky ponukaju v salonoch, zasla som normalne do obuvi a kupila som si kozene topanky smotanovej farby http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/lal... - super pohodlne, i ked vysoke, je to znacka Lloyd, cena bola trosku vyssia (asi 4tis v starej mene, nepamatam sa presne), ale neboli len na jednu prilezitost, v lete ich normalne nosim k letnym satam ci do prace.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiež lámala hlavu nad svadobnými topánkami - jedny som kúpila cez net, veľmi ma očarili a stáli 14libier, ale v tých nevydržím celú svadbu a tak mi napadlo, že si pôjdem kúpiť sandálky určené na spoločenské (latino) tance telovej farby. Verím, že také nesklamú a neotlačia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si kupila steklicky v pudrovej farbe :) aby som ich mohla vynosit aj ine dni a dnes som si vyhliadla dalsie, ale len na prezutie a pod satami ich ani nebude vidno... http://shop.sona.sk/damska-obuv/sanda... nic pohodlnejsie ako tento styl topanok nepoznam, ani baleriny sa im nevyrovnaju :) mam podobne doma uz asi v troch farbach a neviem si ich vynachvalit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
http://www.rainbow-club.sk/catalog/by...
Odpovedať
ahoj baby Bata ma teraz v kolekcii biele topanocky a na malom podpadku, Sama som ich v obchode videla a mam v plane si ich kupit.
Odpovedať
Baby pozrite aj footwork. Ked som topanky zhanala ja, mali tam prekvapivo velky vyber bielych aj kremovych.
Odpovedať
tie v Bati som videla, vyzerajú celkom pohodlne, nemajú podpätok moc vysoký... Len sú také..No...len na svadbu, také klasické lodičky na svadbu, čo si už nikam inam neobujem....Ale keď nič nenájdem, mono ich kúpim...Ináč teraz v zime je výber strašný, nikde nič nemajú, na jar snad prídu nové topánky....
Odpovedať
@zenazaba nikde som nenala ceny topanok.Vies ake su cca?
Odpovedať
Profilova fotka
@quenti no ja som tuto stranku pochopila tak, ze si pri jednotlivych topankach pozries predajne, kde sa predavaju a potom si priamo zajdes do kamenneho obchodu.....inak je tam aj moznost objednat si ich cez e-shop s tym, ze predjca ta informuje o cene a dostupnosti az potom, co odosles objednavku, sikovny tah :-D :-D ........ alebo skus najprv napisat na ich mail info@rainbow-club.sk a tam sa spytat na cenu ;-)
Odpovedať
mali ste niekto topanky witt? ako ste boli s nimi spokojne? tiez neviem nic pouzitelne zohnat.. :-( tak uvazujem, ze si poskladam od nich..ale potrebovala by som nejake referencie..objeednavalis te si ich priamo, ci cez salon?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja jedny predávam, mám ich v mojom bazáriku.
Odpovedať
mam problem s topankami pretoze mam moc malu nohu c. 35 a aj to su mi niektore velke neviete nahodou kde by som take male cila nasla,?
Odpovedať
Profilova fotka
@katuskaaaak tak si moj clovek.... ja nosim az c. 34.... a tu je dobra stranka, kde maju aj male cisla.... treba sa tam trosku pohrabat na stranke, ale da sa :) http://oblecenie.bazar.sk/damska-obuv...
Odpovedať
Dakujem, a uz si si niekedy odtial objednavala?
Odpovedať
Profilova fotka
@katuskaaaak neobjednavala, ale asi budem :) Len si musis poriadne odmerat chodidlo, pod obrazkom maju ze kolko cm je velkost topanky. Napr. 22 cm je c. 34, 22,5 cm je c. 35... aj keby boli trosililinku vacsie da sa to upravit tymi gelovymy vlozkami... A maju tam fakt dobry vyber :)
Odpovedať
dakujem dufam ze si nieco vyberiem :-) :-)
Odpovedať
predavam topanky cislo 39, vydrzis v nich celu svadbu a vyberala som ich velmi dlho. maju 4cm opatok a nemusela som sa prezuvat, vyzeraju ako nove z obchodu a nohe su nadherne
Odpovedať
Profilova fotka
@katuskaaaak dufam aj ja :) daj potom vediet :)
Odpovedať
@katuskaaaak ahoj ja som mala tento istý problém :) teraz ale mám dvoje boty s číslo 35, jedny su na vysokom podpedku a jedny také decentné na tancovanie, ja mám svadbu 20.4.2012 obujem ich len raz :) tak ak budeš chcieť ozvy sa mi a rada ich pousuniem ďalej, inak ak máte svadbu skor, ja som tie jedny kupila v poľsku v krosne za 20eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne som si kupila topanky "na mieru", kedze neviem chodit vo vysokych opatkoch, cez internet som si "naslepo" objednavat nechcela a vsade v obchodoch mali len na vysokych opatkoch. Mala som ich obute len cez obrad a len niekolko hodin pocas hostiny, takze su takmer ako nove. Osobne sa mi zda zbytocne kupit si na tych par hodin nove topanky, kedze take klasicke svadobne uz potom skutocne nemate velmi kde vyuzit. Ja tie moje teraz predavam, tak ak by ste mali zaujem, nie je problem si ich osobne pozriet a vyskusat v BA.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@papca ahojky...mas ich niekde odfotene?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?