Aký účes ku krajkovým šatám?

Profilova fotka
Ahojte, poraďte mi, prosím. Aký účes k týmto svadobným šatám? Pozor ale, nehodia sa mi moc vyčesané vlásky - resp necítim sa v tom moc dobre, tak by som sa tomu rada vyhla.... najradšej rozpustené, alebo len jemne vypnuté, natočené... lenže, nechcem zakryť čipku na chrbáte... závoj asi nebudem mať, aj keď som s ním odfotená... Ďakujem za rady a nápady
Odpovedať
@salsape jeeej, presne tak ako to mas na tej druhej foto.. take ucesane na bok, ako keby do vrkoca.. to by sa k tomu hodilo :-)
Odpovedať
Ahoj si nádherná v tých šatach velmi ti pristanú :) a účes možno nejaký drdol nabok alebo rozpustené :-)
Odpovedať
Tie šaty sú wau!!!! náááádherné a asi boli šité presne pre teba, lebo ti krásne sedia...ja by som bola tiež za hladký drdol na boku.
Odpovedať
Profilova fotka
možno ani nemusí byť drdol naboku :) môže byť aj vzadu :) ale určite drdol :) a možno pár pramienkov spustiť :) alebo drdol nemusí byť úplne hladký :)
Odpovedať
To sú krásne šaty :) môžem vedieť odkiaľ? určite nejaký drdol do boku by bol krásny :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som volila nieco taketo...
Odpovedať
Profilova fotka
waaaau, baby, ďakujem veľmi pekne za odpovede, veľmi ste ma potešili a inšpirovali. už sa aspoň niečoho viem chytiť... nad nejakou vintage čelenkou - krajkovou alebo štrasovou som celkom aj rozmýšľala, len neviem, či sa mi to bude hodiť.... hodím poradu ešte s mojou kaderníčkou a uvidíme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?