Čierne vlasy - ako sa zbaviť čiernej farby?

Ahojte baby, povedzte mi, ak má niektorá z vás za sebou zmenu z čiernych vlasov na svetlejšiu. Už asi 5 rokov si farbím vlasy na čierno a teraz sa chcem vrátiť postupne k svojej pôvodnej, ktorá je svetlejšia hnedá. Nechcem to nejak urýchľovať, stačí mi na začiatok dostať sa k tmavohnedej. Samozrejme zmenu urobím až po svadbe, ale chcela by som vedieť ako na to. Plánujem zájsť za kaderníkom a už som dostala od jednej baby-kaderníčky radu, aby som si dala najprv urobiť melír a na to hnedú farbu. Viete mi poradiť ? Budem mať veľmi zničené vlasy? Vlasy mám celkom husté, ale dosť jemné.
Odpovedať
1
2
14
Ahoj, tak něco podobného jsem postoupila asi před 6 lety. Mám vlasy světle hnědé a jednou jsem si je neprozřetelně nabatvila na velmi tmavě hnědou, no až černou. Jak mi to začalo odrůstat, nechtěla jsem už znovu barvit. Asi ve dvou kadeřnictvích mi řekli, že s tím nic nepůjde, až ve třetím mi barvu začali stahovat, ale výsledkem byly krepové zrzavé vlasy, no prostě hrůza. Musela jsem čekat, dávat regenerační kůry a pak jsem použila hnědý přeliv. Ale byla to docela kalvárie. Nezávidím. Hlavně nešetři penězi, protože vlasy asi dostanou zabrat tak i tak. Hodně štěstí. H.
Odpovedať
livi ja to mela take tak jako halka, nejdriv mi tam dala blondate meliry, pak jsem 2 mesice cekala a sla znova na melir, travlo to skoro rok nez jsem se dostala na svetle hnedou. vlasy byly krepate a znicene.
Odpovedať
Profilova fotka
livi, najlepsie by bolo nechat si ich odrast. Farby si ich postupne bledsou a bledsou farbou, stahovanie farby ti neodporucam, uz som videla 2 baby, co im to znicilo vlasy, ako pisala halka, zkrepovateli, zacali sa lamat a museli sa dat ostrihat.
Odpovedať
mne osobne sa to podarilo štýlom, odrásť, farbiť na svetlejšiu a svetlejšiu hnedú.. Na svadbe (15.10.2005) som mala ešte čierne vlasy a dnes ich mám do červena. Čiernej nie ľahké sa zbaviť, ale ide to.. Keď som sa druhýkrát nafarbila na svetlejšiu hnedú, stiahla mi kaderníčka farbu slabým peroxidom. Mala som ho veľmi krátko, lebo by sa mi vlasy veľmi poškodili a potom mi na ne dala svetlú hnedú.. Odvtedy to už ide dole, ale chce to trpezlivosť a hlavne sa nenafarbiť veľmi tmavou hnedou. Držím palce
Odpovedať
livi, no zvycajne sa to robi tak, ako pise halka.. stahovanim farby, resp vymyvanim farby... a z toho je vzdy hrdzava farba. A inak, cierna farba ako taka je strasny držák... Takze sa treba rozhodne poradit v kadernictve, co z toho si vyberies, ci stiahnutie farby a potom nafarbenie na hnedo, alebo formou melirov. Vlasy budu z toho znicene vzdy, je to vsetko iba chemia ... Preliv by sa dal pouzit iba docasne pretoze ten iba vlasy natónuje... kym farba prenika do vnutra vlasu, preliv ho iba obaluje. Nuz vela stastia, mala som spoluziacku, ktora to po vytiahnuti ciernej vydrzala s hrdzavou hlavou asi tyzden a isla na blond, ale ten "chemlon" ktory mala z vlasov... :o(((
Odpovedať
Vďaka za rady, no rátam s tým, že kvalita vlasov pôjde dole vodou :-( Ale nechať si odrásť to asi nie, vyzerá to strašne :-p , povedala by som, že radšej investujem viac peniažkov.. |-|
Odpovedať
Profilova fotka
no mne uz odrasta cierna farba asi 1 a 3/4 roka a staaale nic :-( - aj som si davala svetlejsie farby - to vobec nemalo ucinok - kadernicka mi vzhladom k mojej kvalite vlasov uplne vylucila cokolvek typu melir alebo odfarbenie - jedina vyhoda ze moje vlasy su tmavohnede a tak ten rozdiel nekrici az tak moc - je to len asi odtien rozdiel - ale ak by nahodou niekto vedel o zarucenom sposobe - tiez rada skusim a dam si poradit. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to mě barvy všeobecně moc nedrží, nezáleží na ceně,ale do měsíce je mám dole, včetně černé a tom mám svoje světle až středně hnědě.
Odpovedať
Profilova fotka
livi kasli na to, nechaj si to odrastat a vzdy na to odrastene hod nejaku hnedu, dvojfarebne vlasy su teraz v mode :-D
Odpovedať
Profilova fotka
livi - mam tu jeden radikalny napad - ja som to spravila, ked som mala o 10 rokov menej - mala som dlho cierne vlasy, a jedneho dna som sla ku kadernicke a sla dohola !!! zostali mi 3 mm na gebuli, nafarbila to na oranzovo a kupila si novu siltovku :-D :-D vela ludi ma nespoznalo :-D ale hladas asi normalnejsie riesenie - prejdi postupne na tmavohnede, a skus po pol roku hnedej melir na presvetlenie. da sa to. ja som potom z tmavohnedej presla na svetlejsiu, dnes mam take gastanove. proste stale ine. existuje aj stahovanie farby - aj to som spravila - ale vobec neodporucam - znicia sa ti velmi vlasy. jak zuvacka. to nerob. radsej postupne pomaly, a nech ti kadernik stale zrovnava vlasy - opticky tmavy a svetly melir robi zazraky.
Odpovedať
Profilova fotka
peha ty si teda ale bola volakedy expertka :-D Ja si farbím vlasy na cierno uz asi 5 rokov, ale moja povodna farba vlasov je tiez velmi tmava-cierna, farbu si davam skor len kvoli tomu ocelovemu nadychu. Najlepsie je si vlasy nechat vyrast, inak budu dost znicene, aj ked teraz uz existuju aj jemnejsie sposoby na zmytie farby. Chod kadernicke a ona ti dokaze v pohode stiahnut farbu o dva odtiene, nechaj vlasy potom chvilu odpocinut a bez zasa kadernicke.
Odpovedať
Profilova fotka
livi já jsem si taky barvila dlouho na černo a pak jsem chtěla změnu a nechala si to stáhnout. Prostě mě to stáhli a říkali ať se do zrcadla anio nedívám. Na to mi hned hodili červený přeliv. Stálo to asi 13000,- Kč a já pak chvíli vydržela u červené a tteď mám opět tm. hnědou až černou :-D ale vím že kamarádce doporučil kadeřník že si má odrosty dobarvovat přelivem o odstín světlejší a pak postupně zesvětlovat. řekla bych že je úplně jedno jestli půjdeš párkrát na promelírování (kdy Ti z černých stejně tu barvu neprve stáhnout a pak následně obarví neboť Ti nikdy nestáhnou tu černou na blond a na rezavou) nebo to nechat stáhnou hned. Ale jisté je že si nech poradit u odborníků. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
AHoj Livi, mam vlasy jemne a mam jich malo. Svym barvenim jsem se dostala na skoro cernou. Sla jsem ke sve holicce do salonu LOREAL. Barvu mi stahla => vysledek = rezavo blondata barva ]-( pak mi dala nejakej zabal. Asi po dvaceti minutach ho sundala a dala mi tak hnedorezavou barvu (proste tu kterou jsem si vybrala :-) ) Zni to drasticky, ale vlasy mi to neznicilo. Pokud se te barvy nechces zbavovat tri mesice muzu ti doporucit jakykoliv loreal salon. Je to tak kvalitni kosmetika, ze i takova drastarna ti s vlasy nic neudela. Pokud jsi z brna a okoli doporucim ti konkretne svoji holicku. Ale priprav se ze za vse (stahnuti, zabal, barva) das tak 1200, ted uz mozna vic. Nicmene stoji to za to ;-)
Odpovedať
Tak ja mam s tymto super skusenost :-) Ja vam poradim,vlasy som si farbila na cokoladovu farbu, a potom raz som sa ku kadernicke a dala si spravit melir,no bolo to super,ak chce niekto fotky na porovnanie co spravit jeden melir,poslem foto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
liv škoda že to do svatby nestihneš ;-) neboť černovlasé nevěsty jsou divné ;-) to vykládá jedna blondýnka u nás kde bydlím :-D
Odpovedať
Stihnout to muze klidne, ja byla promenena za 4 hodiny :-D
Odpovedať
Aj ja si myslim ze to stihne,da si spravit husty melir a stiha v pohode,aj ked nebude mat blond ale urcite jej to zosvetli vlasky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
peha ;)))) ja to iste, z vlasov ake mam teraz na koleno a na zeleno :))) ja som sa ciernych zbavovat nechcela ja som to vzdala uz velmi davno...
Odpovedať
Profilova fotka
moja kamoska si dala z blond na ciernu a na dalsi den hned na blond lebo sa jej cierna nepacila, a bolo to oki, len ti musi robit s poriadnou kozmetikou vlasovou a zalezi aj od vlasu, ale potom treba si davat velmi vela kur a zabalov aby ten vlas trocha ozil :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som z ciernej vzdala vytahavat akukoklvek farbu, blondina zo man nebude.. a aj keby sa to podarilo budem jak ciganka, a co si mam aj obocie odfarbovat? no prd ;) a vobec, ja som rada ze som cierna, sice ma vzdy mrzelo ze si na to mozem maximalne dat nejaku bordo a fialovu a to je asi tak vsetko, lebo havraniu ciernu a vyzerat jak mrtvola ne dik :)
Odpovedať
Ja ked som mala tmavu tak mi kazdy vravel niejaka si bleda,nieje ti zle. A ked som raz prisla domov s blond tak od vtedy mi to nikto nepovedal a kazdy vravel ze mi to ovela viac pristane,takze k tmavej sa velmi vratit nechcem.Len potom som mala problem lebo ma malo kto spoznal na ulici :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tak prave ja som presla tymto vsetkym a pomaly po 10rokoch som presla z uplne ciernej na "rysavu" :-D isla som ku kadernicke s tym ze aby mi stiahla melirom ciernu farbu a potom o dva tyzdne by som dosla znova ..ale moja zlata kadernicka mi to stiahla naraz zaco som veelmi vdacna a vobec nemam znicene vlasy x-) po stiahnuti ciernej som mala blond az rysave vlasy a to mi zafarbila (skombinovala dve farby rysava +hneda) a vyzera to urcite lepsie ako tie moje cierne ....takze drzim palce ;-) samozrejme zavisi aj aku mas kvalitu vlasov ....ak mas jemne vlasy tak to by som si davala pozor a radsej stiahla ciernu farbu melirom .... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj livi, existuje aj setrny sposob (ziadne "pranie") ako sa zbavit ciernej ale aj inej tmavej farby, robila som to neraz a neboli pritom znicene vlasy. Existuje pripravok (ale len v kadernictve) ktorym sa da cierna a vobec nezelana farba stiahnut o 7 odtienov. Potom je vhodne dat si mozno melir, pripadne nejaku cokoladovu alebo cervanu farbu, ale tiez je dobre vediet ako spravne namiesat farbu, aby znova nechytili dotmava. Neviem, ci mozem napisat nazov vyrobku a firmu, ktora to vyraba, aby to nebola reklama, kto chce vediet, skuste to cez IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj livi, ja jsem taky stahovala barvu ze skoro cerne na uplne skoro blond co mam ted ale byl to horor ale zvladnout se to da. Kdyz nebudes setrit na regeneracnich pripravcich tak to jde i bez toho aby jsi si vlasy znicila uplne ale trochu znicene budou vzdycky. Taky jsem mela pripravek ktery stahuje barvu o nekolik odstinu ale delala jsem si to sama. A pak melir. Ale muzes rovnou husty melir a pak prelit svetle hnedou barvou a postupne to po kazdem meliru budes mit svetlejsi. :-)
Odpovedať
Ahoj miamia,ako dlho ti trvalo, kým si dosiahla túto farbu vlasov? Mne povedal kaderník, že to môže trvať aj vyše roka, kým budem mať svetlohnedú farbu :-| Ale ja by som to tiež chcela skúsiť tým hustým melírom a potom hnedú farbu. Jedna moja známa si farbila dlhé roky na čierno a teraz za necelý rok je z nej úplná blondína :-o Ale vlasy má veľmi husté a pevné, kdežto ja mám jemné. Ale tiež nechcem, aby zo mňa bola hneď blondýna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
livi myslim ze necely rok ale nejakou dobu jsem zustala u jednoho odstinu henede takze by to slo i driv. Myslim ze tim melirem by to slo docela dobre. Na ty vlasy ti napisu co mi je zachranilo a co je pri zloutnuti do ip. Nevim jestli se smi psat nazvy vyrobku
Odpovedať
Profilova fotka
No jinak pokud někdo četl můj příspěvek tak se omlouvám ta částka měla být 1300,- Kč ;-) a byl to taky salón Loreal.
Odpovedať
Profilova fotka
já měla havraní černé vlasy a rozhodla jsem se tu černou ,dát dolů-no ;-) začala jsem to u kořínků barvit světlejšími odstíny až jsem si pak udělala melír,po pár měsících jsem ale zase přešla na tmavou,jednou mi to stahovala kadeřnice,z černé mi udělala hnědý krásný melír-rozhodně to jde a vlasy jsem neměla zničené vůbec
Odpovedať
Ja som si asi pred piatimi rokmi nafarbila vlasy čiernou farbou a po dvoch týždňoch som to dotiahla až na úplnú bielu blond. Asi tak 10x odfarbované. A potom som sa ostrihala:-)
Odpovedať
Já se barvím na čeno 6 let, ale barva je do měsíce dole, i ty kvalitní - bohužel. :-|
Odpovedať
1
2
14
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?