Hľadám kaderníčku!! :) PREŠOV - 27.08.2016

Ženušky, dievčatá... :) Hľadám kaderníčku na náš veľký deň. Mám dva druhy účesov, nad ktorými zvažujem a hľadám dobrú kaderníčku, ktorá ich zmákne tak, aby som bola spokojná :)))) Ďakujem za vaše rady a odporúčania :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Kadernictvo Ida na Hlavnej :)
Odpovedať
Ja odporúčam Salón Stanka :). A robí tam hneď aj vizáž jedna šikovná dáma ;).
Odpovedať
Alebo aj Salón Vivien :). Tam zasa Marianna Ovčariková :).
Odpovedať
kocky kedy sa treba objednat, ked mam svadbu v juni? nechodim ku kadernicke tak vobec netusim..dik
Odpovedať
@tutinka121 Ja mám rezervovaných chalanov z S&M salónu na make-up a aj na účes. Sú veľmi šikovný. Tu si môžeš pozrieť ich tvorbu: https://www.facebook.com/SM-Salon-368.... @moesha88 Myslím si, že práve teraz je najvhodnejší čas sa objednať, ja som bola minulú sobotu a tiež mám v júni.
Odpovedať
@danielita25 dakujem :) uz som im pisala :) vies mi prosim ta povedat, co stoji svadobny uces?:) Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tutinka121 - ja som sa objednala do salonu Lussy na Skultetyho ulici v PO. Salon S&M som silno zvazovala aj ja, ale kamoska tam bola na uces ( plus aj jej dalsie kamaratky) a povedala mi na tych chalanov velmi zle recenzie, tak som si vybrala inu kadernicku. Ak k tym chalanom pojdes na skusku, tak sama uvidis ci ano ci nie :)
Odpovedať
@tutinka121 Dáva sa záloha 50 euro, takže sa treba objednať osobne. Tu je ich cenník:
Odpovedať
@monikaondkova Ja som zatiaľ na nich nič zlé nepočula. Aj jedna známa tam bola a bola spokojná. Ale asi sto ľudí, sto chutí... Nikdy nenájdete niekoho kto nemal aspoň jedného nespokojného klienta.
Odpovedať
Profilova fotka
@danielita25 - samozrejme, ze maju mnozstvo spokojnych zakaznikov, inak by sa im tak nedarilo. preto som napisala ze je urcite fajn ist k nim na skusku a potom nevesta uvidi ako sa tam citi a ci je spokojna s ucesom, ci vydrzi atd. :)
Odpovedať
@danielita25 @monikaondkova baby ďakujem za rady a názory... :) ja mam dosť dlhé vlasy...a celkom pekné :D (povedala skromne) :D a rada by som ich mala ako doplnok :) v jednoduchosti je krása :)
Odpovedať
ooo a ešte...súhlasím, sto ľudí, sto chutí :) preto sa pýtam na názor :) ja som počula na ix kaderníkov aj dobré aj zlé recenzie :) a videla aj dobré aj zlé účesy :) každá žena je iná, každej sa páči niečo iné :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj Marianna Ovčariková zo salónu Vivien je šikovná ;)!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?