Kaderník Ján Molnár. Máte kontakt?

Ahojte nevestičky! Janko Molnár nepochybne patrí medzi najlepších kaderníkov! Každej jednej neveste vykúzlil z vlasmi niečo úžastné, napr. CESTOVATELKE, ANAIRDE,...tiež známym osobnostiam napr. MARTINE SIMOVICOVEJ na odovzdávani cien OTO - úplne geniálne! Ja síce pochádzam z Nitry, a chcela by som nieaký kontakt na J. Molnára a rada by som vedela či na požiadanie príde napr. aj do Nitry, alebo má nieakých stylystov, ktorý chodia po SR, neviem nič, prosím poradte, pretože s kaderníčkami od nás mám zlé skúsenosti, a kedze svadba je len raz, tak nech můj vyzerá!!!! DAKUJEM :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojki Alenka, kedze s Jankom mam len a len dobre skusenosti, tak vrelo doporucujem... ciselko do IP Neviem ci by bol ochotny ist do Nitry, ale kazdopadne si nemyslim, ze by mal problem ta cesat na svadbu...Svoj salon ma v BA,ale zrejme by bolo najlepsie, aby si mu zavolala a dohodla sa s nim... Prajme vela stastia pri pripravach...a neboj, urcite z teba vykuzli princeznu :-)))
Odpovedať
ivka22 bola si krasna nevesticka, ozaj!!!! gratulujem a babatko sa ma ako? ozaj, ake dlhe vlasky si mala a asi mas peknu hrivu, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem krasne bebecko :-) Babatko je ok, o par dni sme uz traja, tak sa nevieme dockat :-))))))) A co sa tyka tych vlaskov...mala som ich dlhe, ale zase neboj, Janko povacsine pouziva rozne doplnky, pricesky a tak... ;-) Zakazdym vsak dosiahne dokonaly vysledok :-)
Odpovedať
Ahojte baby! Máte pravdu Janko Molnár je skutočný profesionál, videla som foto anairdy, cestovatelky a tvoje ivka22, neskutočne krásne!! Nemám slov, Ak viete o nieakej neveste ktorú česal na svadbu Janko a má tu foto, dajte prosím vediet hladám inšpirácie. Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
česal napr. aj Smith
Odpovedať
Tu mate dalsie nevesty, ktorym Janko vytvoril krasne ucesy: *smith*, *sonenschein*, *tchitchi* Janko je naozaj "pan kadernik" :-)
Odpovedať
A este je s nim aj sranda, ja som sa pocas toho ako mi robil uces paradne uvolnila, bol celkom vtipny. Chcem sa k nemu ist dat ostrihat, tak som zvedava co mi vymysli, nahovaral ma ze mi osmika vlasy na mikado, tak dufam, ze naberiem na to odvahu :-D
Odpovedať
tak budem drzat palceky. ale ty si kocka, myslim ze nie je strih, ktory by ti nesvedcal..... ;-) ozaj a cenova relacia ucesu, alebo aj strihu? nech viem, kolko vysolim..... musim to zahrnut do rozpoctu. o to bude menej kolacikov..... :-) :-|
Odpovedať
Pripajam sa k pochvalam na Janka, naozaj je uzasne kreativny, vytvoril mi tiez uces ktory som si ani vo sne nemohla predstavit. Naozaj odporucam!!!
Odpovedať
lucka777 tak hod foto, nech vieme..... ;-)
Odpovedať
Bebecko: fotky este nemam...
Odpovedať
Dovolim si pridat aj moj nazor, aj ked ma po precitani asi ukamenujete. Janko ma na svadbu este necesal, jeho ucesy su absolutne originalne, site na mieru. Mam vsak skusenosti s farbenim, strihanim a nasledou upravou. Co sa tyka farbenia, chytila mi na vlasy farba na kazdom kusku hlavy inak, predpokladam, ze kazdy kadernik by mal vediet ako farba chyta na pred tym uz farbene vlasy ci prirodzene, cize od blond po cervenu som mala na hlave vsetko. Co sa tyka strihu, velmi pekny, akurat, ze ked som si dala vlasy do `copu`, tak, to vyzeralo, ze kazdy vlas ma inu dlzku, no povedala som mu, ze nosim predovsetkym vlasy v cope. Co sa tyka naslednej upravy, to bolo naozaj velmi velmi dobra, krasne mi vlasy natocil, velke vlny, velmi pekne, to bolo jedine co sa mi pacilo. Cena, 6tis. SKK, co sa mi zda naozaj trosku prehnane. Okrem toho, Janko dost rad skracuje dlhe vlasy, aj ked mne ich skrati asi len o nejakych 10-15 cm, co je uplne v pohode. Inak bol mily, srandovali sme, jeho idea s mojimi vlasmi bola dobra, ale realita bola ina.
Odpovedať
Článok sa načítava...
...a este som zabudla, Janko sa prestahoval do kadernictva v Auparku, ja som bola uz tam, je to tam velmi pekne. Dostal ny tam lepsiu ponuku, ako v predchadzajucom kadernictve, kde pracoval. Vlastny salon ma tusim len v Hlohovci. Pracuje v kadernictve, pri kinach, tak ak by ste ho hladali, najdete ho tam.
Odpovedať
koelkast, to za strih + farbu + uprava pytal 6tis.????????????? :-o
Odpovedať
v ktorom z tych kadernictiev v auparku je? v tom co je dalej od kina alebo v tom co je blizsie? ;-) a kolko potom pyta za svadobny uces? :-N
Odpovedať
farbenie (2 tuby, pretoze mam huste droty), strih, uprava (klasicke fukanie a natacanie) a kupila som si Kerastesse 2 vyrobky v hodnote 600SKK berry, kadernictvo Kerastesse - L`oreal, myslim si, ze je to blizsie pri kinach. je to vela, ja viem, ale ja som ho chcela vyskusat a u kadernika som nebola dobre 3 roky. - tak preto som sa bohuzial nechala trosku uniest |-| , co je samozrejme moj problem, ze som si to takto nechala. ale clovek sa uci aj z vlastnych chyb - zial.
Odpovedať
Koelkast, preco by sme ta mali kamenovat? ;-) :-D Ja som to uz niekde spominala, ze ceny za strihanie a farbenie ma janko dost vysoke, ale cenou svadobneho ucesu som bola prijemne prekvapena (nebudem ju tu pisat, kto chcete napiste mi IP). Bola som predtym u jednej kadernicky, co robila uces napriklad aj adelke28 (jedna ukazkova nevesticka ktorej fotky sa objavuju skoro v kazdom druhom pripravnom albume, hlavne na beremese - take polo-vycesane a potom spustene kudrlinky) a ta za mi vravela, ze za taky uces pyta 4 tisic plus 1 za skusku). Jankova cena bola niekolko nasobne nizsia a pritom je to kadernik roku 2006.
Odpovedať
ahojte.. pripájam aj moju skúsennost s Jankom Molnárom...Najskor som bola na priprave, to znamena, ze mi len vlasy nafarbil, vobec mi ich neostrihal...stalo ma to 2800 Sk.Ja som si ho vybrala len koli svadobnemu ucesu, ale vsak som si povedala, ze nech ma uz aj nafarbi, ale ta cena bola naozaj vysoka.Svadobný uces ma vysiel 3000, pacilo sa mi to, ale tiez ta cena...a tiez mal nejaky divny pristup, možno nemal svoj den. Celkovy dojem: je velmi sikovny, ale neviem baby, ci to stoji za to, urcite by som vyskusala niekoho ineho...
Odpovedať
Fiha, to je dost vysoka cena za svadobny uces... a aky uces ti robil? Inak ja ani neviem kolko stoji farbenie normalne, nikdy som si vlasy nefarbila... Kolko to vyjde u normalnej lepsej kadernicky/kadernika? Napriklad v pierote (oni si taky vyssi priemer myslim...)?
Odpovedať
koelkast, chyba to urcite nebola, podla mna je uplne normalne, ze chces vyskusat niekoho o kom vsade pisu, ze je dobry. cena ma sice trochu prekvapila, lebo v kerastesse bola kamoska a platila okolo 4 tis., tak preto to :-o anairda: v pierote to vyjde tak medzi 2 a 3 tis (aj s ostrihanim, bez strihu je to o 800-1000 menej), podla dlzky vlasov a kadernika myslim tym, ze ci si sympaticka kadernicke alebo nie, lebo som v pierote za to iste platila (2farby) rozdielne... inak to je asi taka normalna cena v lepsich kadernictvach... ak som to dobre pochopila, cena za svadobny uces je do 3 tis.?
Odpovedať
anairda, nebol to svadobny uces, len farbenie, strihanie, uprava+vlasovy produkt, chcela som ho vyskusat pred svadbou
Odpovedať
Koelkast, hej, to mi je jasne ;-) Ta moja otazka/konstatovanie o vysokej cene bola myslena na prispevok "katkaaaaa".
Odpovedať
prepac anairda, nevsimla som si
Odpovedať
ale ved moja vina, lebo som zabudla dat na zaciatok toho prispevku oslovenie na koho som to myslela ;-)
Odpovedať
No a ozaj, ako si sa na zaklade tej skusenosti s nim rozhodla? Pojdes k nemu aj na svadobny uces?
Odpovedať
neviem anairda, nie som este rozhodnuta, som momentalne skor za nie ako ano, ale mozno ak budem pritlacena casom, tak pojdem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, a boli ste u naho aj pred svadbou na skuske, alebo ste sa skratka spolahli ze to co vytvori v den svadby bude to najlepsie pre vase vlasy? ja totiz tiez neviem k akemu kadernikovi pojdem... potrebujem nejakeho v nitre, kedze som v zahranici tak nemam ziadneho staleho, ktory by poznal moje vlasy... a kedy pred svadbou treba ist na skusku svadobneho ucesu (ak teda treba?) anairda, ty si kolko u neho platila za uces? posli mi pls do IP.. dakujem...
Odpovedať
uankab- u Janka som na skuske nebola aj ked som povodne chcela ist, ale sam ma presvedcil ze to nie je potrebne. Bola som u neho dva dni pred svadbou na farbe a vtedy mi dal alternativy na uces vhodny pre mna. Vysledkom som bola nadsena.
Odpovedať
lucka777 no hod foto, som zvedava!!!!!!!!!!!!!! a prezradis mi aj co to kostovalo? nech viem, ci musim este dosetrit, alebo si vystacim, s tym, co mam
Odpovedať
Fotky este nemam...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?