Koľko ste platili za príčesok?

baby, ktoré ste mali príčesok do polodlhých vlasov, koľko vás stál? mne ponúkajú v cenových reláciách od 20 eur-50 eur, tak neviem málo či veľa? =-) a ako ste boli spokojné?
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka88 Ahoj. Ja som mala z pravých vlasov dva clip in rýchlopásy v dlžke 51 cm a jeden ma stál 60 eur. Držalo to perfektne len odporúčam:-)
Odpovedať
@girl177 ďakujem, vydýchla som si .. to bude moja prvá skúsenosť s príčeskom takže mám malú dušičku..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@zabka88 ja mam 45 cm clip in za 50€
Odpovedať
ja mam 40 cm z pravych za 85eur. pozeram, ze trochu drahe oproti ostatnym babam:) kupovala som cez net a bola tam moznost vymenit tovar, ked nesadne farba. ja som spokojna s kvalitou, farbou aj cenou, len som si asi mohla zobrat dlhsie.
Odpovedať
Profilova fotka
70cm za 60eur
Odpovedať
Profilova fotka
ja som objednala z Ebay 40 cm za cca 14 € :) ale len 70g. Sú to ľudské vlasy - predvčerom som bola na skúške a kaderníčka tiež vravela že pohoda.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne dala pricesok kadernicka co mi robila uces.boli to ludske vlasy.premelirovala ich a dofarbila a boli presnw ako moje.po svadbe som ich vratila spat do kadernictva - bola som velmi spokojna s takouto moznostou lebo ja by som ten pricesok viac neuzila... za cely uces som platila myslim 50 eur...
Odpovedať
Mne zohnala kadernicka vo velkosklade,tiez prave vlasy,odstrihla z nich cca 15-20 cm,povodne mohli mat asi pol metra. Je to 5 takych tych pricvakavacich pasov-to je clip in?;).. 17 eciek
Odpovedať
Profilova fotka
Sa mi to zda trochu malo za pricesok, zisti si na 100%, ci su to ludske vlasy, lebo ked nie a bude ti ich treba upravovat, tak prusvih. moje 60cm stali 110€ a to neboli na 100% kvalitne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?