Poraďte dobrú kaderníčku a vizážistku vo Vranove nad Topľou

Ahojte baby, svadbu sme museli presunúť na východné slovensko, a preto by som Vám bola povďačná ak by ste mi vedeli poradiť dobrú kaderníčku a vizážistku vo Vranove nad Topľou. Ja tam vôbec nikoho nepoznám. :-( Ďakujem za každý typ
Odpovedať
1
2
@jana148 skusim sa spytat, moja rodina tam zije.
Odpovedať
mas napr. Salon M, kde robia licenie aj učes, dalej je to kadernictvo Glamour a vizazistka Ria Victo, skus si pozriet ich pracu na FB stránkach.... to su take najznamejsie... a este kadernictvo vo Vranove- Čemerné - Kaderníctvo Beáta. Snáď som troska pomohla.. :)
Odpovedať
super vizazistka - kukni FB - CC make up (CATrine Creation) a kadernicku hladam aj ja...tiez som mimo okres
Odpovedať
ako pisala katallinka.....to su dobre tipy...ja budem mat Salon M- na make up aj vlasy...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@weron371 a co sa tyka cien CCA cartrice??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Nemám v úmysle byť zlá,ale sklamal ma prístup od tak super vychvaľovanej vizážistky Ria Victo. Viď foto. Už v salóne som mala problém s make-upom, ktoré mi neporiešila, ešte pred svadbou sa mi to začalo roztekat, odlepovať riasa. A napokon som celu svadbu fičala na viečkach prilepených pod obočím. Super deň. Čo vám poviem.Nie je to nič osobné. Ale reakcie na moje pripomienky k make upu už v salóne i ako reklamácia po svadbe ma sklamali. Tak si urobte vlastný názor.
Odpovedať
@4ngie ak sa mozem spytat, ako je to mozne, ze licenie takto dopadlo? Sa ti to rozmazalo v priebehu dna? Co si s tym potom urobila? =-) :-( Som z toho dost prekvapena, ze toto sa moze stat u "profi" vizazistky. Neviem co by som robila, keby sa mi toto stane vo svadobny den.
Odpovedať
"vizazistka" Ria Victo nie je profesionalna vizazistka nema vizazisticku skolu ;-) je to vyucena kozmeticka ktora sa naucila licit oci z you tube a lici vsetko na ten isty sposob a to tak ze ocko oramuje a na viecku meni farby je to uz otrepane nalicit zenu za pol hodiny nieje umenie ale rychle zarabanie penazi vezmite si ze len urobit pekny zaklad (nalicenie tvare bez oci) trva profesionalovi pol hodiny a nie ze za pol hodiny je komplet hotova :-p toto nieje profesionalita toto je " rychlo nadzabat na zakaznicku 5kil make upu a zobrat zato 30 eur! Na tvary mate tolko tekuteho makeupu ze citite ked sa usmejete ako sa vam zlieva dokopy viem ocom hovorim ;-) vela dievcat je s nou nespokojnych a cudujem sa tym co ju az tak vychvaluju lebo zmaluje zenu tak ze sa citi ako kraslica na velku noc :-) Proti nej ako osobe nemam nic ale jej licenie sa mi proste nepaci a nemam rada ak o sebe niekto hovori ze je profik ak to tak nieje :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@s8 @janalou Musím bohužiaľ súhlasiť, že každú babu líči rovnako a po polhodine strieda zákazníčky. Vybrala som si ju však,lebo som videla nejaké baby,ktore poznam,ze ich licila a pochvalovali si ju. Bohuzial ja to povedat nemozem. Jej prístup po líčení a potom pri reklamácii bol otrasný a maximálne neprofesionálny. Po líčení ma kameraman(!) ktorý tam bol so mnou upozornil na to,že mám nejaké čierne bodky okolo oka,kde by nemali byť. V ten deň sa fest náhlila,lebo mala kamsi cestovať líčiť na nejakú svadbu. Ukázala som jej o čo ide, trošku poďobala s vatovou tyčinkou a povedala, že je to OK. Keď som si to znova skontrolovala v zrkadle,nebolo to OK,mala som tam otlačené tuším od čiernej očnej linky. Povedala som jej to. Odbavila ma s vatovými tyčinkami,nech si to sama upravím vedľa v miestnosti,lebo že ona má už ďalšiu zákazníčku (zhodou okolností moju spolužiačku z výšky,tak som už nerušila). Po príchode domov (cca 10-15min nato) sa ma pýta sestra doma,že či sa cítim OK,lebo že sa mi odlepuje trsa. A ja že nič necítim a ani som si to nevšimla. Potom ma znova ktosi na to upozornil - tuším kamarátka,keď sme sa šli fotiť. Pri fotení (nepopieram) fúkal vietor,ale iba jedno oko som cítila,že niečo s ním nie je ok. Pýtam sa kamošky či je niečo pokazené, zatvorím oko a tam celé oko čierne. Takže som si ani nedovoľovala pri foteni zatvorit oko, aby to nebolo vidno. Po časti v kostole to uz vyzeralo ako to mám vyššie na fotke. Fotografka mi vravi:"Pod, odfotime to, pošli jej to. Ja by somt o reklamovala. Veď to nie je možné!" Takže priamo z kostola v sprievode mi bola táto fotka urobená. Celú svadbu som pretrpela s viečkami lepiacimi sa. No čo vám poviem. Jedna báseň. Napísala som kozmetičke, najprv bez foto (lebo som ju este nemala) a že čo sa stalo. Tak so mnou písala ako ťuťu muťu akoby som bola bábätko,alebo najlepšia kamoška (prístup k zákazníčke hej... :-/ ) že to nie je možné a bla bla ked som mala foto a poslala jej vysledok jej prace,ze tych 30€ by mi mohla poslat aspon "bolestné" 10€ tak sa najprv vyhovarala,ze to nie je jej chyba, potom že to je moja chyba,ze som jej mala povedat,ze mam alergiu na lepidlo na riasy ci co. No nech sa na mna nikto nehneva,ale ako som jej to mala pvoedat,ked som ich v zivote nemala? To je "profesionalita": Nakoniec urazene povedala,ze ked mi na takych trapnych 10€ zalezi tak mi ich posle. Neposlala. Ani po pripomenuti po asi dvoch tyzdnoch. Nic. Uplne ma odignorovala. Preto som sa rozhodla tuto fotografiu uverejnit,aby si na to dali buduce nevesty pozor a nestrávili svoju svadbu s očami otvorenymi jak barbie. Toď moja skusenost. NEODPORUCAM!
Odpovedať
Ja by som asi hned z kostola tam sla a ukazala jej to ze co to ma znamenat das 30 eur a dobabre ta! Hej 4ngie ona je taka ňuňka ona inak s clovekm ani nevie rozpravat ona tak milo jak babatko az cloveku tak hlupo je :) to ze sa ti riasa odlepovala nebola alergia lebo by ti obidve oci opuchli to bola len slabo nalepena mihalnica tak nech nerobi z komara somara neviem ako ty ale kamosky sa aj casto stazovali ze nenanesie dobry tien make upu kamosky boli bud velmi hnede alebo az moc biele videla som foto z mobilu lebo ria victo fotky co dava na fb su UPRAVENE vo fotoshope ( da sa v poho stiahnut do pocitaca ) alebo mobilu. A pouziva znacky dost lacne napr essence co je jedna z najlacnejsich v dmku ak sa uz povazuje za taku profi co nie je tak aspon nech ma znacky kvalitne ako mac alebo make up studio. Moja kadernicka mi vravela lebo o rii victo padla rec ze sa jej zakaznicky stazovali ze sobotami z rii victo tiahne alkohol z piatkoveho vecera alebo skor skoreho sobotnajsieho rana :( je to smutne lebo takto dava najavo ako si svoje zakaznicky v skutocnosti vazi. A k peniazom len tolko ze tych TRAPNYCH 10 eur chybalo viac asi jej ako tebe ked ti ich nevratila. Skutocne neuveritelny pristup a dievky dobre si premyslite ci k nej chcete ist sa licit lebo reklamovat pojdete zbytocne svojich penazi sa nikdy nedockate a vsetku vinu zhodi len na vas aj ked vie ze chybu urobila ona. Moje kamosky s nou uz skusenost mali takze viem ako to u nej chodi.
Odpovedať
@4ngie Mala si byt najkrajsia v tento vas velky den a nakoniec si bola s prilepenymi vieckami :-| hroza no uz nabuduce budes vediet kam neist
Odpovedať
Článok sa načítava...
@4ngie vďaka za skúsenosť. Ja som bola rozhodnutá pre ňu, podľa fotiek na internete, ale chcem aby mi make up vydržal celý čas, nie polhodiny. Aspoň budem vedieť, kam určite neísť :-. . Vidím, že nájsť ozajstnú profíčku nebude také ľahké ako sa zdalo.
Odpovedať
@glirna super vizazistka je tato https://www.facebook.com/CatrineCreat... jej make up je perfektny a vydrzi ti brutal dlho to ti garantujem :-)
Odpovedať
Ja tiež odporúčam https://www.facebook.com/CatrineCreat... Je veľmi šikovná.
Odpovedať
ďakujem krasne za rady ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Bože, veď toto je hrozné!!!!!!!! Prístup katastrofa, o práci radšej pomlčím. Odfláknuté! Čo pozerám jej fotky, tak jej práca je na jedno kopyto ako veľkonočné kraslice vyzerajú. Mala ti jednoznačne vrátiť plnú sumu za líčenie. Ria Victo má od profesionálky ďaleko!!!
Odpovedať
Ja by som vedela pomôcť z vlasmi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@snasara tu ani neide o to ze nevie nalicit ale o to ze dobre nalici len svoje kamosky alebo zname.....pretoze mna nalicila tak ako by som sa nalicila doma sama...som jej povedala ze mam jednoduchy uces a saty tak chcem mat aspon vyrazne licenie😒😒 tak som nakoniec mala bezove ocne tiene a kedze mam tmavsiu pokoz ani to nebolo vidiet ze som nalicena no proste katastrofa .....a platila som 30€
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Jednoznačne Vám odporúčam Klaudiu Grominovú...myslím si, že vo VT a nielen vo VT ozaj TOP1. https://www.facebook.com/Kozmetick%C3...
Odpovedať
baby, kadernictvo New style este funguje vo Vt?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky je tu priamo nejaka vranovska kadernicka, kozmeticka? ak tak sprava dikesko :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@4ngie aj ja som spravila tu chybu a bola som sa tam licit. Oľutovala som
Odpovedať
:-) Kadernictvo Marssely to by ste urcite nepoľutovali krásne účesy
Odpovedať
Baby viete mi poslat do spravy kontakt na Beatu z cemerneho?vdaka.
Odpovedať
Tiez RIU neodporucam. Vlastne ma ani nelicila. Mala som prist v piatok aby mi upravila obocie a urobila mihalnice. Prisla som a ona tam nebola!!! Nejaka slecna ktora tam je tiez asi kadernicka po mne zacala hukat, ze mam ist prec lebo Ria ma dovolenku. Volala som jej a nezdvihala. Den pred svadbou ma vytocila do nepricetna. Neskor mi volala a presviecala ma o tom, ze som nebola objednana pritom mam spravy kde mi sama napisala datum a cas. Este ona bola urazena, ako som si dovolila z niecoho takeho ju obvinit. Hned som isla ku kozmeticke, kde bola moja sestra objednana(v sportovej hale hore, ten salon beauty) a prosila ju o nalicenie. A bola som velmi spokojna. Nakoniec som sa dozvedela, ze Ria to neurobila prvykrat, ked neprisla na dohodnuty termin. Ja som sa k nej objednala iba preto, ze sa mi pacilo ako robi obocie. Teda dobre vyzera na fotkach. Teraz ked si pozriem fotky, vsetky ako cez kopirak, brada hneda a krk biely. Odflaknute. Na licenie ma 30min. Normalne licenie trva min. hodinu ;-) Ked som znamym vravela o tom co sa stalo, porozpravali mi dalsie "pekne" recenzie na tuto "uzasnu" kozmeticku. Takze som rada, ze ma nelicila :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@tessa69 Kde to je kaderníctvo čo odporúčate? Poprípade nejaký web. a pod . Ďakujem
Odpovedať
Marcela Mišalková Foltinová na fb... Je to pri kvetinárstve a papiernictve dole pod bytovkou oproti verejnom wckam 😁 Ja osobne som nebola ani na skúšku svadobneho účesu a bola som nadmieru spokojná. A vlastne z kaderníctva stale odchadzam spokojná az az ☺
Odpovedať
:-) @dankamirii odpovedala som mimo
Odpovedať
@tessa69 písali ste o nejaké Kadernictvo Marssely vo VT :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?