Poraďte kvet vhodný do vlasov

ahojte, vedeli by ste mi poradiť, nejaky pekny a vhodny kvet do vlasov?? svadbu mam 27.10, a chcela by som červenobielu kyticu, kedže cela vyzdoba bude ladena do červenobiela. Kde v PO viazu pekne kytice? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pony2 ja ti sice neporadim ale zdialam rovnaku otazku.. hlavne ma trapi jedna, do vlasov sa dava umely kvet alebo aj zivy? ako to je? lebo ako by drzal zivy kvet tak dlho vo vlasoch aj pri tancovani? takze sa musi davat len umely nie? a kde take kvietky kupit? zat som nemala stastie na internete... na zaciatku som napisala ze mam jednu otazku :-D no bolo ich ocividne viac :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pony2 @janka_89 dáva sa aj živý aj umelý :-) umelý asi nemusím vysvetlovať :-D živý sa dáva väčšinou orchidea, ruža, frézia alebo niečo tomu podobné, a buď sa objednáva u kvetinárky, ktorá ho pred tým ošetrí tak, aby vydržal celú noc alebo jednoducho stačí kvet poriadne zalakovať obyčajným silne tužiacim lakom na vlasy a drží to celý večer, s tým mám aj osobnú skúsenosť ;-) alebo si pozrite túto tému, aj tu veľa dobrých rád http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/z... ;-)
Odpovedať
Eustoma drzi velmi dlouho.
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska @agala super, dakujem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
takmer každý kvietok, ktorá sa dáva do kytice je použiteľný aj do vlasov....ja som mala ranunkulus a vydržal vo vlasoch dlhšie než samotná kytica....je to na tebe :-)
Odpovedať
Ja som mala 7 zivych orchidei, boli krasne, cerstve a vydrzali az do rana bez chyby.
Odpovedať
dakujem :-)
Odpovedať
iamhappy - mala si ich aj vo vlasoch?? :-)
Odpovedať
baby, vedeli by sme mi ešte poradiť nejaké dobre kvetinárstvo v Prešove, kde ste boli spokojné, a kde robia pekne kytice za rozumne ceny?? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@pony2 ano, 7 ks vo vlasoch, v pohode vydrzali a boli krasne az do rana
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?