Rozpustené vlasy a závoj. Ide to na svadbe???

Mam na Vas malu otazku myslite si, ze rozpustene vlasy a zavoj ide do hromady?? :-|
Odpovedať
skus popozerat tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Neli urcite ano videla som kopec fotiek kde to perfektne vyzeralo. Ja som tiez najprv planovala rozpustene ale v den svadby strasne fukalo tak mi spravil moj kadernik take pol na pol - hore zopnute dole rozpustene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Neli, ano, myslím si, že to ide k sebe. Ja som mala rozpustené zo spodu a na vrchu ropnuté. Neviem, ako si to ty predstavuješ, no skús sa pozrieť do môjho albumu a možno naberieš inšpiráciu. Svadbu sme mali 6. 10. 2007 a album sa volá Hanka Mináriková a Peťko Uhlík ;0). Tak veľa šťastia pri výbere..
Odpovedať
ja neviem, ale ja som to tak mala :-D kuk moj svadobny album ;-) (klikni na fotacik pri mojom prispevku a dostanes sa tam)
Odpovedať
ja som mala polorozpustene
Odpovedať
Profilova fotka
no mna presviedcala kadernicka, ze radsej nie, ale aj tak som mala.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ide - nejde, podľa mňa áno, ja som to tak mala x-) a myslím, že to vyzeralo dobre, hm? kuk foto x-) závoja som sa nechcela vzdať a manželik si želal rozpustené ;-)
Odpovedať
uplne rozpustene som nemala,ale v podstate ano...podla mna by mal mat kazdy tak ako che,a ako mu to pristane!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tiez polorozpustene aj so zavojom. Snad mi to pristalo. :-D ;-)
Odpovedať
myslim, ze to ide, ja tiez planujem mat rozpustene, len este neviem ako, ale chcem ich mat z tvare trocha prec, aby mi nelietali a neprilepovali sa na pery ;-) A samozrejme so zavojom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som mala...nevedela by som si seba predstavit s vycesanym drdolom na hlave... :-S prip. pozri moj album s foto ;-)
Odpovedať
myslim si, ze ano...ze sa to sa...hlavne k tomu druhemu modelu, ktory mas v albume sa to hodi asi najviac...vlastne to zalezi od strihu siat, tvojej vysky, tvaru tvare, dlzky vlasov, ucesu (pod pojmom rozpustene vlasy si osobne predstavujem uces bez akejkolvek sponky)..ak by si mala uces, ako dievcata pisali, polorozpusteny (vid ich fotky), tak v tom nevidim, ale zidny problem...vsetkym to velmi pristalo... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som mala len vypnutú ofinu takou štrasovou sponkou a za sponkou pripnutý závoj... ostatné vlasy som mala "vyžehlené".
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to tak mala tiez, vlastne uplne rozpustene a zavoj to v pohode vydrzal az do rana. Myslim, ze sa to hodi kazdej babe, ktora sa takto citi prirodzene ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
lucy1990 • Dnes o 15:48 Ahojte babenky mate skusenosti s rozpustenymi vlasmi? Vsade vidim iba same zlozite vycesane ucesy...ale je mojim snom mat rozpustene vlasky..No a chcela by som v nich mat pripnuty dlhy zavoj...len neviem, ako mi tm bude drzat blacki • Dnes o 15:57 Ahoj, ja prispejem len v tom zmysle, ze je dolezite najma, aby vydrzali vlasy fotenie, potom uz to nie je az take dolezite. Na jednej svadbe, co som videla mala nevesta rozpustene vlasy, na foteni nadherne a potom neskor uz vselijake, ale bola tam taka skvela zabava, ze si to urcite nikto nevsimol... Mne osobne asi aj tak nic na vlasoch drzat nebude
Odpovedať
Pozri si fotky z tej svadby miliardára z tohto víkendu, nevesta mala rozpustené vlasy a vyzeralo to veľmi pekne.
Odpovedať
ano ide :-) velmi sa mi to paci, len men tolko nedorastu :-| ale kuk sem, nie je krasna? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
myslím, že to k sebe ide... ja som mala skoro rozpustené... keď je to tvoj sen, tak si ho splň!!! :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
jancia, victoria Ahojte :D je to stará téma, ja chcem tiež úplne rozpustené a zaujímalo by ma, ako ste to mali jancia alebo victoria, ako vám to držalo?
Odpovedať
ja som mala uplne rozpustene...ani jednu sponku ani gumicku som nemala vo vlasoch... a cely cas az do polnoci som mala zavoj {na hrebienok}. Dobre drzal, v pohode. Ale myslim, ze asi dva alebo trikrat som si zavoj dala dole a este raz si ho nasadila - ale to preto, ze som sa tak blaznila a skakala pri tancovani :) No aj tak by som nemenila, podla mna je to najkrajsia kombinacia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ved princezna Kate :)))
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to tak mala, podla mna je to super kombinacia :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, svadbu mame v septembri a tiez riesim podobnu dilemu, chcem rozpustene vlasy (mam dlhe blond) a do kostola dlhy zavoj, neviem si predstavit, ako to bude vyzerat, ci mi uces vydrzi az do rana, a ci sa nebudem potit...poradte....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte dievcata.poradite mi?budem mat šaty jemne vintage skôr rovné s vleckou,na chrbte až ku krížom čipku. Som zvyknutá nosiť rozpustene vlasy a aj som to tak chcela.nasla som super účes ktorý by sa štýlovo hodil len nechcem aby mi to zakrývali tu čipku na chrbte.baba na obrázku to ma prehodenie dopredu len si neviem predstaviť ako to potom vyzerá vzadu.ako ked si rozdelíte na polku vlasy a každú časť si prehodite na bok.ma niekto skúsenosť s takýmto účesom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?