Rozpustene vlasy s celenkou - nevesta

Ahojte nevesticky, chcela by som sa vás spýtať aký máte názor na nevesty, ktoré si na vlastnú svadbu nechajú vlasy rozpustene a dajú si len nejakú peknú celenku? Uvažujem nad tým, prikladam aj foto, aby ste mali tiež predstavu co asi myslím :-) dakujem za každý názor. Šaty budem mat jednoduché ala Afrodita ci víla :-) a make up tiež nie extra výrazný... Upozorňujem, že tá slečna na fotke nie som ja :-| ale vlasy mám rovnaké
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to paci:)
Odpovedať
Mne tiež a ak k tomu zvolíš jednoduchší make up a šaty, bude to vyzerať skvelo. Ja by som avšak rozpustené vlasy nebrala z toho dôvodu, že nastajlované dobre vyzerajú na fotke, ale bojím sa, že po hodinách tancovania budú vlasy lietať hore dole a ja osobne by som vyzerala skôr strapatá ]-( preto by som volila pevný účes, ktorý má väčšiu šancu ostať v nezmenenej podobe do ďalšieho dňa. Je to len môj uhol pohľadu, lebo ma čaká veľká dlhá východniarska svadba :-) možno na menších je to trochu pokojnejšie a rozpustný účes sa tak nepokazí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rozpustené, len troška upravené vlasy s krásnou ozdobou sú podľa mňa krajšie ako nejaký strojený účes... Nevesta potom vyzerá tak krehko a romanticky... A s takými šatami, aké máš to bude najlepšie ;-)
Odpovedať
rozpustene vlasy s celenkou by som si nechala mozno na dalsi den na fotenie....na svadbu by som si zvolila normalny uces a zakomponovala by som do neho celenku....mne osobne ked mam dlho rozpustene vlasy, tak mi vadia....a potom aj tancovanie a okolo toho....spotis sa nebude to tak vyzerat a budes vyzerat ako neucesana....ale to je tiez len moj nazor....pokial mate len nejake posedenie po svadbe a nie do rana bieleho tak sa da....ale je to samozrejme na tebe, ako si zvyknuta na vlasy....
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekné. Také nespútané, uvoľnené, prirodzené. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to prekrásne...ak by som mohla vrátiť čas aj ja by som volila takýto krásny jednoduchý účes.... :)
Odpovedať
je to velmi pekne a elegantne. ja budem mat tiez skoro rozpustene vlasy, bude tam nejako zakomponovany zavoj. ak sa takyto uces spravi kvalitne, vydrzi ti tak isto ako tie zlozite a budes ina, co je super :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa to páči, tiež budem mať rozpustené :-)
Odpovedať
Myslíte si, že keby som mala čelenku zo živých kvetov (mám dlhé kučeravé blond vlasy), tiež chcem mať rozpustené, musia byť šaty jednoduché ? Alebo môžu byť trocha bohatšie? Napr typ morská panna?
Odpovedať
Dakujem všetkým za názory, my budeme mat takú netypicku svadbu. 17ludi, bez tancovacky, len take posedenie s najbližšou rodinou... Šaty budem mat úplne jednoduché ale pritom krásne ako "víla" :-) takze tak, asi skúsim skúšku ucesu rozpusteneho a aj alá víla Amálka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@skarabeuska Ak budeš mať čelenku zo živých kvetov, tak je určite lepšie mať jednoduché šaty... Šaty so strihom morskej panny určite môžu byť, len bez výrazných čačiek-mačiek, aby to nebolo prekombinované, lebo všetkého veľa škodí... Nevesta musí upútať jednou vecou, inak to už nie je pekné a človek nevie, kde sa má pozerať... Vieš, keď si dáš jednoduché šaty a výraznú čelenku zo živých kvetov, tak ľudia si v prvom rade všimnú tú čelenku, ale keď si dáš čelenku, šaty s kryštálmi, výrazné náušnice, náhrdelník, náramok, prsteň a ja neviem čo ešte, tak toho bude už naozaj moc... Najlepšia je jedna výrazná vec a jemným zvyškom to už iba doladiť do dokonalosti
Odpovedať
@renya3 ďakujem! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som za rozpustene vlasy, pripada mi to uz trocha staromodne, vzdy vypnuty uces a lokne a la Angelika z roku 62 ;-) ale to je moj nazor. uces a celenka na foto su perfektne. drzim palec.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tiez rozpustene...necitim sa prirodzene s vypnutymi vlasmi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?