Svadba s rozpustenými vlasmi

Ahojte :) Chcela by som sa vás popýtať na váš názor. Od začiatku sa pohrávam s myšlienkou, že by som sa vydávala s rozpustenými vlasmi. Je tu niektorá z vás, čo si na svadbe nechala vlasy rozpustené, alebo ste mali účes ktorý sa k tomu blížil? Viem, že u nás je zvykom dávať si robiť zložité veľké účesy, ale mne osobne sa skôr páči niečo prirodzené a romantické. Ak máte k tejto téme skúsenosti, nápady, alebo nejaké pekné inšpiratívne obrázky, budem vám veľmi vďačná :-)
Odpovedať
1
2
Mozno niekomu sa to paci...mne tie nevesty pridu neupravene.ine je modelka na fotke a ine nevesta ktorej vlasy "padnu"po dvoch hodinach a efekt je v .... rataj xe budes tancovat a potit sa...
Odpovedať
@miss_liliana presne sa stotoznujem s tymto, ze vobec nechcem uces dozadu a vselijake zlozite zapletacky, ale nieco trochu natocene, trochu zopnute, trochu strapate :-D len...mam obavy z toho, ze mi bude horuco na krk a stale si budem vlasy prehrabat a dvihat...ale pevny uces nechcem :-D mam inspiracie z pinterestu, tak dufam, ze s kadernickou nieco vymyslime :-) inak kamoska ma dost dlhe vlasy a mala ich na svadbe rozpustene a vraj to bolo v pohode...tak by nam mohli dat odporucania byvale nevesty s takym ucesom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite moj album..... mala som rozpustene vobec mi neprislo ze by boli neupravene... akurat kadernicka povedala ze keby si nedavam pricesky tak by rozpustene nerobila lebo to zvykne padnut ked su pricesky tak problem nebyva lebo tie pekne drzia tvar
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nosim na kazde spolocenske akcie a svadby rozopnute vlasy, maximalne nejak malo zopnute na strane, ale na svadbu som si dala vlasy vycesat hlavne kvoli praktickosti, kedze som potrebovala, aby ten uces drzal celu noc a vyzeral stale dobre, co by sa pri rozpustenych vlasoch nestalo, tie som si dala az na svadobne fotenie. Ak chces mat rozpustene vlasy, musis ich mat vhodne na to, a mat super kadernicku, a nebyt asi az taka velmi aktivna nevesta na parkete, aspon teda ja si to neviem predstavit ako si konstrolujem stale saty makeup vlasy a nemozem si zabavu uzit tym padom uplne naplno. Na svadobne portrety to vyzera podla mna super, ale na samotny svadobny den mi to nepride ako uplne idealne riesenie
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, čo sa týka rozpustených vlasov je to hop alebo trop.... záleží od typu a štruktúry vlasu a potom od techniky natáčania .. z mojich skúsenosti - najlepšie sa robia vlny na hustých vlasov ktoré su pevne a tazsie, síce sa hovorí že po case padnú, lebo gravitácia...bla bla ale ak su dobre zafixované od korienkov (samozrejme aby neťahali a bol účes príjemný) vlny su robené precízne, síce je to časovo dost náročne (dlhé husté vlasy aj cez 3 hodiny) ale výsledok stoji za to... vlasy držia, skor majú ženy problem že im tie vlasy zavádzajú (kedže to nieje žiadna zlepenina ale pekne zafixované husté natočené vlny) tak viac preferujú vypnutie dozadu tzv kopcek a vzadu im zostanú pekne natočené vlasy... pripadne ako píšete aspon na stranu vypnut. Čo sa týka riedkych, jemných vlasov... dajú sa vlny urobit aj tam- zase inou technikou natáčania, vlasy vyzerajú objemnejšie, vlny nezvyknú padať. Ale samozrejme každý vlas je iny... 100 žien 100 rôznych vlasov.... pred týmto účesom by som asi absolvovala skusku, aby ste si vyskúšali na vašich vlasov ako Vám to bude držať... isla na skusku rano... robila rôzne veci.. dala účesu zabrať a potom sa rozhodla či si ten účes nechať urobit aj v den svadby :-)
Odpovedať
Ja som mala rozpustené jemné vlny :) neviem neprislo mi to neupravene.Mozno to ale na niekoho môže pôsobiť malo slávnostne =-) Mne sa osobne páčili aj rôzne pozapletane účesy len mne nič okrem rozpustenych nepristane takže ja som od začiatku bola rozhodnutá že žiadny vyces nebude.
Odpovedať
Posielam moju inspiraciu:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala "takmer" rozpustené vlasy. Len vzadu mi kaderníčka pripla nejaké dva pramene, aby mi mal za čo držať závoj. A nemenila by som, vždy som chcela rozpustené. O ničom inom som vlastne ani neuvažovala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katutu mala krááásne vlásky, pozri si jej album
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiež velľmi chcela rozpustené, nakoľko si myslím že mi moc účesy nepristanú, ale ako sa poznám keď tancujem sa celá spotím, mám riedky vlasy a mám ich koľko krát pri tancovaní totálne mokré :D takže nie som si moc istá či by mi ten účes vydržal :D
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to napriklad velmi paci ale ja by som si to dovolit nemohla lebo nemam take dlhe vlasky a ani take huste tak neviem ako by to na mne vyzeralo. To by som asi najskor musela vyskusat ale najviac sa mi to paci na takych dlhych hustych vlaskoch a myslim, ze ked sa dobre vlny urobia tak vydrzia, isto nie presne take iste ako ked ides od kadernicky, trosku to padne ale da sa to :) Ved tu mas koniec koncov kopec dokazov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Da sa s tym celkom pekne vyhrat. Isto budes mat aj ty nejaku ozdobu vo vlaskoch alebo celenku, ktora ti ich ako tam udrzi na uzde, aby si ich nemala cely cas v tvari. Fakt zalezi od toho ake mas vlasky. Mohla by si dat nejaku aktualnu fotku, lahsie by sa radilo ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mne sa veľmi páčia nevesty s rozpustenými vlasmi, aj ja som chcela byť takou nevestou lenže viem, aké sú neposlušné moje vlasy a tak som radšej zvolila účes, kde som mala všetky vlasy vypnuté. Keď si na nejakú oslavu natočím vlasy, tak už po hodine tancovania vyzerám ako zmoknuté kurča. Treba myslieť hlavne na toto, že budeš tancovať, venovať sa ľudom a osobne pre mňa pohodlnejšie bolo, keď som ich mala vypnuté
Odpovedať
Môj :)..predstava bola jasna a kaderníčka to zvládla na 1 :)
Odpovedať
Profilova fotka
mas krasne huste vlasy a aj nadhernu farbu takze pri tebe by mi asi najviac sedeli rozpustene a natocene vlasy. bude to vyzerat uzasne!
Odpovedať
Ďakujem vám všetkým za podporu :) Ste veľmi milé, potešilo ma, koľkým z vás sa to tiež páči. Myslím si, že vlasy na to v podstate mám, sú husté a dlhé, trochu zvlnené. Samozrejme, predné pramienky by som chcela nejak začesať viac dozadu (niečo také, ako na druhej fotke, čo sem dala @aikyna ) a na vrch si vziať diadém, alebo korunku so závojom. Premýšľam aj o tom, že by som si ich na svadbu dala vyžehliť. Nikdy si ich nežehlím a tak by to pre priateľa aj pre ostatných bolo veľké prekvapenie, keďže ma tak nikdy nevideli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@heniene tiež mám krátke vlasy a chcela by som mať rozpustené :) podľa to nie je žiadna prekážka aj krátke vlasy keď sú zdravé vedia pekne vyzerať aj v takomto jednoduchom účese. chcela by som do nich kvety alebo nejakú peknú čelenku
Odpovedať
Ja som mala vlasy zvlnene zehlickou,boky zapnute dozadu nech mi nepadaju do oci a kvetinovu celenku. Nemam rada zlozite ucesy a vypnute vlasy,ani teda take nenosim.Na svadbe som to chcela byt ja. Vlasy sa dobre zalakovaliba aj to vydrzalo,sice ku koncu uz to bolo spadnute,ale vobec mi to nevadilo.Kazdy to nakoniec chvalil,ze aka ina,pekna nevesta,ako vila :-) Kazdopadne nedaj sa odradit recami a daj si uces aky chces ty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak čo som videla fotky tak ty máš úplne ideálne vlasy na to aby si ich mohla mať rozpustené :) Bola tu jedna nevesta s podobnými vlasmi ale neviem ju nájsť. Tuším bol o jej svadbe aj článok v magazíne, skús si ho tam nájsť. Ona mala niečo také ako gingerina alebo niečo podobné
Odpovedať
Mne sa to veľmi páči keď máš takéto husté a pekné vlasy, tak vyniknú asi najviac :)
Odpovedať
Profilova fotka
@01dominika máš ozaj prenádherné vlásky. Môžem len tíško závidieť :-|
Odpovedať
@miss_liliana podľa mňa dosť zaváži, či si aj bežne zvyknutá nosiť rozpustené vlasy :-) ja mám napr. dlhé, ale bežne ich rozpustené nenosím a teda na to nie som príliš zvyknutá, mám ich tiež hustejšie a skôr mi zvyknú zavadzať :-D takže som vedela, že na svadbu, kde mám byť v účese takmer 24h, rozpustené vlasy nedám, spotí sa mi krk a bude mi to zavadzať.. nejaké krátkodobé udalosti na pár hodín s rozpustenými dám, ale svadbu som vedela, že nedám možno by som v rámci skúšky účesu, alebo hoc aj len ty sama doma - vyskúšala byť s tvojími vlasmi celý deň, ak na to teda nie si zvyknutá a uvidíš... alebo v rámci skúšky - aby si zistila, aké to je, svadob. účes a denný účes sú predsa len rozdielne, aj keď by to mali byť "len" rozpustené vlasy :-)
Odpovedať
Na svadbu by som si vlasy nedavala zehlit (pokial nemas nejaky kratsi strih alebo prirodzene rovne vlasy), lebo to ked sa pohybes a spotis mas hned po ucese. Navyse je potom do toho dost tazke zakomponovat zavoj alebo aspon nejake ozdoby... Co sa tyka rozpustenych vln ako baby pisali zalezi, kolko tvoje vlasy znesu a na co si ty zvyknuta. Mne napriklad vlasy drzia natocene kym ich neumyjem + nosim vlasy zvycajne rozpustene, a preto zvazujem aj taky napol rozpusteny uces (len predne pramene dat bokom) - mozem si to dovolit. Myslim, ze nevesta by sa nemala nechat strhnut konzervativnym davom a vymysliet taky uces, ktory ju vystihuje aj sa hodi k satam. A ty mas ozaj pekne vlasy, takze pokial ti rozpustene nerobia problem, bola by skoda ich schovavat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala rozpustené a nemenila by som. Nosím ich tak 99% času. Na svadbe som sa chcela cítiť prirodzene a nie riešiť, či mi trčí niekde nejaký prameň a podobne :)
Odpovedať
Tiež som mala vlasy rozpustené a bolo to super. Základný argument bolo, aby ma úćes neťahal a : Ak bude fúkať tak tie rozpustené vlasy budú vyzerať normálnejšie, ako keď ti náhodou vypadne pramienok z drdola. Navrhla by som Ti, aby si si spravila skúśku účesu a uvidíš ako Ti bude držať, a určite to ako účes drží závisí aj od počasia, toho aké máś vlasy a urćite aj od skúsenosti kaderníka. Keď som bola na svadbe ako družička, tak som mala vyčesané vlasy , nebolo to zlé- ked je teplo, tak sa mi vlasy nelepili, ale o polnoci má už tak ťahali,že skončili rozpustené, myslela som, źe mi odumrú:D Na svojej svadbe som mala rozpustené- len z tváre zopnuté, aby som aj niećo videla, a úćes mi vydržal dobre- a to bol vietor, vlhko, zima.
Odpovedať
@kathhii nemusis sa o nic starat, ze by ti nieco niekde padlo, to je super, co? :-)
Odpovedať
Mne sa veľmi páčila táto nevesta, ona mala vlasy tiež rozpustené a mala to nádherné :) Pozerám, že ty máš podobný typ vláskov takže si myslím, že v pohode to tak môže mať. http://www.mojasvadba.sk/rozhovor-s-n...
Odpovedať
Ja som sa inšpirovala nevestou s nickom: 9kacenka9 Takto som to mala ja.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathhii krasne. Bola si isto krasna nevesticka:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kathhii krásne! hrozne sa mi to páči. to je tvoja prirodzená farba vlasov?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?