Svadobná kaderníčka a vizážistka Janka Kukučková z BA

Ahoj, máte niekto skúsenosti s Jankou Kukučkovou z Bratislavy? Boli ste spokojné? Ďakujem. :-)
Odpovedať
1
2
s Jankou nemozes byt nespokojna.... x-) x-) x-)
Odpovedať
@daarlin áno, janka je úžasná, vytvorila mi na hlave úžasný účes, je to naozaj skvelá mladá kaderníčka :-) neoľutuješ...
Odpovedať
Profilova fotka
totálne som na ňu navnadená, za chvíľu musím isť na farbenie a strihanie... :-)
Odpovedať
Môžem sa opýtať aspoň cca na cenu? Dík.
Odpovedať
@majavojtkova no tak nedavno cesala na svadbu aj moju kamosku a ta platila 50 EUR.
Odpovedať
@daarlin Vdaka :) Ja idem pozajtra. Bude ma cesat a malovat. Predbezne mi povedala 100. Dufam to za to bude stat, ale mala som dobry pocit :) Tak hadam bude :)
Odpovedať
@majavojtkova a v tej cene je aj skuska aj licenia aj ucesu?
Odpovedať
Kedze ja som to mala na poslednu chvilu, nebola som na skuske, len sme si povedali, co a ako a islo sa naostro :) Ale bola som naozaj velmi spokojna. Mozem len odporucit, ako dievcata predo mnou :)
Odpovedať
A mate niekto skussenosti este s jej kolegynou?Lebo mna bude licit Janka ale cesat niekto iny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, je to najlepsia kadernicka a vizazistka aku poznam a u akej som bola. ;-) Urcite nebudete lutovat. Ja k nej chodim uz 3 roky.
Odpovedať
@bibi24 a ako robia jej kolegyne, skoda ze ma teda nemoze zobrat priamo ona...
Odpovedať
Profilova fotka
@nnell25 Ahoj. A preco by ta ona nezobrala? Si jej uz skusala volat? Lebo viem, ze ak moze, tak svadby zvykne brat. Aj ked je pravda, ze je velmi velmi vytazena. Kolegynky mala dve, jedna nedavno odisla a pokial viem (bola som tam pred mesiacom), tak jedna tam ostala - Evka. Tiez velmi sikovna, vie krasne ucesy. Ale nie je vizazistka, to je len Janka. A naozaj to vie. Ani skusku netreba, ma to proste v oku. Fakt GENIALNE!!!! Keby ta este nieco zaujimalo, pytaj sa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
A ano, cena je okolo tych 100 € uces aj vizaz. Garantujem, ze to za to bude stat. ;-)
Odpovedať
@bibi24 No lebo som dlho nevedela nikoho zohnat a ked som sa dopracovala k nej tak mi povedala ze na tu sobotu ma uz 4 nevesty ale kedze som to potrebovala velmi skoro rano tak bola taka zlata a obvolala tie ostatne nevesty ze ktorej to kedy vyhovuje a dohodli sme sa ze ona mi spravi hned rano make up a kolegynka uces tak aby stihala tie dalsie nevesty tak preto sa pytam ci je aj ona taka sikovna ako Janka. Ja mam svoju kadernicku ale je v nitre a ja som z blavy tak preto som niekoho potrebovala tu. Ale ak je taka sikovna mozno aj na strihanie a farbenie budem chodit k nej. Nevies ake ceny ma na farbenie a strihanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@nnell25 To ti dobre tak vybavila. ;-) Spolahni sa. My s tymito babami robime kazdy rok aj jednu akciu, kde chodia cesat a Janka aj licit a vsetky baby, ktore zatial zobrali do ruk boli nadsene ;-) Bezne platim okolo 40 €. Ale nikdy som to nelutovala, ja som vystriedala vela kaderniciek a ziadna mi nevyhovovala tak ako Janka.
Odpovedať
No super lebo najst dobru kadernicku je umenie, dakujem za odporucenie, urcite vyskusam.
Odpovedať
Ja má, tiež rezervovanú Janku na svadobné líčenie a účes 8-) Už sa teším na skúšku, vy ste mali skúšku koľko pred svadbou?
Odpovedať
ja som objednana na pondolok v ten tyzden kedy je svadba
Odpovedať
Janka je najlepšia :) Podľa mňa najlepšia kaderníčka a vizážistka v SR. Chodím k nej už dva roky. Jej salón sa volá Best HAIR, na stránke si môžeš pozrieť aj niečo z jej prác a akcií.
Odpovedať
Ahojte, môžete mi povedať, koľko by u Janky Kukučínovej stál melír? Nemáte skúsenosť? Vlastne len dorobenie ku končekom, len chcem vedieť, či keď je taká známa, nie je to veľmi drahé... Lebo som počula, že je veeeľmi dobrá a ja NUTNE už potrebujem pekný biely melír, nie hnusný žltý ]-( Ďakujeeeeem
Odpovedať
@rachel11 Za melir a podstrihnutie platim okolo 46 EUR.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte, mozem poprosit ciselko na tu Janku Kukuckovu? Funguje este v Rozadole? Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@habibi78 @majavojtkova @bibi24 @chilli5 vedeli by ste mi dať kontakt na ňu? neviem sa k nemu dopátrať. ďakujem :)
Odpovedať
Kontakt na Janku Kukučkovú: 0918461151. neviem, či je ešte aktuálny, treba skúsiť. Maja
Odpovedať
@raverka Janka uz nerobi v salone v Rozadole, teraz by mala robit v Karlovke, ale neviem, ci uz berie nove zakaznicky. Naposledy spominala, ze si necha len tie, co k nej uz pred tym chodili. Cislo je to, co napisala majavojtkova.
Odpovedať
@bibi24 @habibi78 @daarlin @katusska1 @bebe002 baby máte na ňu kontakt ? Mail, čislo, alebo web stránka ? Ďakujem moc by ste mi pomohli. A ešte - chodí ona líčiť a česať aj do domu nevesty, pokiaľ ide o svadby, alebo len u nej v salóne ? Ďakujeeem
Odpovedať
@23sonca08 pokiaľ viem, tak Janka už nerobí, kaderníctvo sa volalo Best Hair, ale ani stránka už nefunguje
Odpovedať
Profilova fotka
@23sonca08 momentalne domov nechodi, ma zdrav.problemy tak musis prist ty k nej
Odpovedať
@zoh2011 ahoj, prosim ta, da sa este k Janke objednat? Ja sa jej nemozem dovolat. Viem, ze mala od januara pracovat, ale neviem ako to nakoniec dopadlo, nedviha telefon. Berie este normalne ludi? Ak vies nieco blizsie, daj mi prosim vediet. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@astronautka ahoj, aj ja som mala problem sa s nou spojit, tiez mi nezdvihala mobil,ale na maily odpisovala tak jej skus napisat na mail...mne naposledy pisala,ze berie ale iba k nej treba ist co mne sa bohuzial nebude dat tak som musela hladat novu vizazistku....jej mail je jana.kukuckova@gmail.com
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?