Svadobná vizáž v strednej odbornej škole - skúsenosti?

Ahojte baby, máte niektorá skúsenosť s účesom a makeupom robeným na SOŠ? Sú tam mladé baby, ktoré sa snažia pred svojimi majstrami alebo je to príliš veľké riziko?
Odpovedať
Profilova fotka
@matulaa závisí od toho, na akú narazíš si myslím, ale moja sestra ma zvykla česať na plesy už kým sa učila za kaderníčku a jej najlepšia kamoška ma na tie isté plesy líčila, keď sa učila za kozmetičku a bolo to OK :-) ale ozaj je to asi o tom, aby si to mala overené - ja som vedela, kto ma má v rukách, kočky to na mne mali vopred vyskúšané a trvalo im to vtedy síce trošku viac, ale ja som bola spokojná... samozrejme, že svadba je niečo iné, ale ak sú tie kočky šikovné, tak si myslím, že by nemal byť problém ani so svadobným :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matulaa moja dcera chodi do 1. rocnika na strednu skolu, odbor kozmeticka a vyhrala na Interbeauty v BA tretie miesto a v TN na celoslovenskom kole vo vizazistickej sutazi 1.miesto. Takze nezalezi az tak na veku,ale na talente..pridam foto
Odpovedať
Profilova fotka
ja si ale myslim aj ze vela zalezi aj na vybave a kvalitnom makeupe ktore neviem do akej miery maju k dispozicii. Preto nalicit ta mozu super a o 4 hodiny sa ti to rozpije.
Odpovedať
@elenvision , a dcerka by nebola ochotna ma nalicit a ucesat? ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@matulaa zlato, to netusim, nema moc skusenosti s nevestami, to skor ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matulaa, ak sa rozhodnes vyuzit sluzby studentiek, urcite sa objednaj na skusku make upu a ucesu. Je dolezite, aby si so svojou vizazou vo svoj velky den bola 100% spokojna ;) Ak ti mozem poradit, mna licicla aj cesala Adrianka, bola uzasna, odporucam ju vsetkymi desiatimi!!! Ceny ma tiez velmi priaznive ;) - Líčenie a účesy aj u Vás doma : Adriana Loj. Tak zelam vela stastia pri rozhodovani a planovani :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?