Uces a kadernicka

Profilova fotka
Ahojte nevesty,chcem sa opytat,ci sa vam stalo,ze vam kadernicka povedala ze svadobny uces bude robitlen raz a ziadnu skusku nerobi....
Odpovedať
Profilova fotka
k takej kaderníčke by som nešla, pre svoj kľud som si dala aspoň náznakom urobiť účes, ktorý chcem ako svadobný - aby som vedela, ako v ňom budem vyzerať a ako sa budem cítiť. nerobila mi ho detailne, ale ubezpečila som sa, že je to ten správny :)
Odpovedať
Mne sa to tiez nestalo, dokonca v niektorych salonoch maju podmienku, aby bola aj skuska.. bez skusky by som sla jedine vtedy, ak by to bola moja overena kadernicka u ktorej som uz absolvovala nejake tie spolocenske ucesy a bola spokojna. inak si myslim, ze radsej skusky, ved predsa svadba je len raz v zivote a neviem si predstavit tie stresy, keby som vyzerala hrozne a nebola vobec spokojna s ucesom :D
Odpovedať
Urcite by som isla aj na skusku;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na žiadnej skúške nebola... Vo svadobný deň som ukázala kaderníčke účes, aký som chcela a ona mi ho aj urobila... Ale pokiaľ chceš skúšku, tak by si sa s ňou mala dohodnúť. Ak ti to odmieta urobiť ako skúšku, tak jej povedz. že sa chceš objednať na normálne česanie, tak nech ťa objedná. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ano aj moja to tak robi. Ale ma este nevidela, tak, ze sa mam ukazat v ten tyzden aby videla kvalitu, dlzku vlasou. No ziadne umelecke dielo sa neopakuje :D:D Tak sa jej pojdem ukazat a vraj preberieme co sa mi paci a ona potom v sobotu daco zbucha na tej mojej hlave.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tak bola.... moj kadernik nerobi skusky... ukazal mi co a ako a podobne to aj vyzeralo
Odpovedať
presne ako gabrielaslivkova, ja som tiež nebola na skúške, iba som jej ukázala, ako si to predstavujem. A ona to tak spravila :) Predtým, keď som sa pýtala na skúšku, mi povedala,že keď chcem možem prísť,ale že dobrá kaderníčka by mala vedieť spraviť hocijaký účes na prvýkrát 8-) predtým som u nej nikdy nebola,a s účesom som bola max.spokojná :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?