Umelé kvietky do vlasov - kde ich kúpiť?

Profilova fotka
Milé dámy, vedeli by ste mi poradiť, kde sa dajú kúpiť umelé kvietky do vlasov? Ďakujem ;-)
Odpovedať
1
2
zkus H&M ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A niekde na Slovensku?
Odpovedať
H&M nie je na Slovensku? No tak skoc do Ciech alebo do Viedne, to nie je daleko.
Odpovedať
barbor a co presne hladas? ja som vcera pri surfovani nasla na stranke bellisimy i hrebienky s kvietkami do vlasov, otazne, ci je to to, co si predsatvujes ... belissima
Odpovedať
Barbor, skus sa popozerat po obchodoch v Maxe v TN :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nieco taketo hladam: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
barbor, skús sa popozerať aj v svad. salónoch. Občas aj tam niečo také majú.
Odpovedať
barbor aj ja by som sa kukla do tych salonoch, alebo ak mas po ruke "Pink" tak aj tam sa mrkni.....maju od vymyslu sveta
Odpovedať
nebyla by lepsi ziva kyticka v te same barve nevestiny kyticky?
Odpovedať
Profilova fotka
A potom sa popozeraj este na Obchodnej su asi tri paradne bizutky, dve Diva a velky Pinksu v City pointe, vyssie smerom k byv. Forumu je Six, v Royko pasazi je dalsia a este jedna p=aradna je v pasazi, ktora je medzi Firo Tour-om a hydrotour-om. Este by som sa skusila kuknut aj v Auparku alebo v Poluse su dva krasne obchody s umelymi kvetmi, len neviem ako sa volaju a ci by drzali vo vlasoch. Na druhej strane sikovny kadernik pripne do vlasov cokolvek. Inak moja sesterka mala vo vlasoch zive kvety - v kvetinarstve ich predtym naimpregnovali niecim speci a vydrzali celu noc, ani sa nepohli, boli krasne ako cerstve. Tak vela stastia.
Odpovedať
no ja som dnes bola v pinku na obchodnej a akurat som si na barbor spomenula, maju tam biele kvietky na styl lalie alebo ruze a su dost velke, maju gumicku, ale urcite sa daju pripnut aj sponkou (ak si sikovna a vynaliezava), takze aj tam sa oplati mrknut ;-)
Odpovedať
obcas aj v dobrej galanterii clovek nieco podobne najde...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jeeej, dakujem Vam ;-) Tak budem hladat.... stale uvazujem, ci zive alebo umele kvietky. Lenze, ked sa stale neviem rozhodnut, aku kyticku si dam spravit x-)
Odpovedať
Co takto potom kyticka a v nej kvety s takym tvarom a farbou ako budes mataj vo vlasoch ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
helenky • Dnes o 10:33 Ahoj holky, přála bych si mít účes ozdobený květy - styl účesu učesaná neučesaná a v něm vetknutou jednou větší květinu :-) chtěla bych se s vámi poradit, jestli volit květy živé nebo spíše látkové - máte tip, kde je sehnat? Zkoušela jsem internet, ale našla jsem jen odkazy, jejichž nabídka mě moc nenadchla. Nenabízely nic zajímavého, spíš to bylo ve stylu ozdob na sjezd pionýrů nebo cukrovou panenku ...a to já nejsem :-) díky moc za každou radu seagull2404 • Dnes o 10:46 ahoj ja som skor za pekne umele (teraz je uz vela takych, ktore vyzeraju ako zive), ale volila by som to tak, ze by som si kupila normalne umele kvety niekde v obchode a s kadernickynou pomocov by sme to pripevnili na pinetky alebo vlasenky, resp. sponky. Ja sa to chystam robit podobne a uz ma tak cesali viackrat, ze sme si ozdobu vyrobili v podstate sami, pretoze ako si spominala, v obchodoch original kvetove ozdoby do vlasov nie su velmi pekne atinkaa • Dnes o 10:47 ja si myslim, ze zive su zive....ale asi zavisi od typu kvietka..ucesu..tvojich vlaskov...sikovnosti kadernicky.. :-N rebelie • Dnes o 10:47 No, já taky chci kytky ve vlasech, možná dojde i na tu jednu větší a rozhodně bych upřednostňovala živou kytku. Myslím, že by to už dnes neměl být problém. Jako se do některých dávají ty "vatičkované" květy, tak by asi takový vatičkovaný květ šel dát i do vlasů, aby nezvadl... A kde sehnat pěkný látkový květ do vlasů, to Ti bohužel neporadím. Nemám s tím žádnou zkušenost.
Odpovedať
Ahojte, ja som mala vo vlasoch zive chryzantemy, vydrzali mi od 11, pocas celeho fotenia (a to bolo dost teplo), az ked mi ich davali dole pri cepceni, boli trosku zvadnute - ale vonali mi cely den vo vlasoch a vobec neboli spec. upravene. Normalne odstrihnute a zastrcene do vlasov :-D Povodne som chcela umelu kvetinku - teda latkovu, ale zial v nasich obchodoch nico zohnat =0 bodov, sestra mi doniesla z Prahy celkom peknu latkovu, no ziva je ziva. Zavisi ale od typu kvetu - skuste sa spytat priamo v kvetinarstve, alebo kadernicky - vedia ich spec. upravit. Az po svadbe som zistila, ze veeeelmi pekne - aj farebne umele kvety - teda skor take latkove, alebo papierove mavaju v obchodoch s bytovymi doplnkami, dekoraciami, vyzeraju ako zive.
Odpovedať
Profilova fotka
barbor..mne umelé kvietky do vlasov požičali v salone,odkial som si brala šaty. Tak sa skús spýtať v salone. Ak teda si šaty ideš požičiavať ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, ja potrebujem umely kvet Kala, neviete kde by som zohnala, uz mesiac pozeram rozne po kvetinarstvach... ale vsade iba velke maju.... niekde v BA alebo zap. SK.
Odpovedať
Doporučuju anglickou ebay - hledejte tam hair flower a hair fascinator. Umělé kaly jsem viděla na stránkách fler
Odpovedať
Já mohu doporučit živou květinu eucharis. Sama jsem ji měla na svatbě. Květina vydržela celý den krásně čerstvá a ve vlasech vypadala úžasně. Účes jsem měla ala Jákl-Vítová akorát mám kratší vlasy než ona (delší mikádo).
Odpovedať
kto je jakl/vitova? nemas foto?
Odpovedať
vivana: dej si do googlu svatba jákl vítová....
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja nepoznam Jakl Vitovu :-)))), ale to je jedno... Zuzka, diky pozriem tie tipy co si mi odporucila... ale zda sa mi to blbost 1 kvet objednavat z Anglicka :-))), chcela som nejake tipy tu na SK - max. Zap. SK, nechcem zasa ten kvet za 30 Eur! :-))) ale vdaka za snahu mi pomoct... ginulka a nedas sem foto aby sme ta videli s tym kvetom?
Odpovedať
Katarino, kytičky na ebay zdaleka nemusí stát 30 Eur, našla jsem tam krásnou růži do vlasů za cca 3 Libry plus 3 Libry poštovné !
Odpovedať
Profilova fotka
Jakl Vitova tu http://revue.idnes.cz/foto.asp?r=lidi...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D hehe tak Jakl Vitova a uces ala Cácorka :-). Ja by som nemohla mat nevycesane vlasy, strasne by mi to zavadzalo, i ked mam dlhe vlasy, ale nosim ich v cope. 3 libry to je cca 150 Sk, ze? :-) Hmm.... tak to by sa dalo ked uz nic ine nenajdem...... zuzana duchkova: fo fler.cz som si nasla ale nemaju tam absolutne nic.. ani na svadbu, ani tie dekoracie... to su velmi originalne skvosty, ale prilis zdobene, a obycajny biely kvet tam nemaju..... ale zaujimava stranka, inspirativna a ked budem mat viac casu urcite je to fajn podnikanie, vymysliet si vlastny vyrobok a predavat ho tam samozrejme s proviziou pre ten web.... takze diky.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte..neporadite mi, kde by som mohla zohnat kvetinku margaretku do vlasov? videli ste to uz niekde?vdaka
Odpovedať
vonku na luke :-D ved teraz si zober z vonku korene.. tak celu kyticku ako to rastie.. uz som si vsimla ze to tak predavaju po roznych hypermarketoch.. neviem ci to kvitne aj neskor ako teraz ked by si to mala doma.. ale za pokus to stoji.. potom ich mozes mat kolko len chces :o) ale to bol len taky "ulet" napad .. skus sa spytat v kvetinarstve kde sa to da zohnat a ci by ti vobec vedeli take nieco zohnat a ci zalezi aj na tom ake je obdobie alebo sa to da zohnat kedykolvek. podla mna tam ti povedia urcite ;-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Sháním nějakou pěknou umělou květinu do vlasů.....nikde nic nemají, nemáte někdo zajímavý tip? Ráda bych to koupila v čechách, ne přes ebay
Odpovedať
Ahojte, acimedaca, žiaľ poznám predajňu len v Bratislave, ale pre vás ostatné, musela som na poslednú chvíľu meniť živé kvety za umelé, podľa mňa 36 stupňov neprežijú žiadne... ale krásne umelé, látkové kvety dostať na Laurinskej v Bratislave v obchode s klobúkmi. Cena cca 15 Eur. Ja som si odtiaľ kúpila nádhernú cyklaménovú, po 8.8. bude na predaj, ak by ste mali niektorá záujem...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?