V akom predstihu ste si objednavali kadernicku?

Profilova fotka
Boli ste aj na skuske?
Odpovedať
2-3 mesiace dopredu..skuska je dobra lebo na obrazku a v skutocnosti uces nemusi ssediet ci pacit sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
4mesiace, bola som aj na skuske, tyzden pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
7 mesiacov dopredu. A skúšku budem mat par mesiacov(5) pred svadbou...kvoli cestovaniu, skor a ani neskor sa mi neda... Mam vybraté dva ucesy tak uvidim co mi poradí a vtedy si dam aj skúšku make-up. Make-up tiez tolko mesiacov dopredu rezervovaný.
Odpovedať
Profilova fotka
6 mesiacov dopredu
Odpovedať
11 mesiacov dopredu :-D na skusku pojdem asi v lete (svadba bude v oktobri) :-)
Odpovedať
ja som mala dneska nocnu moru ze som mala ist ku kadernicke hodinu pred obradom.. :D podla mna zalezi od toho, aka to je kadernicka, ale nezaskodi ked uz aj pol roka ci rok sa s nou o tom porozpravas
Odpovedať
Profilova fotka
Rok dopredu :D
Odpovedať
ja pol roka dopredu, aj to už mala dosť plno...na skúške som bola týždeň pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
7 mesiacov dopredu a skuska bude asi 4 dni pred svadbou, kedze zijem v zahranici a skor som nestihala a uz ani nestiham :) mam vizazistku a kadernicku v jednom, cize to bude aj skuska make-upu
Odpovedať
cca 6 mesiacov, na skuske som nebola a dopadlo to super...
Odpovedať
Profilova fotka
Nemam este a svadba bude v aprily
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svadbu v july a kaderničku aj kozmetičku som rezervovala už v decembri,skušku učesu som mala 3tyždne pred svadbou a ličenie 2tyždne.Radšej objednať skor aby potom ešte mala voľny termin....lebo su baby ktore su dobre a maju objednavky už niekoľlo mesiacov dopredu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zildo vlasy mi robila kadernicka, ku ktorej som chodila uz 2 roky, tak ma poznala. na skuste som nebola. objednala som sa u nej asi 5 tyzdnov dopredu. vlasy mi spravila krasne. kozmeticku som si tiez objednala asi mesiac dopredu, tiez to bola kocka, co ma dlhe roky poznala a chodila som k nej pravidelne. treba si vyberat ludi, co poznate. nesla by som k uplne cudzej osobe, ktora ma nepozna a nevie, co je moj styl. nepochopim, naco si baby ojednavaju rok dopredu, pol roka dopredu a pod. ved za rok tu uz ani nemusim byt, alebo mozeme byt 3x rozideny.
Odpovedať
Ja som si ju zajednavala tiez 11 mesiacov dopredu. Pytala som sa priamo jej ze kedy staci a ona ze to zalezi od toho ze ako dlho dopredu sa objednavaju ine zakaznicky....niekedy staci aj mesiac ale niekedy sa stane ze ma nejaku nevestu objednanu aj rok dopredu a tym padom ostatne nevesty maju smolu...skusku povedala ze urcite ano, cca mesiac dopredu.
Odpovedať
Profilova fotka
asi 6 mesiacov pred terminom 8-) ... bola zajednavana ako druhy "dodavatel", hned po zajednani miestnosti na svadbu.. :-D a to preto, ze aj na obycajne strihanie s farbenim sa k nej objednava tak 2 mesiace vopred... bola velmi ziadana (toho casu.na materskej, preto ten minuly cas ;-) ).. co sa skusky tyka, tak ta je u nej automaticky a sama mi odporucala termin skusky ucesu tak tyzden, max. 2 tyzdne pred sobasom, kedze som si chcela nechat narast vlasy, aj kvoli kvalite vlasov, aku budem vtedy mat, aby sme to mohli tiez pri planovani ucesu vziat do uvahy... navyse ma poziadala, aby som si doniesla uz doplnky do vlasov, ktore chcem a zavoj a aspon odfotene saty... aby sa to lahsie doladilo a mala prehlad, co a ako.. opisovala som jej aj kyticku, kt. som si zajednala... a realne som ja potom bola na skuske ucesu vo stvrtok pred svadbou, ked mi aj farbila vlasy zaroven... x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?