Ako často ste spolu?
- Sponzor fóra
adeli, potom hod link na fotky z promiek..chcem ta vidiet,ako si hviezdila
kati, to by bol zbytocny a drahy spas..
kocky, mna od vcera zase boli v strede v hrudi, dnes uz mam aj zapchaty nos a tazko sa mi dycha..tak so si hodila palenko
snad pomoze..ale mami je uz 8dni na ATB, takze asi to mam od nej, alebo od tej neustalej zmeny pocasia
drahy sa na mna "hneva", ze mi stale nieco je..mam pocit, ze uz mu to lezie na nervy
ale ako keby som ja za to mohla
on pocas 7r., co sme spolu-bol asi 1x chory-vylezal to,vypotil sa a bol fit.. odvtedy nic..
na mna sa stale nieco lepiale myslim si,ze to nie je moja chyba
9. júl 2009mari moja - tak vies co - behni do lekarne kup si vitaminky Bion3 - tusim to robi Merck - ja som bola takto chora minuly rok, nebol jeden mesiac kedy by som nebrala ATB. Mamina uz na mna kricala nech so sebou nieco robim, lebo ze som zrela na nemocnicu a komplet vysetrenia... Tieto vitaminky som brala asi 5 mesiacov -kazdy den, teraz si dam, len ked nezabudnem a musim si poklopat, je mi o dost lepsie a choroby ma obchadzaju...
9. júl 2009Mari,hodim na face...potom kukni
S tymi tvojimi chorobami...ved ty za to nemozes...aj mne stale nieco je...stale ma boli hlava,chrbat,len smrkam,kaslem...no hotovy hypochonder...aj drahy sa cuduje
Kati,juuj,to ti verim,ako to je pre teba strasne tazke nezavolat byvalemumusis to vydrzat...aj ked je to strasne tazke..
Hviezdi,co vela prace v robote?9. júl 2009kati, dakujem.. neviem co sa to so mnou robi.. ale uz mna samu to stve..
hviezdi, tazky dnik v praci???ale uz je po..
adeli, ty si akaaaa modelkaaaa..co ty chces drzat aku dietu???mojo, ved si jak prutika saty boli dobreee
co si vymyslala, ze ti boli male?
riadna kocica.. by si sa mala inym povolanim zivit.. kde by si vynikala a este aj viac zarobila..
kde sa hrabe sklenarikova..
9. júl 2009- Sponzor fóra
bre raaaano
no tak mna vcera neskutocne zalomilo - prisla som z prace o siedmej, obliekla si pyzamko, ze si nachvilku oddychnem, zobudila som sa o desiatej - vycikala, najedla a sla spat dalej
ja som bola takaaaa unavenaaa... a inac musim sa k niecomu priznat - vcera som mikimu napisala kratky mailik - ale neodpisal - takze to beriem tak, ze on to povazuje za ukoncene...
no co uz... myslim, ze nieco take som potrebovala - uz mu pisat rozhodne nebudem....
10. júl 2009hviezdi - vacsinou do piatej - vcera som sa nejako zdrzala... no a co sa tyka toho mailu, kedze mi vybavil podnik v ktorom budem robit bc. pracu tak som mu podakovala, ze mi odporucil jedneho typka, ze je velmi ochotny a uz mi aj poslal nejake materialy k praci. A ze ako sa ma.. to bolo vsetko... som sisi, mala som si to radsej napisat na papier a roztrhat...
10. júl 2009ahojte.
tak ja budem od 1.9. p.uc. na ZS v Nitre
cely den sme boli u babky..chceli sme zavarat..ale stihli sme akurat tak uhorky..potom zacal lejaktak marhule zostali na strome
ale cestou domov sme videli sedem duuhze wooow
teraz cakam draheho, ma prehovara, aby som u nich hajala.. ale ja nechcem nechat mami samu
tato je na sluzobke.. a drahy tu nechce spatjeho problem..
10. júl 2009ahojte srdiecka
jaaaaa som haji u drahehoma cely vecer prehovaral, az ma prehovoril. aj ked som z toho bola taka vseljaka, bo som musela nechat mami samu doma
papame mnami palacinky
O 14h. idem k babke, ideme oberat marhule, potom ich vezmeme k nam a budeme zavarat
mami sa na mna trosken hnevaa mna to mrzi.. ale co uz..hm
adeli, ved si.. a este aka pekna11. júl 2009
Ahojte baby...promky boli uzasneee
len mi je luto,ze uz to skoncilo a uz nastava tvrda realita
a aj peniazky,ani tak vela som necakala...vsetci boli taki zlati...aj sme si poplakali,najma za mojou babickou...ona strasne vzdy chcela,len nech si skolu spravim...chudatko,len skoda,ze sa toho nedozila
uz by som mala so sebou nieco robit...lebo budem len priberat a potom sa toho nezbavim 
Baby,od svokricky som dostala nadherne tyrkysove srdieckove swarovske nausnicky,privesok plus retiazku,presne,co som chcela
Baby,pridavam sa k tej vasej diete tusim