ako dať vedieť hosťom aby nenosili dary
- Sponzor fóra
@niminkee aj mne sa to celkom páči. Hlavne to, že pribalíš kartičku a hotovo, nemusíš potom nikomu nič nejak vysvetlovať
24. jún 2022@katka_x123 tak ale to uz neovplyvnis, ako sa s tym samotny hostia vysporiadaju a ci budu respektovat zelaie svadobcaov alebo nie.chapem, ze to bolo neprijemne, ale ako nic zleho ste neurobili
26. jún 2022@zaboriami inak to je pravda. Ako poznám takých, ktorí aj tak spravili náročky, len aby bolo vidno, že oni niečo doniesli a potom to mnohých aj zamrzelo, že sa držali toho želania
27. jún 2022@schandrika to sa podla mna ani neda chapat. len potom vznikaju rozne zbytocne nedorozumenia a podobne
28. jún 2022- Sponzor fóra
@jajuska889 ved jasne. Ja ako tiez neoblubujem moc dary, radsej peniaze a to nie je nejaka spekulacia ale tak clovek si kupi presne to co chce a co sa mu aj paci, kedze kazdy ma o jednotlivych veciach ine predstavy
1. júl 2022@3vittka hej len je to take. Niekto kto berie za neslusnost si radsej vypytat peniaze, aj ked je to si myslim, ze praktickejsie pre obidve strany
1. júl 2022@katka_x123 ja musim povedat ze som bola neskutocne milo prekvapena, ze po napisani na karticku ze "nechceme kytice, iba jeden biely kvietok bez zbytocnych stuh", sme od 100 gratulantov naozaj nedostali ani jedinu kyticu!! Vacsina boli biele/smotanove ruze, ale kreativne boli aj hortenzie, lalie, pivonky, gladioly.. Z nich sme potom spravili obrovsku kyticu do vazy na candy bare, bolo to krasne!
2. júl 2022@eva_paulikova wow,tak to muselo byt krasne, tato moja neprijemna skusenost bola pred 7 rokmi, je pravda,ze vtedy to mozno este nebol taky tred a teraz je aj ina doba, aj hostia sa potesia,ked nemusia 20-50e dat za kyticu a aj sa cez socialne siete vedia navzajm dohodnut, kto co berie-ci starsi ci mladsi...
2. júl 2022kazdy si spravi po svojom @eva_paulikova velmi dobry napad a isto aj hosti potesila ta kreativita. musela to byt krasna kytica a teda aj obrovska
1 deň
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte! potrebujem poradiť, rada by som našim hosťom dala vedieť aby nič nenosili, žiadne dary ani veľké kytice, máte tip na nejaký pekný text?