Ako nájsť priateľa cez internet / chat ?

Ahojte, Nakoľko z mojich 3 najlepších kamošiek 2 ešte nenašli svoje druhé polovičky, rozhodla som sa im pomôcť. preto by som Vás poprosila o radu: Na akých web - stránkach je nejaké fórum, či chat pre tých, ktorý hľadajú niekoho??? Poradte mi please !!! Diki moc vopred. :-)
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
No ja si myslim, ze asi vedie www.azet.sk :-) Mam s tym sama pozitivnu skusenost ;-)
Odpovedať
No v žiadnom prípade nech nehladajú na Azete, to je tá nejhroznejšia stránka. Z nich si tak akurát prču každý urobí. Tam sú len samí pubertiaci. Inak moja kamoška už cez hocijaké stránky hladala priateľa a stále ho nenašla, to je ťažko. Netreba to siliť, príde to samo. Môj názor.
Odpovedať
Profilova fotka
:-D He he Katy80, koko ludi, tolko nazorov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katy80, nic v zlom, no nie kazdy ma tu skusenost ako pises o azete. s mojim buducim som sa zoznamila prave tam ;-) ...ako vsade inde na nete, aj tam najdes aj pobertakov, aj neserioznych, ale aj z tych druhych.... astra takze aj ja odporucam azet....
Odpovedať
Diki. čakám ďalšie názory a skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
geegee aj ty si nasla prave tam? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sa pripajam a odporucam azet, taktiez som sa tam zoznamilla s mojim drahym snubencom a buducim manzelom
Odpovedať
Ahojte my sme sa s milacikom zoznamili cez mIRC,je to tam lepsie a rychlejsie.Ja odporucam toto,alebo potom inzerat :-)
Odpovedať
Ja nemám s tým skúsenosti. ja som pracovala v jednej kancel, on prišiel ako klient. Hneď sa mi zapáčil. na druhý deň som vymyslela pascu - zavolala som mu, že jedno tlačivo ešte musí podpísať. s kolegami som sa dohodla, že do 9:30 nikto nepríde do kancel, aby sme boli dvaja. začali sme rozprávať, hlavne ja, lebo on je dosť tichý, urobila som mu kávu, naliala som mu asi 4krát džús. začali sme hovoriť o filmoch, o kine. dokedy som hovorila dokola, že som už strašne dávno nebola v kine, kým ma nakonci pozval. :-) Láska na prvý pohľad - aspoň podľa neho. on sa zalúbil do mňa už vtedy, ako ma 1. krát uvidel 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
michelle, ano, ja som nasla tam :-) Aj moj brat :-D A sme zatial vsetci spokojni - on s priarelkou uz vyse roka a my 9 mesiacov
Odpovedať
Profilova fotka
nech zije azet! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem odporucit chat jedneho komercnekoh radia ktore je o.k.e.y. ja som sa tam zoznamila s priatelom a sme spolu 3 a strvr roka:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja odporucam jednoznacne azet :-) odvetdy som s milacikom
Odpovedať
ja som skusala zoznamko.sk a mam z pocutia dobre skusenosti aj z partneri.sk
Odpovedať
nezavisle od toho aky to bude chat urcite nech nehlada moc okato, radsej potichucky pokecat s viacerymi, mozno sa aj s viacerymi stretnut /s chatov byvaju aj skupinove stretka kde sa mozes lahsie porozhliadnut ako keby si mala ist len sama s chalanom a keby sa ti nezdal trapne vycuvavat :-D
Odpovedať
je pravda že azet je celkom v kurze, moj brat sa tam zoznámil s jeho terajšou manželkou a ja mám snúbenca tak isto s azetu. Myslím že je to spolahlivejšie ako sa z niekým zoznámiť na diske, lebo tam slobodní a mladí chalani chodia zvečša pre zábavu a nie nadviazať trvalý vzťah. ;-)
Odpovedať
tiez sa pripajam k azet-ovym;) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ked tak na to pozeram,tusim vedie zoznamovanie cez internet :-) . ja som na tom podobne,tiez cez azet a som nad mieru spokojna (dufam,ze to nezakriknem). podla mna su tam aj fajn ludia (okrem tych pubertakov), aj okrem mojho milacika tam boli viaceri sympaticki,len treba natrafit. ale nesilila by som to,radsej nech tomu nechaju volny priebeh a urcite sa skor ci neksor najde ten pravy aj pre ne. inak aj najlepsi kamarat mojho draheho sa zoznamil s frajerkou cez net a su spolu skoro 3 roky.
Odpovedať
v majovom cisle jedneho nemenovaneho casopisu :-D sa rozobera prave tato tema, precitajte si :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ako si mame precitat,ked nevieme,v akom casopise :-)
Odpovedať
Profilova fotka
emjee priklanam sa k tvojmu nazoru - ak niekto vyslovene okato hlada, skor to posobi odpudzujuco ako pritahujuco. ja som si tam tiez chodila len pokecat......a takto to dopadlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tak isto,tiez som len kecavala,ani som nemala v umysle niekoho hladat, vacsinou som sa s tymi ludmi ani nestretavala. moj drahy mi bol ale od zaciatku sympaticky,ale velku vahu som tomu neprikladala.po dvoch rokoch,co sme spolu kecali sme sa stretli a tiez to takto dopadlo :-)
Odpovedať
adkag nechcela som robit reklamu :-D je to eva :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a co tam pisu? nieco v pozitivnom alebo negativnom zmysle?
Odpovedať
uz si nepamatam, citala som to povrchne, ale pozitivne to bolo aj s nejakymi radami ako si nerozbit nos :-D o monitor
Odpovedať
Profilova fotka
aha,no mozno si to pozriem,len sa mi nechce kupovat taky drahy casak kvoli jednemu clanku,preto sa pytam :-)
Odpovedať
no jasne, ja som ho tiez nekupovala :-D inac by som ti ho pozicala, len sa mi nahodne na hodinku dostal do paprciek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no v podstate mi je to aj tak jedno,co sa pise v clankoch. uz sa pozname dost dlho a je to ako keby sme sa spoznali kdekolvek inde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
obnovujem tuto temu, ma niektora z vas kamarata/tku cez net; :-D
Odpovedať
Profilova fotka
katy80 ja som tam nahodou nasla cloviecika, ktory je uz 5 mesiacov a 1 tyzden mojim manzelom :-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?