Ako strávite Valentín so svojím partnerom?

Profilova fotka
Pozerám do kalendára a čo nevidím? - čoskoro je náš sviatok :-) Ako sa chystáte oslavovať? Máte už darčeky pre svojich miláčikov?
Odpovedať
1
2
6
My si tohto roku nedavame darceky ale ideme si urobit romanticky vikend mimo domu. Minuly rok sme sa trapili nad darcekmi tak tohto roku si to chcem uzit inak. Urcite pozriem nejaku drobnost pre mojho draheho, nieco male a mile, este netusim co to bude. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tento rok asi tiež nebudú darčeky, ale samozrejme keďže som na kvietky, tak nejaká tá ružička určite bude. A ja môjmu milovanému pripravím nejakú špéci večeru pri sviečkach, a po večeri ... ;-) . Romantika ako vyšitá ...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vacsinou travili valentina aj s dalsimi ludmi na lyzovacke ale tento rok lyzovacka nevysla tak si uzijeme iba jeden druheho dame si nejaku malickost, urobim mu jahodovu tortu v tvare srdiecka a dostane straaaaaaaasne moc sladkych pusiniek(dufam ze ja ja :-D
Odpovedať
my sme sa tento rok dohodli, ze si ziadne velke darceky davat nebudeme. Mozno si spravime "predsvadobny" vikend niekde,alebo len kvietok, nejaka drobnost a vinko doma v pohodli... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem, baby, na mna je toho nejak moc. este ani poriadne nepresli vianoce a clovek hned vsade vidi srdiecka... a ked odidu srdiecka, pridu zajacikovia a vajicka... tak ale asi som jedina, komu valentin tak trochu "lezie na nervy"... x-)
Odpovedať
Nie si jedina, aj mne to liezlo na nervy a poriadne. Dokonca som to v minulosti uplne ignorovala. No uz som si zvykla a aj tie trapne vyklady sa mi uz nezdaju az take trapne. :-D Snazime sa vsak aby sme s mojim milym mali "Valentina" co najcastejsie a stale si robili nejake prekvapenia, romanticke vecere pri svieckach a tak. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja si tiež myslím, že Valentín by sa mal rozdávať celý rok, nielen na Valnetína! Ale predsa je to u nás toho 14.2. také romantickejšie!
Odpovedať
Profilova fotka
vlastne láska by sa mala rozdávať po celý rok ...
Odpovedať
Profilova fotka
ved to, ze mne to pripada take strasne organizovane. ludia by k sebe mali byt mili a slusni cely rok a nie len ked je nejaka zvlastna prilezitost...
Odpovedať
môj darček bude premuža bude asi taký, že v ten deň by som sa mala dozvedieť pohlavie dieťatka. Inak on je v zahraničí, a nič mu nemôžem dať, len zavolať šťastnú správu. A to že mi on povie láskavné slovko, to je pre mňa viac ako darček. :-N
Odpovedať
Messue, :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes som uz "zaobstarala" darcek pre mojho milacika, prisla som k nemu celkom necakane a je trochu neromanticky, ale iste ho vyuzije - reuma gel na jeho bolave krize. Ozdobim cervenou maslickou a nieco sladke k tomu a je to. Joooj, ci som rada ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Sikovne, Majcik. ;-)
Odpovedať
my asi nebudeme nejako specialne slavit valentina. Najskor si poziciame nejaky pekny film, pritulime sa a uzijeme si pekny vecer. Na velke darceky teraz nie su korunky a pracholapace si kupovat nebudeme. :-)
Odpovedať
my budeme na valentina spolu az po 23.30 bo drahy bude v robote...krasne, vsak?
Odpovedať
Urobite si pred a aj povalentinsky vikend a vsetko si vynahradite. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež tak poskromne :-) . Veď nekoniec to neni o darčekoch, že? No nie sme ideálne ženy? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my si tento mesiac mesiac povieme svoje áno a na svatbou oslávime aj valentína aj výročie a hlavne vstup do manželstva. ale určite mu dám sladkú bonbonierku ;-) a taktiež sladký boštek na noštek :-)
Odpovedať
moj manzelik ma dva dni pred valentinom narodeniny a to budeme v tatrach, tak nanho neco vymyslim :-D
Odpovedať
A môj má narodeniny priamo na Valentína :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no a moj den po valentinovi :-D tak sa mozem cinit v tortach, lebo ich ma moc rada a co by som prenho neurobila nie? ;-) tak na valentina bude mat jahodovu v tvare srdiecka a na narodky dajaku orexhovu :-)
Odpovedať
vidíš, dobrý nápad....
Odpovedať
no my budeme asi obaja sediet spolu doma a makat...on na svojej praci a ja na pripravach na testy :-( ale ak sa utrhneme, tak pojdeme snad na den polyzovat....
Odpovedať
Profilova fotka
Nuz, my Valentina ignorujeme, akosi som nikdy nemala rada tento sviatok. Pripada mi taky umely a prilis komercny. Dolezite je, ze sa mame radi po cely rok. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja drahemu tiez spravim nejaku torticku, bud slahackovu alebo tvarohovu,ma ich straaasne rad :-) . inak som moc nerozmyslala,co mu kupit, presne ako ste pisali,my sa mame radi po cely rok a to je ten najkrajsi darcek na svete :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
inak my máme obaja na Valentína poslednú skúšku v škole. Aká romantika :-N
Odpovedať
škoda, že môj drahý je v práci na valentína nebudeme spolu! Zostáva mi len poslať nejakú tú sms, a tiež ho prekvapím, lebo na valentína sa dozviem, čo čakáme, ak sa nám bábo neotočí zadočkom!! :-N
Odpovedať
Valentín viac oslavujeme preto, že to bol akýsi náš svojim spôsobom začiatok...skrátka krásna spomienka ;-) ....kvôli tomu ho oslavujeme ináč predtým sme ho brali ako komerčný sviatok
Odpovedať
barbora aj ja mám na valentína skúšku - poslendú štátnicu, to je teda najozaj romantika no dúfam, že sa nám to v ten deň obom vyjde budeme mať s dvojnásobný dôvod na oslavu, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
náš tohtoročný valentín bude posledný "slobodný" a tak sme sa rozhodli, že si práve v tento deň kúpime obrúčky x-) no a keďže darhý je na sladké a ja na kvietky voňavé, upečiem mu tortu, kúpim nejakú maškrtu a on mne krásne frézie x-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?