Ako uschovať svadobné šaty bez poškodenia? Poznáte kvalitnú čistiareň

Profilova fotka
Ahojte radcovia .... viete mi niekto poradit akym sposobom alebo kde alebo koho by som mohla pozidat o vakuove balenie siat, predtym ako ich na dalsich 25 rokov odlozim niekam do skrine? totizto nechcem aby sa znicili prachom vlhkom a kedecim inym. Kedysi bola reklama v telemrketingu na pristroj, ktory vysal zo specialnych sackov vzduch, ale vobec sa toho neviem dopatrat. Cokolvek by vas napadlo, prosim poradte. Heslo znie: uskladnenie svadobnych siat na dlhu dobu tak, aby sa neznicili. Ozaj vie nikto poradit aj nejaku ozaj dobru cistiaren na svadobne saty? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Poslala som ti IP
Odpovedať
viem ze quelle ma tieto vaky a taktiez ich obcas mavaju v metre
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte babulenky! nechcem zakladat novu temu, a celkom sa to tu hodi: tiez mam vlastne svadobne saty (korzet a suknu) a chcem si ich dat do cistiarne.. ale nechcem to dat do najblizsej pri mne, ale taka co je naozaj dobra.. saty su hodvabne (taky hrubsi hodvab) a tak nechcem, aby mi to znicili.. ma niekto skusenosti s nejakou - v Bratislave? Dikes!!
Odpovedať
veronika ja som si kupila dva tie sacky v metre a je to o nicom :-S ten ventil je akysi divny, ked vysajem vzduch sa to tvari ako vakuum, no po ca. hodine sa tam vzduch znovu dostane ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
veronika, tu v USA tie sacky su, ale neviem si predstavit davat do toho svadobne saty, oni tu na to maju take ine plastikove obaly, ale vzduch sa z nich nevysava, ty mas saty 2ks ci vkuse? lebo ja vkuse a tak by sa do hociakeho sacka ani nezmestili, ale tie vysavacie som si objednala na cestovanie a balenie domov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nasla som na nete cosi taketo, to je original na svadobne saty http://www.tomasimaster.com/weddings/...
Odpovedať
Profilova fotka
babulenky prosim prosim Cistiaren :-)!!! no, mozno dam novu temu.. admin, prosim nechaj prispevky, kde v blave je dobra.. alebo prosim o IP .. Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
hviezda, ja som si neskutocne "zlozite" saty s flitrami a krajkami dala vycistit po dlhom hladani v cistiarni v tescu v petrzalke... u mna to bolo na 100%, takze mozem len odporucit... samozrejme sme sa o vsetkom co sa tyka materialu a moznosti poskodenia vopred porozpravali
Odpovedať
Profilova fotka
lujza diky moc! som rada!!! tak ich skusim teda otestovat :) niekto mi hovoril, ze aj v tescu v meste - na kamennom su dobri, ale vacsinou tam davali kosele a normalne sako a pod.. tak preto sa radsej pytam.. DIK!!
Odpovedať
ahojte, neviete o nejakej dobrej cistiarni na svadobne saty v trencine, dubnici a okoli? a ako dlho to trva? potrebujem si dat vycistit svadobne saty este pred svadbou. thanks.
Odpovedať
ak chcete dať vyčistiť svadobne šaty dajte vediet do mojej schránky rada pomôžem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?