Baby, niečo na oddialenie cyklu? Súúúrne :)

Profilova fotka
Baby, niektorá mi s týmto neviete pomôcť? Moja lekárka je nezvestná a ja by som to súrne potrebovala :)) Ďakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
si si ista ze chces oddialovat cyklus? ja som raz mala tabletky na oddialenie a bola to hroza, velmi dlho trvalo kym sa telo vratilo spat na povodny "rezim" :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 Tak ja neviem ako inak....kvôli dovolenke vieš...
Odpovedať
Ahoj...neviem odkial si...urcite ti v lekarni predaju...ale poriadne si rozmysli...nella44 ma pravdu...neviem ci ti to za to stoji...kvoli par dnom si dokafrat cyklus... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ileska som z okolia prešova...a neviem či predajú...preto by som radšej kúpila od niekoho pár kúskov
Odpovedať
no to by si musela prist do Vranova :)
Odpovedať
Profilova fotka
nella44 ma pravdu a premyslam ci vobec su nejake volnopredajne lieky na oddialenie este som sa s tym nestretla, vzdy som isla najprv k lekarke. Ja jedine ked si chcem oddialit tak zacnem uzivat druhe balenie hak a dni nepridu. Ale ak to neuzivas tak neviem :/ mne babka stale hovorila ze citrony nech skusim ale vobec mi to nepomohlo
Odpovedať
@mayka007 ak mozem odporucit prirodnu metodu - treba jest kysle, idealne citrony a citronovu vodu pit. Mne to vzdy oddiali, otazne je, o kolko komu, kedze sme kazdi iny, ale do tabletiek by som nesla... Mne to tiez tak vychadza ze dva dni po svadbe, ale telo si niekedy urobi po svojom a pride to skor a inokedy neskor. Vsadzam na overene citrony 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby mne to vychadza tiez zrovna na nas den D a v tedy je to hrôza krce v bruchu bolest hlavy no proste asi vsetko ma boli :-( chcela by som to tiez trosku posunut a tak ma napadlo od novembra som vysadila hak ostali mi este tri balenia mohla by som ich zacat brat mesiac pred svadbou a mesiac po svadbe ? ( bez lekarskej prehliadky :-| ) dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?