Blond, blond a ešte raz blond

Profilova fotka
Baby ktore si farbite vlasky na blond, ake farby pouzivate? Ja som mala farbu z USA a nebavi ma stale si ju objednavat, preto by som potrebovala poradit. Ake farby pouzivate aby ste nemali zlto-oranzovo-neviemake vlasky? Som brunetka, taka stredna az tmavsia. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj sonicka ,ja si farbim vlasy na blond od mojich14stich rokov,ale nie tvoj odtien,inak pouzivam matrix co je obdoba loreal,a nevypadavaju ti vlasky z toho?mne strasne zacali aj kvalita sa zhorsial uz sa odzrkadluje vsetky tie exparimenty :-)
Odpovedať
ahojte, ja mám teraz už znova hnedé vlásky, ale keď som si farbila na blond, tak som používala farbu wella - odtieň 10/0. ten mi odporučil kaderník, ja som chcela mať také pekné svetlé (nie celkom biele) blond. presne tento to bol - http://www.vlasy-kosmetika.cz/Barvy-a... a výsledný efekt bol ako na obrázku. ale to až po prvom odfarbení u kaderníka. potom som si týmto odtieňom už farbila sama. vlasy som nemala vôbec zničené.
Odpovedať
Profilova fotka
ano, ja som si kupila krasnu hnedu farbu ale nemam odvahu :-( viem ze to budem velmi lutovat. uz som to raz tak spravila. no neviem od farbenia si nemyslim lebo vlasy som si farbila uz velmi dlho aj predtym a ziadny nasledok...
Odpovedať
ahojte blondinky ja si farbim vlasy tak 12 rokov najprv to bolo cervena cierka rozne odtiene hnedej bordova no vsetko mozne a skoncla som pri blond pouzivam tiez Wellaton alebo Palette de luxe 218,farbim sa sama za tie roky to mam v oku ako na to,pouzivam vela balzamu momentalne Nivea má z z neho,krasne makke a vonve vlasy,aj dnes sa chcem vybrat poobede na nakupi do drogerky
Odpovedať
no caute baby co sa tyka mna, tak ja pouzivam Loreal odtien, tazko povedat, z 5tich farbeni, pat rozdielnych, ale tato posledna je super, myslim nieco ze svetla platin. blond, alebo tak nejak
Odpovedať
ahojte baby, prepacte, ze sa vam sem miesam, len sa chcem spytat, ci by ste nechceli kupit "strieborny sampon" Matrix (novy samozrejme), stahuje to ten zlty nadych po odfarbovani, kamoska mi doniesla z anglicka, nevedela, ze uz si farbim na hnedo, je to balenie pre salony, az 500 ml za 500,- skk, sa mi zda, ze u nas to , tu je link: http://www.matrixbeautiful.com/produc...
Odpovedať
ahojte, ja mam svoje vlastne take popolave blond-melirovane..od 15tich si farbim, na blond, niekedy som mala uz skoro biele..potom som to raz skusila na gastanovu..eee A asi 2 roky si nefarbim farbou, chodim na melir, riedsi..moja skusenost-ovela menej nici vlasy, staci mi ist tak raz za 3-4 mesiace..
Odpovedať
saska2 ja ho kupimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.napis mi na labambinka@azet.sk .dik
Odpovedať
neviete mi poradit dlho som pouzivala od wella viva color 873 blond medovo zlata tusim sa volala prestali ju vyrabat a od vtedy sa neviem na taku farbu trafit nepoznate obdobu tejto farby?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
martianka111 • Včera o 20:02 Nevoie mi niekto poradit ako sa dopracujem ku takejto blond farbe http://foto.osobnosti.cz/simona-krain... moja prirodna je totozna s jej a aj mam melirovane vlasy. Velmi sa mi paci odtien aky ma na vrchnych vlasoch... allie • Včera o 21:36 K takejto farbe se dopracuje určitě každá šikovná kadeřnice martianka111 • Včera o 21:50 hm...no ja mam sice sikovnu, ake s tymto mi velmi nepomohla :( meandra • Dnes o 08:47 Asi bude záležet na používané značce barvy. Každopádně to asi bude probíhat stylem pokus omyl , než se někdo přesně trefí, ale myslím, že zkušená kadeřnice si bude vědět rady. Já chtěla na vlasy taky "zvláštní" barvu podle fotky, ani blond, ani hnědá, taková stínovaná a dělali mi to stejně, namíchavaly se asi tří různé barvy a až napotřetí to bylo ono. Tak dej své kadeřnici ještě šanci, ono se trefit asi jednoduché není.
Odpovedať
Baby ja mám 27 rokov a moje vlasy ešte farbu nevideli. Nikdy sa mi nepáčila blond farba mojich vlasov, ale vždy keď som si ich chcela dať zafarbiť na tmavo, mamina sa mi vyhrážala, že ma vydedí :-D ...ja som jediná z našej rodiny blondína (po otcovi) a všetci majú tmavé vlasy. Takže neviem či som čierna/biela ovca rodiny, ale v každom prípade keď tu čítam vaše príspevky, teší ma aspoň to, že sa nemusím trápiť nad tým že aká farba a aký odtieň a aby to nevyzeralo žlté-biele a neviem ešte aké... No nebudem zbytočne trapošiť, že ma to v podstate trošku aj neteší, že takéto starosti nemám. A keďže si vlasy nefarbím, sú zdravé a lesklé. A vy brunetky čo chcete byť blondínky - nerobte to, veď hnedá farba je krásna! ;-) Ja by som ju brala hneď, keby nie som bledá ....asi vážne každý chce to, čo nemá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak ja zijem v zahranici a farbim si vlasy tam, minuly mesiac som bola na SVK a dala som si farbit vlasy a dievcina mi ich nafarbila na oranzovo ]-( a este ma aj ostrihala na krivo, boze myslela som, ze budem vrazdit. ja sa na SVK uz nedam zoskaredit ale vlasy mam velmi znicene a zacala som pouzivat vlasovu kozmetiku San Sebastian, je dost draha ale super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
necitala som vsetky prispevky, ale moja najlepsia blond farba aku som kedy pouzila bola tato : http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/K... nikdy som z nej nemala orandzove odrasty
Odpovedať
luceeea a ake mas svoje vlasy?
Odpovedať
moje vlastne vlasy boli tmavo plave, no kym som z nich dosiahla peknu blond odfarbovanim vseliakymi farbami presli aj tri mesiace a to som farbila casto, ale uz ked som mala blond taku celkom peknu tak som pouzila tuto garnier na cele vlasy, ta mi z nich pekne vytahala posledny zlty nadych a od vtedy som si s nou farbila uz len odrastajuce korienky
Odpovedať
take stredne az tmavo plave. tazko definovat :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Poradte mi niekto ked uz som si 2-krát davala peroxid a vždy mam žlté konce :-( ale vrch mam biely :-) a chcem niejaku poriadnu farbo ktora mi prefarbí aj tie žlté konce :/ takže chcem najlepšiu farbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
no kocky zbavit sa oranzovych odrastov neni len tak, ze si tam kydnem dalsiu blond a dalsi peroxid... sama som blondinka a to som na blond presla z rysavej, a tu prefarbit na blond bola riadna drina, potom som mala cokoladovy melir a teraz mam zas blond.... ked chcete peknu blond tak odporucam urcite farbu bez zosvetlovania...mam overene ze ked si na blond vlasy date inu peknu blond, ktora ale zosvetli o par stupnov, vznikne vam zlty odtien alebo oranzovy.. no ja si davam svtelunko hnede farby,alebo blond bez zosvetlenia a v zivote mi to nechytilo na zlto ani inak odporne.. fajn su farby Garnier color creme, odtien obilie, alebo ja som pouzivala Brillance odtien skandinavska blond, to bola najlepsia farba na svete ale uz ju nevyrabaju a tiez ma caka novy odtien, ale asi sa vratim ku Garnier, takze tolko moja rada :-)
Odpovedať
@olliviaa garnier som používala aj ja. mám tmavšie hnedé vlasy a od garnieru som mávala harmanček. mávala som z neho kráne blond vlasy, žiaden žltý alebo oranžový odtieň. a keď vyrastali vlasy nestávalo sa, že by menili tie dofarbené korienky farbu. maximálna spokojnosť. či ju ešte vyrábajú neviem, lebo teraz mám hnedé vlasy a melír. ale keby som chcela blond tak jedine garnier. mala som vyskúšaných veľa farieb, ale táto bola fakt najlepšia
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana0612 jj urcite je jedna z lepsich, mne vyhovovala ta farba ale odtie obilie, krasna blond vlasky z nej :-)
Odpovedať
@olliviaa joooj, ja som tiež mávala krásne vlásky z nej. nadmieru spokojná. niekedy aj uvažujem, či zase nedám.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Garnier je super, používam ju už zopár rokov. Aby si nemala žltý nádych odporúčam zakúpiť šampón INEBRYA ( vyťahuje z vlasov zažltnutie ). dá sa kúpiť v kaderníctvach alebo na nete. Používam ho už vyše roka:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja pouzivam farbu na vlasy Kallos. Moja najoblubenejsia a naj farba, aku som kedy pouzivala, bola od Wella - Safira - ale prestali ju vyrabat alebo dovazat, neviem. Tak som dlhu dobu pouzivala vami spominanu Garnier, ktora bola tiez velmi dobra. Potom mi moja sestra kadernicka poradila znacku Kallos - ona s nou pracuje a je fakt perfektna. Vidno aj na obr., ze som uplne blondinka a zakazdym mam peknu farbu vlasov. A co je vyhoda, cena skoro zadarmo.
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 Ahoj kde by sa tie farby dali kupit?Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
no aj mna zaujima, kde sa da ta farba Kallos kupit, ja som si teraz nasla nahradu za Brillance a dala som si od Loreal casting gloss blond, odtien pieskova blond 1013 a som tiez velmi spokojna, mam tak prirodne blond vlasy, nie take bielunke,ale pieskove :) ziadna zlta ani oranzova :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@olliviaa kallos farby predavaju len v specializovanych predajniach na kadernicke potreby ale neviem ci take nieco mas v okoli....tu v TN su predajne 2 ale adako co je v Trencine a v Tepliciach ma aj stranku, treba napisat na e-mail a mozno by vedeli zaslat aj menej ks .Tu je stranka :http://www.salonservis.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@vanilka123 ani netreba sampon podobny ucinok ma aj gencianovy roztok,kvapka na cca pol lira vody a vybieli to tak ako tie sampony :-) Taky nas malinky kadernicky trik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 ahojky... o blond farbu sa zaujímam kvôli svojej mamke, tá nosí niečo popolavo blonďavé, čo sa však pri všetkých vyskúšaných farbách a značkách raz-dva zmení na žlté kuracie :-D Klikla som si na tú Kallos farbu, je to ono? http://www.kozmetikshop.sk/detail.php... ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Profilova fotka
@angie007 @petkave no a tu je kamen urazu, k tym farbam nie je peroxid,ako mam teda vediet, kolko ho tam sama pridat, aby ta farba chytila ako ma :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@olliviaa to zalezi od povodnej farby ale zvycajne staci 6 percentny peroxid......pri ozaj tmavsich 9 percentny......na melir sa dava 12 percentný ale to uz su meliry, respektive ked si niekto farbi cele vlasy melirom(odfarbovacom)aku mas svoju farbu?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?