Cirkevný rozvod. Hľadám ústretového kňaza

Ahojte, potrebujem poradiť. Viem,že už určite o tejto téme tu bolo popísaného toho dosť, ale všetko to bolo so staršími dátumami. Chcela by som poprosiť, či neviete o nejakom " ústretovom " katolíckom kňazovi, ktorý by bol ochotný pomôcť nám s cirkevným rozvodom - anulovaním manželstva môjho priateľa. Priateľ sa ženil pred 12 rokmi, manželstvo vydržalo približne rok. Manželstvo bolo bezdetné....... Chceli by sme sa zobrať, ja by som veľmi chcela mať svadbu v kostole, ale v našom meste bol hneď pri spovedi kňaz veľmi " zlý " :-) a neústretový :-p . Neviete mi poradiť dobrého kňaza alebo ako ďalej ? Dík |-|
Odpovedať
http://www.rozvod-rozchod.sk/vismo/zo... Cirkevný rozvod neexistuje. Anulácia je vyhlásenie, že manželstvo vlastne vôbec nebolo... Podrobnosti v linke. Žiadosť sa podáva na farskom úrade v mieste trvalého bydliska.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte mamičky/oteckovia, oslovujem Vás - ROZVEDENÝCH s prosbou o vyplnenie tohto dotazníka. Dopomôžete mi tým k vypracovaniu diplomovej práce. Všetkým ochotným veľmi pekne Ďakujem. Zuzana https://docs.google.com/forms/d/1c0L9... poprosím Vás o celé a pravdivé vyplnenie! dotazník je anonymný a slúži len na účely vypracovania mojej DP!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Preco sa vsade hovori o tyranii muza voci zene. Ked zena cele roky v manzelstve buzeruje svojho muza, on je vychadza vov setkom v ustrety, pomaha jej rodine, stara sa o deti, jediny problem ktory zena ma je zapamatat si PIN kod od kreditnej karty a aj tak je zly, ked zena chce komfort a caka ze muz pojde na siedmu do roboty a vrati sa o stvrtej, a bude posluchat jej prikazy na ńakupy az mu jedneho dna "prepne" a povie uz dost, to je smilstvo? To je to co ho hodi do pekla? To je ten stav kedy by si mal chlap povedat ze uz dost, nebudem robit, zarabat, budem sediet doma a cakat na manzelkyne prikazy kedy mam ist co kupit? To je to co by mal chlap robit aby sa zbavil vecneho zatratenia? A ak na tom zena trva, ma to znasat? Lebo podla katolickej normy asi ano. Lebo skonci v pekle.
Odpovedať
A ak si aj najde niekoho kto si to vazi, dava dovod manzelke na to, aby celkom legalne zrusila manzelstvo, lebo smilstvo je ospravedlnitelne. To ze zena ho k tomu doviedla to nevadi..... Vsak ma byt chlap a vsetko znasat. No chujovina nebetycna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?