Čo mám robiť aby som mala biele zúbky?

Ahojte, viem, ze tu uz bola tato tema... Len sa chcem spytat... Kupila som si bieliaci prostriedok na zuby. Neviem si rady s navodom... Mam si nechat 1 min ten gel na zuboch, alebo 30 min? Oni totiz pisu, ze nechajte posobit gel 1 min. A pre dobry efekt nevyplachovat usta 30 min... Tak teraz co mam robit? Nechat si to 1 min alebo 30 min? Dakujem za rady! Pekny den vsetkym! Pa
Odpovedať
1
2
18
Profilova fotka
Jasne, ze 30 minut posobit a minutu oplachovat ;-)
Odpovedať
Aha...diky!
Odpovedať
moja teta je zubárka a tiež mi navrhla či nechcem vybieliť zuby, nemám s tým žiadne skúsenosti. Kde si kúpila ten bieliaci prostriedok, v lekárni?
Odpovedať
Profilova fotka
mofli, ja osobne by osm ho nechala na zubkoch len tu jednu minutku - ako test, ako to zubky znesu... ak ta nezacnu boliet, trapit, svrbiet (znie to divne, ale ten pocit je o to hnusnejší), alebo páliť, potom by som na druhy večer zvyšila čas... ak máš citlivé zúbky, poraď sa s lekárom... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mofli, teda ak si ten gel kupila len tak volne v obchode. Lebo ak je to nahodou nejaky silny profesionalny, tak neviem neviem... Mozno fakt len ta minutka... I ked sa mi to velmi nezda. Dufam, ze som Ta nezmiatla :-D 8-)
Odpovedať
mam dojem, ze mofli mysli prave ten gel od aquafresh. Tam je to tak napisane, ja som tiez nad tym dumala. Ale nechavala som ho posobit polhodinu.
Odpovedať
maťka a pomáha to?
Odpovedať
ja ani neviem, mirka, ani v okoli si to zatial nik nevsimol :-| ale neberiem to poctivo, iba kedy-tedy a aj to nie celu polhodku
Odpovedať
veď zas nemôžeš mať neónky, to by bolo až smiešne, by ti v tme svietili ako Rossovi z Priateľov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja idem v stredu k zubarovi a ten mi ich pekne vycisti :-D
Odpovedať
Ahojte!!! Ano, je to ten od aquafresh. Tiez to moc poctivo nepouzivam, komu sa chce mat otvorene usta celych 30 minut? Ak si aj nanesiem, tak to vydrzim max. 10-15 min... Ilonka, ten gel som kupila v DM.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Kocky, viete mi povedat na kolko zhruba vyjde bielenie zubov u zubara? Dik.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Som z BB, moja kolegyňa tu bola na čistenie zubov u dentistu či ako sa volá ten špecialista, aj u zubára, a kvalitnejšie jej to spravil špecialista, ale bolo to o niečo drahšie...tuším spomínala cca 300 Sk :-)
Odpovedať
cappy to sa mi zda uplne lacne, ved ten bieliaci gel stal po zlacneni tusim 500 sk, nechyba ti tam nejaka nula? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
emjee, určite nie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dala u súkromníka len za odstránenie zubného kameňa 700,-, neviem si predstaviť, čo stojí bielenie. Ale kolegy vravel, že za jedno sedenie dal 1200,-, koľko ich treba absolvovať neviem, je to asi indivindi podľa zafarbenia a jeho pôvodu...
Odpovedať
ale tak čo ja viem...pokial nemáš zúbky desne tak sa s tým hadam netreba trápiť... ja si to robiť nemožem...mam dva implatáty a tie by sa asi nevybielili...to by vypydalo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ak pijete vela caju, kavy a vina, tak sa zuby vobec neoplati bielit po kazdom bieleni sa totiz neodporuca pit tieto napoje, lebo farbia sklovinu velmi intenzivne mne to zubar neodporuca ani 5-6 hodin po bielej plombe
Odpovedať
Vzdy som mala krasne biele zuby, ale mala som take kavickove obdobie tak to zanechalo nejake stopy. Teda nie je to hrozne, ale chcela by som mat zubky pred svadbou ako predtym. Nie som fajciarka, kavu pijem zriedka, tak by mi to mohlo vyzdrzat. Cappy, tiez sa mi zda ta cena 300 Sk nizka. Cakala som ovela vyssiu. Ale bolo by to super kebyze to stoji len tolko. Asi pridem do BB.:-) Diky kocky za tipy.
Odpovedať
Ahoj, skús laser, síce vydrží len pol roku, ale stojí to za to.
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky zlate to jej robila asi len dentalnu hygienu. Ti ti zubky vycistia s bruskami, biely ju len takou pastou nie je to typicke bielenie zubov. A este daju dole kamen. To stoji 300Sk. mas dobry pocit, lebo mas naozaj perfektne vycistene zubky, ale "prave" bielenie je ovela drahsie.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte k bielym zubkom by pasovali aj rovne zubky. mam trosku predkus, nie velmi ale predsa. davali ste si niektora v dospelosti strojcek?
Odpovedať
Profilova fotka
boze, moja tema. zajtra mam ist k zubarke, ale som chora, tak sa tomu vyhnem. moja zubarka, ci mi dava kalsicku, alebo bielu blombu, stale je to 300,- . dost sa cudujem. tak nabuduce skusim si dat aj vybielit, a hadam to bude tristo. chichi ale urcite je to viac.neblaznite. vsak inak by to mal kazdy, nie? :-) pa Sasha
Odpovedať
Moja sesternica mala, to uz bola po 30-ke a v pohode. Ved je to celkom trendy. ja som tiez uvazovala, ale nasi ma sfukli ze vymyslam a nepotrebujem ho.
Odpovedať
Profilova fotka
tajomna: vraj to nemá veľmi účinok, resp. to čo tri roky naprávaš je za desať rokov zase späť... názor zubárky na strojček po puberte... :-|
Odpovedať
Mozno to trva dlhsie ako v detstve, teda urcite dlhsie ale ucinok to ma. Ako som hore spominala, mame zivy priklad v rodine, zubky su stale pekne vyrovnane. Zalezi urcite aj aky velky je problem.
Odpovedať
Profilova fotka
ja teraz skúšam ten aquafresh, dala som si ho zatiaľ 5 dní po sebe a neveim .Ale sú z neho fakt strašne citlivé zuby. MOfli a používa sa 2 krát za deň po pol hodinke. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uups 3 roky? a ja ze pol roka to nejak vydrzim....
Odpovedať
Ja som si v lekarni kupila pastu - Biela Perla - tusim a k tomu boli aj dve formy na zuby, kazdy vecer som si to davala na 20 min. tusim a zuby mi to vybielilo. A druhi si to vsimli.
Odpovedať
Profilova fotka
ale mne sa to nikdy nechce aplikovať. Vtedy sa mi aj blbo rozpráva, lebo slintám :-D a nemôžem ani piť, len ticho sedím pred telkou :-D
Odpovedať
1
2
18
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?